İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Haziran 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Olumlu ya da olumsuz anlamda sizin bir şeyler hissetmiş olmanızı yeterli sayıyor, karşı tarafın duygularını ikinci plana atabiliyorsunuz. İlişkinizi biraz da önsezilerinize bağlı olarak sürdürmeniz, bazı yanılmaları getirebilir.

İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içinde görünüyorsunuz. Bu topluluktan kazanımlarla çıkacaksınız İş hayatınız yıpratıcı temposunu bugünlerde kısmen azaltabilir.

Ödemelerinizin sıkıntısını erken yaşamaya başlıyor, abartıyorsunuz. Geçici sıkıntılarınız var. Harcamaları en aza indirip sınırlamanız, az da olsa birikiminize katkı sağlayacak.

Atak ve aceleci davranışlardan kaçınmanızda fayda var. Size gösterilecek abartılı bir ilgide sabırla sonucu beklemeniz gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok değişik ilgi alanlarınız var. Hayatın neresinde, ne zaman, hangi koşullarda zevk alacağınız belli olmuyor, çok çeşitlilikler sergileyebiliyorsunuz. Hafta sonuna mutlu girdiniz. Önümüzdeki günlerde sevineceğiniz bir gelişme var. Bu gelişmeyi bekliyor olmanıza rağmen, biraz şaşırabilirsiniz. İşlek zekanız size yeni avantajlar sağlayacak ve bunlardan yararlanmayı bileceksiniz.

15 Haziran 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 03:33 Venüs-Uranüs görünümü, bir yandan eğlenmek, canlanmak, farklı bir şeyler yaşamak arzumuzu işaret ederken, diğer taraftan elde olmadan en ufak bir terslik canımızı sıkıyor. Özgür olmamızın önüne geçen maddi-manevi sıkıntılar bizi rahatsız ediyor. Aslında uyum sağlamaya, sevgi sunmaya, etrafımızı kucaklamaya, umut etmeye açığız. Fakat birileri veya bir şekilde gelişen durumlar bu arzularımızın önünde duvar oluşturuyor. Çabuk tepki gösterebilir, bulunduğumuz ortamdan uzaklaşabilir, kendimize göre günü geçirebiliriz. Saat 09:10 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, kaliteli ve uzun vadeli olan her şeyi kıymetli buluyoruz. Bu aşk hayatımızda da parasal konularda da hiç değişmiyor. Güzelliğimize, rahatımıza gayet düşkünüz. Saat 12:40 Ay-Neptün görünümü, sevdiğiniz her şeyi korumaya ve kollamaya çalışabilirsiniz. Ailenizle olan ilişkiniz ve köklerinize olan bağlılığınızı ruhunuzun derinliklerinde hissedebilirsiniz. Saat 19:19-16 Haziran saat 10:21 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. Hassas düşünürsünüz. Sevdiklerinizi sahipleniriz. Çocuklarınıza, değerlerinize fazlasıyla düşkün olursunuz. Ancak bunun dozunu da bilmek lazım. Kendi duygularınıza verdiğiniz önem kadar, başka insanların da kendisini ifade etmesine izin veriniz. Gözden geçirmeler anlamında boşluktaki saatler uygundur ancak karar değiştirmek, yenilikleri uygulamak yanlış olur. Gönülden huzur, mutluluk ve sevgi dileklerimle, bayramınızı kutlar, sevdiklerinizle birlikte güzel bir gün geçirmenizi temenni ederim.

15 Haziran 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendine yatırım yapmak isteyeceksin. Hayatındaki değişiklikler için alışveriş yapabilirsin.

15 Haziran 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınızda şimdiye kadar tamamlamayı bir türlü başaramadığınız bir takım olayları tamamlama kararı alacak ve bunun üzerine hızlı bir şekilde harekete geçeceksiniz. Gelecek ile ilgili planlarınızı gerçekleştirme konusunda kendinizi fazlasıyla cesaretli hissedebilir ve tüm yarım kalan işyerinizi bitirme gayretinde olabilirsiniz.

15 Haziran 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konulara daha çok odaklanabilirsiniz. Eğer alışveriş yapacaksınız daha dikkatli olmalısınız. Maddi konulara önem vermek ve gelecek yönünde düşünmek gerekiyor. Ailevi destekler de mümkün. Parasal alanda dalgalanmalar endişe kaynağı olabilir. Yine de kazançlı olabilecek imkanlar var.

15 Haziran 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ara verdiğiniz işlerinizi tamamlayacaksınız. Artık kafanız karışmasın. Her düşündüğünüz ve uygulayacağınız işler için başkalarının aklına ihtiyaç duymanız...

15 Haziran 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

15 Haziran 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, yakın çevrenizle ilişkilerinizde bozulmalar oluşabilir. Sabırsız ve inatçı davranabilir, bazı ilişkilerinizi yaklaşımlarınızla zedeleyebilirsiniz.

15 Haziran 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilere odaklanacağınız bir gün sizi bekliyor. Zira Uranüs ile Venüs?ün arasındaki sert etkileşim bazı kişilerle kopukluk yaşamanıza neden olabilir. Yeni tanışacağınız sıra dışı kişiler moralinizi yüksek tutar. Organizasyonlar ve etkinlikler için de kaçırılmaması gereken bir gündesiniz. Orijinal fikirlerinizle çevrenizi büyülersiniz.

15 Haziran 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir atılımın eşiğindesiniz. İş hayatınızda hareketlenmeler var. Herşeyi gereğinden fazla ciddiye almaz ve yersiz alınganlıklardan kurtulursanız kazançlı çıkan her zaman siz olursunuz. Bu da ruhsal çöküntüye sebep olabilir. Aman biraz dikkat edin.

15 Haziran 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 10' 23" R
Ay
Akrep
28° 06' 24"
Merkür
Koç
15° 59' 14"
Venüs
Koç
25° 36' 31"
Mars
Balık
26° 20' 56"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 24"
Satürn
Balık
16° 10' 47"
Uranüs
Boğa
22° 05' 56"
Neptün
Balık
28° 46' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 35"
Lilith
Başak
22° 51' 09"
True Node
Koç
15° 33' 54"
Son Güncelleme : 26/04/2024 01:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>