İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Yeni Bir Yaşam Alanı İsteyebilirsin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2021, Cuma

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

Aileniz bugün size ihtiyaç duyabilir, bu yüzden sizinle iletişime geçen sevdiklerinize kulak verin. Belki de çocuklarınızın, okulda zorlandıkları bir şeyi çözmek için özel bir yardıma ihtiyaçları vardır. Ya da belki sevgilinize hayatındaki zor bir şeyi halletmesi konusunda yardım edebilirsiniz. Doğuştan gelen amigo ruhunuz bugün ortaya çıkacak.

Hayatta gelişimi devam eden birisisiniz. Ama bu konuda hepimiz öyleyiz! Bugünün gezegensel yönleri, kendi benzersiz armağanlarınızı takdir etmeye odaklanmanızı tavsiye ediyor; kendinizi, ve olduğunuz gibi kabul etmeniz konusunda cesaret bulacaksınız. Mükemmellik diye bir şeyin olmadığını hala anlayamadınız mı? Kendinizi geliştirmek için çok çalışıyorsunuz, ama gerçekten ve gerçekten "olduğunuzu" düşünüyorsanız, o zaman hayal kırıklığına uğrayacağınız kesin. Siz olduğunuz gibi harikasınız. Bunu sizin dışınızda herkes biliyor.

Uzun zamandır yapmayı istediğiniz fakat bugüne kadar yapamadığınız birayağınıza geldi. Kendinizi buiçin kesinlikle iyi hissediyorsunuz çünkü fiziksel enerjiniz yüksek ve mental odağınız kuvvetli. Ayrıca, bazı yardımlar alabilmeniz de muhtemel: Ev halkının diğer üyeleri sizinle beraber çalışmaya hazır. Buzemin katı temizlemek veya saksıda çiçek dikmek olsa bile, bu işi hızlı ve harika bir şekilde yapacaksınız.

Evle ilgili planlarında bir değişiklik olabilir. Artık mahalleni değiştirmeyi düşünüyor olabilirsin. Gazetelerde yer alan apartman dairesi ilanlarına bakabilirsin. Ya da evinin enerjisini yükseltecek yeni bir dekorasyona girişebilirsin. Yeni bir boya veya duvar kağıdı taze bir başlangıç olabilir.Bugün oturup dinlenin, bulunduğunuzun yerin ve etrafınızdaki insanların keyfini çıkarın. Tutmanız gereken bir sözünüz var ve bu aralar bunu nasıl onurlandırabileceğinizi düşünmelisiniz. Her zaman kendinize, kendi hedef ve hırslarınıza odaklanmak yerine başkaları için bir şeyler yapın. İnsanlara ne kadar yatırım yaparsanız gelecekte bunun o kadar yararını göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bilgisayarınızı kurcalayarak birtakım yeni beceriler kazanabilirsiniz. Bazı yeni uygulamaları veya programlama dillerini öğrenerek kendinizi aşmak isteyebilirsiniz. Birkaç yeni teknolojiyi indirip sisteminize kurabilirsiniz. En son çıkan araçlarla oynamaktan ve bilgisayarınızın güncel olduğunu bilmekten keyif alacaksınız. Tümüyle bağımsız bir kişi olduğunuz için bu yeni şeyleri kendi başınıza öğrenmek hoşunuza gidecek. Öğrendiklerinizle şov yaparak birilerini hayran bırakmaya ne dersiniz?

9 Nisan 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hareketli, koşturmaca içinde bir gün olarak geçebilir. Gün içinde duygularınız, planlarınız önemli ölçüde değişebilir. Kazalara, yanlış anlama ve yanlış anlaşılma durumlarına dikkat edin.

9 Nisan 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Görev ve sorumluluklarınızın ön plana geçtiği bir gün olabilir,hayatınıza ve kariyerinize ilişkin konular gündeminize gelebilir. Üstlerinizle ve otorite konumundaki kişilerle daha fazla temas ve irtibat halinde olabilirsiniz.

