İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Empati Yeteneğin Gelişiyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Nisan 2021, Cumartesi

Aşk 60%
Para 50%
Sağlık 100%

Bugün özellikle idealist, yaratıcı, sezgisel ve ruhsal bir havada hissediyorsunuz. Alışık olmadığınız manevi bir hava yansıtabilirsiniz. Aşk hayatınız şu anda çok iyi gidecek, çünkü masalsı bir atmosfer tüm hayatınıza nüfuz ediyor gibi görünüyor. Bunun tadını çıkarın, birkaç gün sonra gerçek hayata geri döneceksiniz!

Bugünün alışılmadık bir gün olması kaçınılmaz. Alarma gerek yok. Aksine, üstüne gidip meraklı olmalısın. Tüm garip olayların nedeni nedir? Gezegenlerin dizilimleri dünyada yaşayan herkesin kafasını karıştırmak içinbaşında. Bugün sabır, hoşgörü ve açık bir zihin için uygun bir gün. Günün sonunda kafanız karışacak, eğlenecek ve tuhaf deneyimleriniz için zarar görmeyeceksiniz.

Ailenizden biri uzakta mı? Eviniz bir süreliğine yalnız kalabilir. Giden kişiyi özleyeceksiniz fakat size kendi projelerinize odaklanmayı sağlayan (bazen de uyumanızı) bu yalnızlıkğı ve sessizliği de seveceksiniz. Bu gece göreceğiniz rüyalar, sizeve maddi konulardaki sorunlara çözüm bulmanızı sağlayabilir. Gördüklerinizi her sabah not edin. Daha sonra hatırlamak isteyeceksiniz!

Bugün parıl parıl parlama günün; öyleyse spot ışıklarını aç! Dışarı çıkmadan önce saçlarını tara ve en asil kıyafetini giy. Bugün olumlu duygularından da faydalanarak harika dönüşümler yapabilirsin. Eğer yaşamının biraz sönük olduğunu düşünüyorsan, yaratıcı enerji şoklaması yap!Gerektiğince halledemediğiniz birtakım işler yüzünden azar işitebilirsiniz. Belki de dikkat edilmesi gereken bazı ayrıntıları gözden kaçırdınız. Ancak bugün yararınıza olabilecek müthiş bir ferahlık hissi de mevcut. Küçük sorunlara takılıp kalmayın ve hatalarınız sizi bunaltmasın. Sevinilecek bunca harika şey varken, niye fazla titizlenip her şeyi mahvedesiniz?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün oturup dinlenin, bulunduğunuzun yerin ve etrafınızdaki insanların keyfini çıkarın. Tutmanız gereken bir sözünüz var ve bu aralar bunu nasıl onurlandırabileceğinizi düşünmelisiniz. Her zaman kendinize, kendi hedef ve hırslarınıza odaklanmak yerine başkaları için bir şeyler yapın. İnsanlara ne kadar yatırım yaparsanız gelecekte bunun o kadar yararını göreceksiniz.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yakın çevrenizle bir araya gelebilir, grup ve ekip çalışmaları, ortaklı işler ve ödemeler ile meşgul olabilirsiniz. Kararsızlık, aşırı ve detaylı düşünme durumları ortaya çıkabilir.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma planı yapmak istiyorsun. Böylece işine karşı verimliliğini artıracağını düşünüyorsun. Evli bir İkizler burcuysan eşinin ailesi ile arandaki limoni durum ortadan kalkabilir. Onların da ne hissettiğini anlamaya başlıyorsun. Rutin hayatında karşılaştığın problemlerinin üstesinden gelmek için çabalıyorsun.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle vakit geçirmek için şartlarınızı zorlayabileceğiniz bir gün. İçinizdeki özlem duygunuzun artış göstermesi günlük işlerinizde aksaklıklara sebep olabilir. Özlem duygunuzu biraz frenleyerek işinize odaklanmalısınız.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişim açısından oldukça istekli ve yenilikçisiniz. Gelecek yönünde yeni planlar üzerinde durabilirsiniz.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlık veya estetik alanında karar vermek ya da aksiyon almak için uygun bir gün. Maddi konularda gelir gider dengenizi iyi kurmanız gerekmekte.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca mutluluğu ve huzuru zihninizi ve bedeninizi dinlendirecek ortamlarda yer alarak ve evinizde bulabilirsiniz. Meditasyon ve enerji çalışmalarından faydalanabileceğiniz bugün,hayatınızda problemlere açık bir enerjiden geçerken, cinsel bölge rahatsızlıkları yaşayabilirsiniz.

10 Nisan 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayal gücünüz tüm hızıyla yeni fikirler üretmeye devam ediyor ve işiniz böylelikle çok eğlenceli bir hal alabilir. Bir şeyler yazmayı düşünüyorsanız, bugün buna başlama günü. Finans ile ilgili evrak işlerini halletmek için de iyi bir gün. Bugün her şey sizden taraf!

10 Nisan 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Değişimi  seviyorsunuz. Yaşamda kaybettiğiniz her şeyi bu özelliğinize borçlusunuz. Bugün yaşamla ilgili kriterlerinizi gözden geçirmelisiniz. Bazen çevrenize çok tepkilisiniz. Haklı olduğunuz o kadar çok konu var ki.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Pozitif enerjiniz ile çevrenizdeki insanların günü aydınlatıyorsunuz. İş hayatınızda ortaya çok başarılı çalışmalar çıkardığınız için çok yakında terfi alabilirsiniz. Bugün egzersiz yapmaya ve sağlıklı beslenmeye başlayacaksınız.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İş temponuzdan memnunsunuz, ancak gönül işlerinde bir türlü istedikleriniz gerçekleşmiyor. Sakın bunlar sizin yumuşak başlılığınızdan olmasın! Ama sizi kaybetmekten de korkuyor. Bugünden bazı borçları nasıl kapatacağınızı düşünmeniz, bazı gerginlikler yaratabilir. Önünüzde kara, kara düşünerek geçireceğiniz günler var, ama arkası aydınlık. Yorgunluğunuzun yanı sıra, yaşadığınız sorunlar da sizi etkiliyor ve bütün bunların sonucunda yakınlarınızla problemler yaşayabiliyorsunuz

10 Nisan 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 37' 54"
Ay
Akrep
17° 46' 59"
Merkür
Koç
26° 12' 08"
Venüs
Balık
20° 56' 39"
Mars
Balık
04° 33' 06"
Jüpiter
Boğa
16° 40' 52"
Satürn
Balık
13° 14' 25"
Uranüs
Boğa
20° 38' 13"
Neptün
Balık
27° 47' 19"
Plüton
Kova
01° 49' 02"
Chiron
Koç
18° 45' 44"
Lilith
Başak
19° 44' 13"
True Node
Koç
15° 35' 40"
Son Güncelleme : 28/03/2024 23:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>