İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Değişim Kapıda Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mart 2021, Çarşamba

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 60%

Bir otorite figürü ile çatışma yaşayabilirsiniz. Bugün, büyük ve yaratıcı bir enerjiniz olacak. Bir projeyi daha farklı ele almayla ilgili heyecan verici fikirler edinebilirsiniz. Kendi işinizi yapmak için gerekli izni aldığınızdan emin olun. Cazibenizle bu otoriter kişiliği kendi tarafınıza çekebileceksiniz. Yenilikçi fikirlerinizi ifade etmekte tereddüt etmeyin.

Tutkular son derece yüksekte seyretmeye meyillidir ve büyük ihtimalle kendinizi tam da böyle bir şeyin ortasında bulacaksınız. Başka neresi olabilir ki? Eğer bir İkizler iseniz her gün bir İkizler günüdür, ancak bu, bugün normalden biraz daha yoğun olabilir. Çatışan enerjiler, kafanızın tam ortasında, birbirine çarpacak ve şimdi ya da asla türünden önemli bir karar vermeniz gerektiğini fark edebilirsiniz. Yapmanız gereken tüm hazırlık çalışmalarını yaptınız. Şimdi harekete geçme zamanı.

Bir uçak seyehati mi düşünüyorsunuz? Bu tarz düzenlemeler yapmak ve seyehatler için hiç de uygun bir zaman değil. Rezervasyonunuz gözden kaçabilir, uçuşunuzla ilgili çok fazla gecikmeler olabilir, valiziniz kaybolabilir. Eğer bugün yolculuk yapmanız gerekiyorsa, yanınıza bir sürü okuma materyali alın ve onay numaralarını aldığınızdan emin olun. En azından bu şekilde hazırlıklı olursunuz!

İyi bir arkadaşa ihtiyacı olan birine karşı ulaşılabilir olmaya çalış. Bu her ne kadar meşgul veya keyifsiz olduğun için sana zor geliyorsa da, sana gelen insanları çevirme. Sana gelen bu kişinin desteğe gerçekten ihtiyaç duyuyor olma ihtimali yüksek. Eğer aradığı desteği şimdi sunmazsan sonra pişman olabilirsin. İnsanları dinlemek çok enerji tüketmez ve tek yapman gereken de dinlemek olabilir. Kendini çevrendekilere açık tut!Bugün entelektüel ya da ruhani anlamda aynı ilgileri paylaştığınız kişilerle evinizde toplanabilirsiniz. Bu sizin için heyecan verici bir olay olabilir. Özellikle de şu an tanıştığınız bazı kişiler sonrasında arkadaşınız olabilirler. Gelecek aktiviteler için belki de yeni planlar yapılabilir ve bazı etkileyici tartışmalar gerçekleştirebilirsiniz. Ancak sohbeti çok geç saatlere kadar sürdürmeyin. Yatmadan önce biraz gevşemeniz gerekebilir!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işleriniz genel olarak çok iyi gidecek gibi görünüyor. Hayallerinizin her anlamda peşinden gitmek için bu fırsatı kaçırmayın. Her ne yapıyorsanız tutkuyla yapmaktan çekinmeyin. Unutmayın ki sizi istediğiniz yere varmaktan ancak kendi aklınız ve iradeniz alıkoyabilir. Bugün mıknatıs gibi bir çekim gücünüz var, bu sayede başkalarından yardım taleplerinizi karşılık bulacaktır.

31 Mart 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün zor durumları, imkansız görünen karmaşaları çözüme ulaştırabilir, başarı sağlayabilirsiniz. İş ilişkilerinde zekanız ve kontrollü tavrınızla anlaşma ve uzlaşma sağlayabilirsiniz.

31 Mart 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında yolunda gitmeyen noktaları değiştirmek için yoğun mesai harcayacaksın. Radikal bir değişim kapıda… Sorumlulukların artacağı bu günde, insanlarla olan paylaşımın artış gösterebilir. Evli bir İkizler burcuysan, eşinin ailesinde sağlık sorunları olan birisi hakkında sevindirici haberler alabilirsin.

31 Mart 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başarılarınızın göz dolduracağı bir gün. Çalışma alanınızda ideallerinizi gerçekleştirme adına hareket ederken çabalarınız herkes tarafından alkışlanacaktır. Kendinizi yenileyin ve güçlü adımlar atın. Ufak tefek sağlık sorunlarınızın size kaygı yaratmasına izin vermeyin.

31 Mart 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konulara hız kazandırmak isteyebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla birlikte başarılı bir olaya adım atabilirsiniz. Bugün ciddi kararlar alacağınız zamanlar olabilir. Uğraştığınız işlere yön vermek için çaba göstereceksiniz. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmalısınız. Sağlınıza özen gösterin.

31 Mart 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konusunda istikrarlı götürmeniz gerektiğini bildiğiniz konularda cesaretli ve hedef odaklı olduğunuz sürece yeniliklerle beraber başarıyı da elde edeceksiniz.

31 Mart 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir yıla girerken geride bıraktığınız seneyi düşünmek, kaybettikleriniz ve kazandıklarınızla daha da güçlendiğinizi hissetmek bugün size kendinizi son derece iyi hissettirecek. Sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bugün, maneviyatınız güçlü olacak. Mutlu yıllar.

31 Mart 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dilediğiniz şeylerin birer birer size gelmesi sizi bir hayli şaşırtacak. Hiç çabalamadan istediklerinizi elde etmekten gerçekten memnuniyet duyacaksınız. Ancak bu her zaman kolay yoldan kazanç sağlayabileceğiniz anlamına gelmiyor!

31 Mart 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize özgü davranışlarınızı sergilerken, hiç kimseyi etkilemeyi düşünmeden sonuca ulaşmak istiyorsunuz. Olaylara iyi niyetli yaklaşımlarınızın farklı algılanması sizi üzebilir. İlişkinizde fikirsel birlikteliğin önemli olduğunu biliyorsunuz. 

31 Mart 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, kendinizi son derece canlı ve enerji dolu hissetmeniz mümkündür. Sosyal hayatınız da canlanabilir ve bu sayede sizi son derece hareketli faaliyetlere sürükleyebilir. Yine de, sosyal ortamlarda yaptığınız masraflara dikkat edin.

31 Mart 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Karşınıza çıkan insanlara bir şans vermeyi deneyebilirsiniz. Bugünyerinizde önemli kararlara varırken sezgilerinizden yararlanabilirsiniz. Arkadaşlarınız ve aile bireyleriniz ile vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

31 Mart 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda söz sahibi olan biri var. Ona bu cesareti esas olarak partneriniz veriyor ve siz bundan oldukça rahatsız görünüyorsunuz. İlişkinizdeki problemleri baş başa çözmeye çalışın. İş yerinde artık su yüzüne çıkan bir sürtüşme herkesin sorunu haline geldi. Bu sorunu ortadan kaldırmadığınız sürece keyifle çalışamayacaksınız. Borç alışverişlerinde fazla titizsiniz, yine de daha dikkatli olmanızı gerektiren önemli bir konu var! Sağlığınızla ilgili sorunlarınızın üzerine eğilin

31 Mart 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 43' 03" R
Ay
Oğlak
15° 24' 58"
Merkür
Koç
16° 38' 20"
Venüs
Boğa
00° 06' 06"
Mars
Balık
29° 09' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 14"
Satürn
Balık
16° 30' 40"
Uranüs
Boğa
22° 18' 20"
Neptün
Balık
28° 53' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 04"
Lilith
Başak
23° 15' 25"
True Node
Koç
15° 22' 39"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>