İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Rahatlık İstiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2020, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve romantizm söz konusu olduğunda biraz çekingen hissedebilirsiniz. Cesur hareketlerinizin aniden frenlemeniz insanlara oldukça garip gelebilir. Neden böyle hissettiğiniz hakkında mazeret bulmanız gerektiğini düşünmeyin. Biraz yavaşlasanız, (özellikle de aşk ilişkileri söz konusu olduğunda) muhtemelen daha iyi olacak.

Şu anda bir şeyleri bırakma konusunda sıkıntılarınız olabilir. İş yerinde sorumlu olduğunuz bir proje olabilir. Gururunuz istemeyerek bu işe bulaşmış olabilir. Belki de çalışmayı daha nitelikli birine vermekten korkuyorsunuzdur. Endişelenmeyin. İsim yapma isteğindeyseniz, ününüz başka türden çalışmalarla da artabilir. Alanınızın dışına çıktığınızı kabul etmek bir erdemdir.

Parasal mevzular bugün sizin için korkunç görünüyor. Geçici bir aksilik yaşadınız fakat fazlasıyla kötümsersiniz ve resmin tamamını görmüyorsunuz. Elinize bir kağıt kalem alın, oturun ve birkaç figür çizmeye çalışın. Bu size iyi gelecek ve ilk başta olduğunuzdan çok daha iyi durumda olduğunuzu fark edeceksiniz. Ne pahasına olursa olsun, hayatınızdaki ters giden şeylerle başa çıkabileceksiniz. Sadece yapmanız gerekenlere odaklanın ve yapın!

Tembel hissediyorsun. Günün enerjisi seni hayal dünyasına sürükleyebilir. Roman okumak, kendini karakterler ve olaylar içinde kaybetmek hoşuna gidebilir. Ya da favori filmini izleyerek eğlenebilirsin. Sanatsal yaratıları özümsemekten keyif alacaksın. Kendini bir filmde baş rol olarak düşün. Arada bir kahraman rolünü oynamak iyidir!Bugün bazı şaşırtıcı telepatik anlar yaşayabilirsiniz. Etrafınızdaki şeyler hızlı bir tempoda meydana geliyor olabilir ancak siz onlar meydana gelmeden önce onların farkında olacaksınız. Sezgileriniz alışılmadık biçimde keskin olacağından, sizi doğru yöne götürecekleri konusunda onlara güvenebilirsiniz. Henüz eylemini gerçekleştirmeden önce birisinin ne yapacağını sezinleyebilir ya da biri konuşurken işaretleri okuyabilir ve o kişinin duygusal arka planını hemen kavrayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinizden geldiği gibi hareket etmekten çekinmeyin ve mantıklı düşüncelerinizin iyi vakit geçirmenize engel olmasına izin vermeyin. Tesadüfen girdiğiniz yolların hiçbirinden pişman olmayacaksınız, bu yüzden otobandan çıkın ve yeni bir güzergah keşfedin. Yolculuğu en unutulmaz kılan şeyin bu küçük macera dolu yollar olduğunu göreceksiniz. Toprak yolun nereye uzandığından korkarak basit zevkleri kendinizden esirgemeyin.

14 Ocak 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İletişim konusunda aksaklıklar ve yanlış anlamalarla ilgili hassas olmanızı gerektiren durumlarla karşılaşabilirsiniz. Gün içinde iletişim trafiğinizi iyi ve doğru yönetmeye çalışmalısınız. Akşam saatleri özellikle ev ve aile konularında daha elverişli şartlar sunabilir.

14 Ocak 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Canının istediği gibi davranmak, bol bol telefon görüşmesi yapmak, alışveriş için kendini sokağa atmak isteyebilirsin. Umursamaz tavrın öne çıkabilir. Ancak akşamüstüne doğru ?neden bu kadar gereksiz şey aldım?? ?bunları anlatmasaydın sevgilime iyi olurdu? gibi kendinle çelişeceğin bir durum da mümkün olabilir. En iyisi, kendi ruhuna uygun bugünü, kimseyi zorlamadan daha verimli geçirmen olacaktır.

