İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Pozitif Olmak İstiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Nisan 2021, Cuma

Aşk 50%
Para 70%
Sağlık 70%

Sırf kalbiniz çok büyük ve cömert olduğu için, tanıdığınız herkese çiçek göndermeniz gerekmez. Böyle bir günde, bütün inanılmaz sevginizi ve şefkatinizi verebileceğinizözel birini seçmelisiniz. Bu kişinin, hayatınızda son derece önemli olduğunu bilmesini sağlayın.

Heyecanlı bir aksiyonda yer alabilirsiniz. Son zamanlarda çekici biriyle tanışmış olabilirsiniz. Bu kişiden çıkma teklifi almak isteyebilirsiniz. Veya önce onunla arkadaşlık kurmaya çalışabilirsiniz. İkinizin birbirinizi daha iyi tanıyabileceği rahat bir öğle yemeği ayarlayın. Harika mizah anlayışınızı ve tutkulu doğanızı ifade etmekten korkmayın.

Bugün bitirmeyi umduğunuz bir şey konusunda kafanız karışabilir. Sersem bir halde, ne yaptığını bilmeden yürüyormuş gibi hissedebilirsiniz. Odaklanmaya çalışın: Her zamanki objektif ve pratik halinize dönün. Her zamanki gibi kolay gelmeyebilir fakat siz busunuz. Oturun, bir kahve için ve yapmanız gerekenlerin listesini çıkarın. Bazen ihtiyacınız olabilir.

İçindeki şair bugün ortaya çıkabilir. Hayal gücü yüksek ve yenilikçi bir yönün var, ve bu yönün bugün parlayacak. Kendini zeki şakalar yaparken bulabilirsin. Aile üyelerini ve arkadaşlarını sulu şakalarla güldürebilirsin. Ya da sanatsal bir şeyler yapmak isteyebilirsin. Mesela romantik partnerinin resmini çizebilir veya doğayı resmedebilirsin. Yaratıcılığını konuşturmalısın.İhtiyacınız olan şey tamamen yeni ve farklı bir şeye girişmek olabilir. Kişiliğinin çok sağlam ve pratik bir yanı var, heyecan ve maceraya olan ihtiyacınız da muhtemelen aynı derecede güçlü. Son birkaç dakikada bile didiniyorsan, biraz eğlence için kendine zaman tanı. Bir arkadaşını veya daha fazlasını ziyaret et, daha önce bulunmadığın ve keşfetmediğin bir yere git.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni arkadaşlar edinebilir ve onları tüm hayatınız boyunca tanıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Aranızdaki akıp giden iletişim sayesinde kısa zamanda sıkı bağlar kurabilirsiniz. Ancak bu aralar kimseye çok fazla bağlanmamaya özen gösterin. Aynı anda çok fazla işe girişip kendinizi yıpratabileceğiniz gibi zihinsel durumunuz da bazı şeylerin ayrımını yapmaya müsait değil. İsimleri ve telefon numaralarını not edin, tüm olasılıkları gözden geçirin ve her şeyi yerli yerine oturtmayı sonraya bırakın.

2 Nisan 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkileriniz daha keyifli ve uyumlu olabilir. Sevildiğinizi daha çok hissedebilir, sevdikleriniz için harekete geçebilirsiniz. İlişkilerinizde hızlı gelişmeler olabilir.

2 Nisan 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, ateş burcunda hareket ediyor. Pozitif bakış açını tartışan insanlardan uzak durarak korumak istiyorsun. Ruhsal anlamda yeni yorgunluklara tahammülün yok. Sosyal aktivitelerini artırmak istiyorsun. İyi anlaştığın dostların ile belirli programlar yapmak için onlarla telefonlaşabilirsin.

2 Nisan 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Enerjinizi atmak için özgür davranışlarda bulunabilirsiniz. Bazı durumlara isyankar yaklaşabilirsiniz. Ailenizin sorumlulukları ya da eşinizin size yeterli desteği olmaması gibi durumlar sizi meşgul edebilir. Bu olaylara bu şekilde yaklaşmayın. Herkes sizin kadar yetenekli olmayabilir.

2 Nisan 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde tepkilerinize dikkat etmeniz gerekebilir. Dengede kalmak isteyebilirsiniz. Gün içinde sizi uğraştıran durumlara karşı özen göstermelisiniz. Öğleden sonraki zamanlarda daha akıcı koşullar söz konusu. Akşam dostlarınızla birlikte paylaşımda bulunmak isteyebilirsiniz.

2 Nisan 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızın tam olarak aydınlanmasına hazır olmadığınız bölgeleri aydınlanabilir ancak bu hazırlıksız yakalanma hali sizi daha cesur ve güçlü yapabilir.

2 Nisan 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00’a kadar olan zaman diliminde aşk hayatınız, çocuklarınızla iletişiminiz ve finansal konularda problemlerle karşılaşabilir, iletişim hataları yaşayabilirsiniz 17.00’dan sonraki zaman diliminde duygularınızın ve ruhsal gücünüzün yükseleceği, enerjinizi istediğiniz konuya ve hedefe yönlendirebileceğiniz, kendiniz için niyetlerde bulunmanız gereken ve ilişkilerde yüksek tepkilerden kaçınarak ılımlı davranmanızın faydalı olacağı bir zaman diliminde olacaksınız.

2 Nisan 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sıkı çalışman sonunda karşılığını veriyor. İyimserlik, coşku ve umut duygusuyla dolu olmalısınız. Çalışmak sıkıcı olmaktan çok zevkli olacak çünkü dört gözle bekleyeceğiniz bir şey var. Değişiklikler kesinlikle sizin için yolda, bu yüzden hemen hemen her şeye hazırlıklı olun!

2 Nisan 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, enerjinizin düşük olması nedeniyle, yapmanız gereken birçok işi yarım bırakabilirsiniz. Karamsarlığa kapılmanız için hiçbir neden yok. Geçici yetersizlik duygusu içinde olmanız sizi olumsuz etkiliyor. 

2 Nisan 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak.

2 Nisan 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eski partneriniz ile yeniden görüşmeye başlayabilirsiniz. Finansal durumunuzu düzeltebilmeyi başardınız ve kendinizi rahat hissediyorsunuz. Beslenme programınızda bazı değişiklikler yapmalısınız.

2 Nisan 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşı cinse cazip, çekici geldiğiniz bir dönem. Bu avantajınızı kullanarak, istediğiniz ilişkileri kurabilir ve aşk yaşantınıza büyük bir canlılık katabilirsiniz. Duygusal yanınızın ön planda olması ve kişisel çekiciliğiniz, karşı cinsin gözünde itibarınızı yükseltiyor. Bu olumlu devreyi muhakkak hedeflediğiniz insanı etkilemek için kullanmalısınız. İşe yeni başlayan birinin hatalarını düzeltmekten, kendi işinizi yapamaz hale geldiniz! Normal kazancınızın dışında yeni ek bir kazancınız olacak.

2 Nisan 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 44' 40" R
Ay
Oğlak
15° 47' 20"
Merkür
Koç
16° 38' 53"
Venüs
Boğa
00° 08' 10"
Mars
Balık
29° 11' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 37"
Satürn
Balık
16° 30' 48"
Uranüs
Boğa
22° 18' 26"
Neptün
Balık
28° 53' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 09"
Lilith
Başak
23° 15' 36"
True Node
Koç
15° 22' 36"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>