9 Nisan 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş ilişkinizden tekrar geri dönüş alabilirsiniz. Sizinle irtibat kurmak isterken ikinci bir şans için sizleri baskı altında tutabilir. Kafanız şu an karışık ve baskı altında hissediyor olabilirsiniz. Kendi kendinizi manipüle etmeyin.

9 Nisan 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hedeflerinize ulaşmak için daha fazla çaba göstereceğiniz zamanlar içindesiniz. Uğraştığınız işlerde mücadele edebilirsiniz. Otorite figürleriyle iletişiminize özen göstermeniz de fayda var. Bürokratik engellere karşı dikkatli olun. Gelecek yönündeki projelerinizde olumlu geri dönüş alabilirsiniz. Annenizle ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın.

9 Nisan 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda Kariyer hırslarından uzak günü keyif alarak tamamlamak için elinizden geleni yapmayı tercih edebilirsiniz.

9 Nisan 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aileniz ve kurumlarla görüşmelerinizde olumlu bir atmosfer hakimken, ilişkilerinizde ne istediğinizi bilen tavrınız ve her zamankine göre daha duygusal yaklaşımlarınızla partnerinizi etkileyebilir, özel hayatınız vehayatınızdaki görüşmelerinizde istediğiniz sonuçları daha rahat elde edebilirsiniz.

9 Nisan 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Para bir tür sözleşmeyle karşınıza çıkıyor olabilir. Bu olumlu bir gelişme. Herhangi bir taahhütte bulunmadan önce belgedeki her kelimeyi okuduğunuzdan emin olun. Bu, burslar, hibeler veya diğer finansal destek biçimleriyle ilgili bir kredi istemek veya evrak doldurmak için iyi bir zamandır. Süreç hayal ettiğinden daha az karmaşık olacak.

9 Nisan 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, evinizle ilgili olumlu değişimler söz konusu. İçinizdeki coşkuları çevrenizle olumlu bir şekilde paylaşmak isteyeceksiniz. Olumlu duygulara gerçekten ihtiyacınız var. Kilo problemlerine dikkat etmelisiniz.

9 Nisan 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

9 Nisan 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatın yorucu temposundan dolayı partneriniz ile olan ilişkinize yeterince zaman ayıramıyorsunuz. Kariyeriniz ile ilgili çok önemli bir haber alacaksınız. Geçmişinizden gelen bir şeyin bugün sizi rahatsız etmesi muhtemeldir.

9 Nisan 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kırılganlığınız yüzünden, sevdiğiniz kişi sizinle nasıl konuşması gerektiğine bir türlü karar veremiyor. Bu kadar kuralcı olmak, ilişkinizin zedelenmesine neden olabilir. İş yaşamınızda rahatsız edici bir tatminsizlik yaşamıyorsunuz. Ama yine de pek huzurunuz yok. Bugün birgörüşmesi randevunuz var. Bu görüşmeyi fazla istekli karşılamayacaksınız. Yaptığınız akıllı yatırımlar, maddi olarak güçlenmenizi sağlayabilir. Zayıflık saplantınızdan vazgeçin, o kadar da zayıf değilsiniz.

9 Nisan 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 28' 41" R
Ay
Başak
05° 25' 24"
Merkür
Koç
17° 42' 26"
Venüs
Koç
17° 08' 26"
Mars
Balık
21° 02' 05"
Jüpiter
Boğa
21° 21' 37"
Satürn
Balık
15° 31' 14"
Uranüs
Boğa
21° 43' 03"
Neptün
Balık
28° 32' 54"
Plüton
Kova
02° 03' 34"
Chiron
Koç
20° 00' 42"
Lilith
Başak
22° 05' 26"
True Node
Koç
15° 36' 10"
Son Güncelleme : 19/04/2024 04:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>