İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Dış Görünümüne Önem Veriyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2021, Çarşamba

Aşk 40%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün duygularınız konusunda cesaretiniz var, her zamankinden daha özgüvenli hissedebilir, kendiniz için ayağa kalkma cesaretinde bulunabilir ve bunları duyması gereken insanlar için bir şeyler söyleyebilirsiniz. Son zamanlarda aşk ve romantizm hayatınızda tartışmalar ve anlaşmazlıklar yaşanmış olması muhtemel ancak bugünün sakin ve dingin enerjisi sayesinde bu olumsuzluklar sona erecek. Belki de neden gerginlik yaşandığına dair kafanızda biraz daha fikir oluştu. Bunu tartışma yaşadığınız kişi ile paylaşmayı unutmayın.

Şu an biraz dağınık hissedebilirsiniz. Aklınız bir konudan diğerine geçiyor olabilir ve biraz bunalmış hissedebilirsiniz. Her şeyi bir kerede yapmaya çalışmayın. İş projeleri için son teslim tarihlerini erteleyebilirseniz eğer oluşacak fazla zamandan faydalanabilirsiniz. Programınıza yer açın, böylece kafanızı toplamak için zamanınız olur. Alerji, gürültü veya sıcaklık problemleri gibi çevresel kaygılar, problemin bir kısmını yaratabilir.

Bugün sözleşme imzalamak ya da büyük alımlar yapmak için uygun bir gün değil. Bir markete gidin, tabii ki bonfile deüil hamburger alın. Paranızı güvende tutun ve biriktirdiklerinizden istifade edin. Bugün hiç bir şey hakkında görüşme yapmayın. Teklif kulağa ne kadar iyi gelirse gelsin, pazarlık ne kadar zorlayıcı olursa olsun siz yolunuza bakın.

Harekete geçmek için yoğun bir ihtiyaç hissedeceksin. Neredeyse herkes sessiz aktiviteleri tercih etmekte: kitaplar, sanat ve hatta öylece oturmak... Fakat aktif olunmadığı takdirde sağlık da zayıflar. Temiz hava, egzersiz ve güneş ışığı sağlık için elzemdir. Bugün, kalkıp bir şeyler yapma isteğiyle dolduğunda kendine karşı koyma! Dışarı çık ve bu isteğinin keyfini çıkar...Etrafınızdaki değişen ortamı göz ardı ederek kendinizi bir şeylere o kadar güçlü bir şekilde kaptırmamaya dikkat edin. Siz bu yola çıktığınız ilk günden beri muhtemelen köprünün altından çok sular aktı. Güneşli bir hava için hazırlık yapmıştınız belki ancak birdenbire yağmur yağmak üzere olduğunu görebilirsiniz. Güneş gözlüklerinizi bir kenara koyun ve şemsiyenizi çıkarın. Kendinizi bu duruma uygun olarak yenilemenizde fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi biraz “hava atabileceğiniz” bir ortamda bulabilirsiniz. Bu zamana dek içinizde saklanan bir performans sanatçısı var. İkizler burcu insanlarının birçoğu oyuncu ya da komedyen. Belki de bugün birkaç espri patlatır ya da heyecanlı hikayeler anlatarak arkadaşlarınızı eğlendirirsiniz. Sahne ışıkları altında ilgi odağı olmaktan korkmayın. İzleyicileriniz sizden asla sıkılmayacak!

14 Nisan 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün uyku düzensizlikleriyle güne başlayabilirsiniz. Yardımlar yapabilir, birilerine faydalı olma ihtiyacı duyabilirsiniz. Eğitim hayatında ve yasal süreçlerde yeni gündemler olabilir.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Venüs, toprak burcunda hareket etmeye başlıyor. Sürekli ayağına bağ olduğunu düşündüğün problemlerden sıyrılmak için elinden geleni yapmak isteyebilirsin. Estetik konusu gündemine girecek ve araştırmalarına ağırlık vereceksin. Ev içerisinde eşyaların yerini değiştirmeyi düşünebilirsin.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişim dilinizde daha dikkatli olmanız gereken bir gün olabilir. İçinizde biriktirdiğiniz duygularınız öfke ile kelimelerinize yansıyabilir. Gerginliğinizi başka insanlara yansıtmamaya özen göstermelisiniz.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gizli kalmış koşullar sizin dengenizi bozabilir. İçinize kapanmanıza neden olabilir. Kendinizi hapsolmuş hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda fikrinizi savunmak için çok acele etmemeye çalışın. Yeniden harekete geçmek için kendinize zaman tanıyın. Akşama doğru koşullar daha akıcı olabilir.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şansınız açık olsa da enerjisine ulaşmanızın zor olacağı bir gün olabilir. Aile ve arkadaşlarınızla vakit geçirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

14 Nisan 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Havada heyecan kokusu var. Oldukça keyifli vakit geçireceğiniz, göz kamaştırıcı biriyle tanışmanız muhtemeldir. Şimdilik işle ilgili tüm endişelerinizi arka planda tutun ve çok önemli bir kişiyle heyecan verici keşifler yapmanın tadını çıkarın.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Alınganlık gösterebileceğiniz bir gün. İlişkilerinizin olumsuz etkilenmesini istemiyorsanız, davranışlarınızı kendi çapınıza göre değerlendirmelisiniz. Her an her şey olabilir. Mars size coşkulu bir hareketlenme sağlıyor.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevdiğiniz kişi için her şeyi yapabilecek güce sahipsiniz. Özel hayatınız ile profesyonel hayatınızı birbirine karıştırmamaya çalışın. Kontrolünüz dışında gelişen olaylar için kendinizi suçlamamaya özen gösterin.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızla ilgili karmaşık ve farklı duygular içinde bulunabilirsiniz. Bunun nedeni, kendinizi ve partnerinizi sorgulamanızdan kaynaklanıyor. Biraz daha rahat ve akılcı olabilirsiniz. İş ortaklarınızla yaşadığınız bir sorun, önümüzdeki günler içinde çözüme doğru yönelecek. Bazı problemleri tepkisiz kalıp zamana bırakmak yararlı olabilir. Paranızı temkinli idare ediyorsunuz. Kısa vadede bir problem görünmüyor. Metabolizma hızınız bu aralar yavaş, kilo problemi yaşamanız olası.

14 Nisan 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 07' 02" R
Ay
Oğlak
07° 10' 20"
Merkür
Koç
16° 27' 17"
Venüs
Koç
29° 20' 25"
Mars
Balık
28° 41' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 36"
Satürn
Balık
16° 27' 21"
Uranüs
Boğa
22° 16' 13"
Neptün
Balık
28° 52' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 57"
Lilith
Başak
23° 11' 18"
True Node
Koç
15° 24' 10"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>