14 Ocak 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seyahatler ve iletişimlerinize dair destekleyici hareketlilikler meydana gelebilir. Uzaklardan alacağınız güzel haberler günü renklendirebilir.Bugün ekonomik olarak bazı borçlarınızı kapatmanız ya da alacaklarınızı almanız önemli olabilir.Content Video - 13 Ocak - 19 Ocak hafta burç yorumları

14 Ocak 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünü evde geçirmek ve evdeki işlerinizi halletmek isteyebilirsiniz. Ufak tefek aksaklıklara karşı dikkatli olmanızda yarar var. Teknik konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Güven aradığınız durumlara çekilebilirsiniz. Yaşadığınız olumsuzlukların sizi etkilemesine izin vermemelisiniz. Kendi iç sesinizi dinlemek size iyi gelecektir.

14 Ocak 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler olması halini herkesle paylaşmamalısınız. Nazara gelebilme ya da negatif enerjiyi çekebilme potansiyeliniz mevcut.

14 Ocak 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinizi bulunduğunuz her ortamda zekanız ve iletişim yeteneklerinizle ön plana çıkararak, insanları daha kolay etkileyebileceğiniz, özel yaşamınızda teklifleri değerlendirebileceğiniz ve zamanınızı eğlence ve sosyal çevre ilişkilerine ayırarak geçirebileceğiniz bir etkidesiniz.

14 Ocak 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beden dilinizi aktif olarak kullanacağınız bir gündesiniz. İş yerinizde arkadaşlarınızla karşılıklı yapacağınız jest ve mimikler sizi zor durumlardan son anda kurtaracak.

14 Ocak 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Finansal hayatınızın sizi zorladığı bugünlerde Venüs'ün kariyer evinize girişi ile ekonomik olarak rahatlayacağınız bir döneme giriyorsunuz.İş hayatınızdaki kadınlardan bu dönemde yardım ve destek görebilirsiniz. Ay ve Venüs karşıtlığının etkisiyle ev vehayatı arasında dengeyi bulmak pek kolay olmayabilir. Bugünküyoğunluğunu atlattıktan sonra sizin için daha kolay bir dönem başlayacak.

14 Ocak 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenize karşı sorumluluklarınız ve yapmak istediğiniz şeyler birbiriyle uyum sağlamayabilir ve ikilemlerde kalabilirsiniz. Kalbinizle veya mantığınızla hareket etmek arasında bir seçim yapamayabilirsiniz.

14 Ocak 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal olarak zorlayıcı bir gün. Evrenin enerjisi size hiç uygun değil. Kendinizi köşeye sıkışmış, planlarınız suya düşmüş gibi hissedebilirsiniz. Ortaklıkların, partnerlik ilişkilerinin sizi öne çıkarabilmesi için, ortaklarınızın çıkarlarını da en az kendinizinki kadar gözetmeniz gerekir. İş hayatınızda aldığınız bazı aksiyonlar, kariyerinizi zora sokabilir.

14 Ocak 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; bugün evliliğinde, uzun süreli ilişkinde ve ortaklı projelerde bazı pürüzlerin olması pozitif enerjini korumanda güçlük yaratabilir. Agresif tavırların senin yararına olmayacağını bilmelisin. Kışkırtmalara karşı soğukkanlılığını korumalı, dış müdahalelere sakin duruşunu korumalısın.

14 Ocak 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 17' 13" R
Ay
Yay
25° 56' 04"
Merkür
Koç
16° 14' 55"
Venüs
Koç
28° 17' 15"
Mars
Balık
28° 01' 38"
Jüpiter
Boğa
23° 26' 40"
Satürn
Balık
16° 22' 44"
Uranüs
Boğa
22° 13' 18"
Neptün
Balık
28° 50' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
20° 32' 03"
Lilith
Başak
23° 05' 37"
True Node
Koç
15° 26' 44"
Son Güncelleme : 28/04/2024 05:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>