İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Karamsarlıktan Kurtuluyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Nisan 2021, Pazar

Aşk 90%
Para 50%
Sağlık 60%

Manevi ya da felsefi meselelerle ilgili bilgi edinebilirsiniz fakat bu o kadar da güvenilir bir kaynaktan gelmeyebilir. Bugün duyduklarınıza hemen inanmamaya dikkat edin. Yakın bir arkadaşınız ya da sevgiliniz çok uzakta olabilir ve kendinizi çok yalnız hissediyor olabilirsiniz. Ayrılık sürecini atlatmanın en iyi yolu, çalışma ya da araştırma ya da bir tür sanatsal faaliyetlerle meşgul olmanızdır.

Bugün tetikte olun çünkü muhtemelen önemli biriyle tanışacaksınız. Aylardır, hayatınızda büyük bir değişimi başlatacak birini ya da bir şeyi bekliyormuşsunuz gibi, ilişkilerinizde mesafeyi korudunuz. Bugün, bu tip bir etkileşim ihtimalinin son derece yüksek olduğu bir gün. Monoton konulara gelecek olursak, işyerindeki sıkıntılarınız derinleşecek gibi görünüyor. Bu yeni ve özel arkadaşla geçireceğiniz vakit, tam da ihtiyacınız olan şey olabilir.

Bugün sözleşme imzalamak ya da büyük alımlar yapmak için uygun bir gün değil. Bir markete gidin, tabii ki bonfile deüil hamburger alın. Paranızı güvende tutun ve biriktirdiklerinizden istifade edin. Bugün hiç bir şey hakkında görüşme yapmayın. Teklif kulağa ne kadar iyi gelirse gelsin, pazarlık ne kadar zorlayıcı olursa olsun siz yolunuza bakın.

Coşkulu hissedeceğin bir gün; içinde bulunduğun bir proje konusunda oldukça tutkulu hissediyorsun. Yeni başladığın bir ilişkiyle ilgili de arzu dolu olabilirsin. Bir optimizm ve cesaret hissi sana eşlik ediyor olacak. Bu enerjileri iyi yönde kullanabilirsin. Bütün bunlar, kendini güçlü şekilde ifade etmeden destek olacak! Eğer karşına odak noktası olma fırsatı çıkarsa bunu sakın kaçırma!Bugün birisiyle fikirleriniz konusunda ters düşebilirsiniz. Kendi inanç ve görüşlerini tutkulu bir şekilde savunabilirsin ve karşıdakini fikirlerini değiştirmesi için ikna etmeye çalışabilirsin. Fakat ortak olana odaklanman gerektiğini unutma lütfen. Aranızdaki farklılıkları görmek yerine, ortaklıklarınızı görmeyi dene. Anlayışlı davranmalısınız ki birbirinizin fikirlerine saygı duymayı öğrenebilin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çverenizdeki insanlar sözlü olarak size saldırabilir ve bundan korunmak isteyebilirsiniz. Bugün eleştirilerin odak noktası olabilirsiniz. İnsanların size agresif sözler sarf ederek keyfinizi kaçırmasına izin vermeyin. Geçerli sebepleri varsa, kibar ya saygılı bir biçimde de ifade edebilirler. Kaba davranışlar karşısında kendinizi savunmak zorunda değilsiniz. Haklarınız söz konusu olduğunda net ve ısrarcı olun. Geri çekileceklerdir.

4 Nisan 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal çevrenizle ilişkileriniz ön planda olacak. Arkadaşlık ilişkilerinizde anlık gerilimler ve anlaşmazlıklar yaşanabilir. Kısa süreli gerilimler gün sonunda tatlıya bağlanabilir.

4 Nisan 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, Oğlak burcunda hareket ediyor. Ailevi sorunlarından sıyrıldığın bir gün sana parıl parıl parlıyor. Düşüncelerinin rahatlaması karamsar ruh halinden çıkmana olanak sağlayabilir. Yakın bir arkadaşın evliliğinde yaşadığı sorunları sana anlatabilir. Bugün öğreneceğin bilgiler olabilir.

4 Nisan 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel bakıma önem vereceğiniz bir gün olabilir. Diyete başlamayı düşünebilir, detoks yapmak için harekete geçebilirsiniz. Yeni bir proje ya dagörüşmesi ile kariyer hikayenize damga vuruyor olacaksınız. Şu an kendinizi yetersiz hissetmeyin. Dünya koşulları herkes için zorlayıcı.

4 Nisan 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hafta sonu olmasın karşın sizi sorumlu kılan durumlar ve zaruretler var. Olaylara daha dikkatli ve gerçekçi şekilde bakabilirsiniz.

4 Nisan 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer konularında şansın sizden yana gittiğini görebilirsiniz. Akşam saatlerini ailenizle geçirirseniz verimli bir süreç olduğunu görebilirsiniz.

4 Nisan 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim, görüşmeler ve yakın çevreyle ilişkiler konusunda beklentinizin tam karşılanamayabileceği bir gün olsa da, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, arkadaş çevrenizle eğlenceli aktivitelere katılabilir, görüşme ve toplantılarda yer alabilir, bu süreçte yeni teklif ve fırsatlarla karşılaşabilir, kısa süreli seyahatlere çıkabilirsiniz.

4 Nisan 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu aralar eskiden çok değer verdiğiniz şeylerin giderek anlamsızlaştığını hissediyorsunuz. Bu da hayatınızı sorgulamanıza ve buna bağlı olarak bambaşka bir yol seçmenize neden oluyor. Doğru kararlar aldığınızdan emin olabilirsiniz. Giderek olgunlaştığınızı hissetmelisiniz.

4 Nisan 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizin bazı konularına kesin çözümler üretebilirsiniz. İşinizle ilgili yeniliğe açık bir gün içindesiniz. Bugün, güçlü yönleriniz bir kez daha ortaya koyacaksınız. Maddi konularda yeni başlangıçlardan korkmuyorsunuz. 

4 Nisan 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir.

4 Nisan 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir partner adayıyla tanışacaksınız ve kendinizi kararsız hissedeceksiniz. İş yerinizdeki çalışmalarınızın arkasında durun. Bugün önemli kararlar almak zorunda kalırsanız kalbinizin sesini dinleyin.

4 Nisan 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde sorunlar oluşmaya başladı. Bu ilişkiyi bitirmek istiyor, ama yapamıyorsunuz. Partnerinizin sizi endişelendiren olumsuzlukları yanında, çok da etkilendiğiniz bir çekiciliği var. İşyerinizde birisiyle asla yıldızınız barışmayacak gibi. İkinizin de anlaşılmaz biçimde uzattığınız bu çekişmeveriminizi de düşürüyor. Sabırlı davranabilirseniz birçok şeyin yolunda gittiğini görebilirsiniz. Bir dostunuza küçük bir sorunun da maddi destek vereceksiniz.

4 Nisan 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 06' 20" R
Ay
Akrep
27° 14' 05"
Merkür
Koç
15° 59' 07"
Venüs
Koç
25° 31' 23"
Mars
Balık
26° 17' 42"
Jüpiter
Boğa
22° 55' 26"
Satürn
Balık
16° 10' 24"
Uranüs
Boğa
22° 05' 42"
Neptün
Balık
28° 46' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 21"
Lilith
Başak
22° 50' 41"
True Node
Koç
15° 34' 06"
Son Güncelleme : 25/04/2024 23:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>