İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Pratik Düşünmen Gerekiyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Nisan 2021, Perşembe

Aşk 50%
Para 60%
Sağlık 70%

Büyüleyici bilgiler ve yeni fikirler bugün karşınıza çıkabilir. Bu, hayal gücünüzü harekete geçirir ve sizi şimdiden zamanınızın ve konsantrasyonunuzun çoğunu alabilen projeleriniz için sizi cesaretlendirir. Ayrıca bugün özellikle seksi görünüyor ve hissediyorsunuz. Sevgilinizle yakın bir buluşma ayarlamak şu an için iyi bir fikir. Bu aynı zamanda yeni kıyafet almak için harika bir gün.

Sanki bir büyü gibi, bir anda ortaya çıkan gerilim sonunda azalıyor. Ancak, ilk etapta strese neden olan sorunlar tam olarak çözülmemiş, hala yapılacak çokvar. Ancak bugün, çevrenizdeki insanlarla daha fazla uyum içinde olacaksınız ve enerjinizi arkadaşlarınızla tartışarak tüketmeyeceksiniz. Kendinize inanca, her şey mümkündür.

Oldukça gerçekçi ve pratik bir insansınız. Fakat bugün bir tutam nostaljiye yenik düşebilirsiniz. Siz bu hissi bastırmaya çalıştıkça, eski anılar yüz üstüne çıkmaya devam ediyor. Belki de bugün bu nostaljiye kapılmalısınız. Geçmişteki bu insanlar ve olaylar hafızanızı sarsabilir ve bastırılmış bazı şeyleri ortaya çıkarabilir. Bunu söylemek tabii ki çok zor fakat her zaman size ağır gelen şeyin üstüne gitmeniz iyi olacaktır.

Hırslarının seni ne ölçüde yıprattığını ve bunların ne noktada miadını doldurmuş olacağını şimdiye kadar kendi içinde analiz yapıp çözmüşsündür. Eğer hırs dolu bir hayat yaşamaya can atıyorsan, fakat biraz daha hafif ve sakini olmak üzere, göksel enerjiler bu isteğin doğrultusunda önemli kararlar almanın zamanının geldiğini vurguluyor.Bugün bilgisayarınızı kurcalayarak birtakım yeni beceriler kazanabilirsiniz. Bazı yeni uygulamaları veya programlama dillerini öğrenerek kendinizi aşmak isteyebilirsiniz. Birkaç yeni teknolojiyi indirip sisteminize kurabilirsiniz. En son çıkan araçlarla oynamaktan ve bilgisayarınızın güncel olduğunu bilmekten keyif alacaksınız. Tümüyle bağımsız bir kişi olduğunuz için bu yeni şeyleri kendi başınıza öğrenmek hoşunuza gidecek. Öğrendiklerinizle şov yaparak birilerini hayran bırakmaya ne dersiniz?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcı işlerde faaliyet gösteren arkadaşlarınız ya da tanıdıklarınız bugün sizinle hepiniz adına bir fark yaratacak yeni bir projeye başlamak için güçlerini birleştirebilir. Yakınlardaki bir parkta bulunan bir çiçek tarhı kadar sıradan ya da yepyeni bir rock müzik grubu kurmak kadar sıradışı bir şey olabilir. Sanatsal bir yöne eğilmeye karar verdiyseniz, bugün somut planlar yapmak için oldukça uygun bir gün. Dayanma gücünüz ve kararlılığınız gibi ilhamınız, hevesiniz ve odaklanma gücünüz had safhada.

8 Nisan 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün değişiklik isteği ve farklılık arayışı öne çıkabilir. İş hayatınız ve geleceğe dair hedeflerinizle ilgili konularda bir seçim ve karar içerisinde olabilirsiniz. Gün içinde ilişkilerde daha gizemli olabilirsiniz.

8 Nisan 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluklarına gereken önemi göstermediğin karşılaşacağın sorunlar ile kanıtlanabilir. Bu konuda hızlı hareket etmen ve pratik düşünmen gerektiğini biliyorsun. Arkadaşlarından gördüğün destek seni sevindiriyor. Ailen ile arandaki negatif duyguları dağıtmak isteyebilirsin. Kişisel bakımın için vakit ayıracaksın.

8 Nisan 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ani duygusal değişimler yaşayabilirsiniz. Çalışma ortamınıza da sorumluluklarınızı yerine getirmeniz çok önemli olurken ilişkinizdeki pürüzler daha fazla gözünüze batabilir. Aşk ve ilişkilerde uyumsuzluk yaratmamak ya da çok gerilimli konuşmalar yapmamak gerekiyor.

8 Nisan 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda en iyisini yapmak için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi heyecanlı hissedebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle fikirsel düzeyde tartışma içinde olabilirsiniz. Gün içinde annenizle ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın. Öğleden sonraki zamanlar imaj değişikliği için uygun olabilir.

8 Nisan 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tarzınızın ortaya çıktığı bir gün geçirebilirsiniz. İş konusunda dengeyi tutturmaya ve baskın olmamaya özen göstermelisiniz.

8 Nisan 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, partnerinizin ve yakınlarınızın birtakım sorunları ile ilgilenebilirsiniz. İlişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

8 Nisan 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlar eylemlerinizi onaylamadığında her şeyi kişisel olarak almamaya çalışın. Onların tepkisi, bir kişi olarak size değil, davranışınıza yöneliktir. Bu nedenle çocuk gibi alınganlık etmeyin.

8 Nisan 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal ilişkilerinizin sizde yarattığı güven duygusu içinde hareket etmeyi seviyorsunuz. Bugün Ay, tepe evinizde ilerliyor ve toplumsal yaşantınıza renk veriyor. Görüşmek istediğiniz dostlarınızı bir araya getirebilirsiniz.

8 Nisan 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz. Karşınızdakilerin bu çift karakterinizi kabullenmesi biraz zor.

8 Nisan 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgilinizden ayrılma kararı almadan önce iyice düşündüğünüzden emin olun. Bugünyerinizdeki arkadaşlarınıza harika tavsiyeler vereceksiniz. Hayattaki başarılarınızdan dolayı kendinizle gurur duymalısınız.  

8 Nisan 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kalbinizi kıran kişi, aniden karşınıza çıkacak. Onu gördüğünüz zaman ani tepkiler vermek yerine, daha sakin bur tutum sergilemeye gayret edin. İşinizde fazla hedef koyuyor, sonra bu hedefler arasında bocalıyorsunuz. Hedeflerinizi sadeleştirmeniz ve daha fazlan mücadele etmeniz size başarıyı getirir. Yapıp yapmamakta tereddüt ettiğiniz bir yatırım konusunda, karar vermeniz için yapılan baskılar canınızı sıkabilir. Son günlerde kalbinizi fazla zorluyorsunuz, dikkat edin.

8 Nisan 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 49' 14" R
Ay
Başak
21° 38' 53"
Merkür
Koç
17° 03' 50"
Venüs
Koç
18° 50' 11"
Mars
Balık
22° 05' 60"
Jüpiter
Boğa
21° 40' 29"
Satürn
Balık
15° 39' 22"
Uranüs
Boğa
21° 47' 34"
Neptün
Balık
28° 35' 39"
Plüton
Kova
02° 04' 05"
Chiron
Koç
20° 05' 31"
Lilith
Başak
22° 14' 35"
True Node
Koç
15° 37' 58"
Son Güncelleme : 20/04/2024 13:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>