İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Haziran 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünkü yakınlaşma niyetinizde pek şansınız yok. Bütün çekiciliğinize rağmen, ona uygun olmayacak kadar marjinal biri olduğunuzu düşünüyor. O, tüm çabalarınıza karşın, kararlılığını sürdürme niyetinde.

Önemli bir konudaki fikirlerinizi anlatmak için fırsat kolluyorsunuz. İş yerinizdeki yeni düzenleme ön hazırlıklarıyla ilgili geç bilgilendirilmeniz sizi çok rahatsız edebilir.

Önemli bir para çıkışıyla talihinizi denemeniz konusunda ısrar görebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etme konusundaki kararlılığınız sürüyor. Bugün de baştan çıkmayacak gibisiniz.

Konuşmalarınıza ve davranışlarınıza dikkat etmeniz gereken bir gün. Pek yarar görmediğiniz bazı ilişkilerde bugün riskli yaklaşımlar içine gireceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Verdiğiniz kararlarda şansınızdan çok aklınıza ve mantığınıza güvendiğinizi düşünüyorsunuz. Bugünkü iyimserliğiniz çevrenizdekilere de pozitif enerji verecek. Sabah saatlerinde başlayan hareketli bir gün, gece geç saatlere kadar sürebilir. Birlikte olacağınız bir kişi sizinle ilgili olumlu duygularını belli edecek. Bugün şansın fazla ön planda olduğu teklifler alacak, ama sıcak bakmayacaksınız.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 08:15 Ay-Jüpiter karşıtlığı, huzurumuzu kaçıran mecburiyetlerin işaretçisidir. Biz de buna pek gelemeyiz. Başkaları çıkarlarını düşünürken, işlerinin halledilmesini beklerken, bizi önemsemeleri halinde canımız sıkılır. İçe atarız ama daha fazla üzerimize gelinirse tepkimizi gösteririz. Saat 11:23 Ay-Neptün görünümü, iç dünyamızda huzuru ve güzellikleri hissetmekten yana olduğumuzu gösteriyor. İnancınızı yükseltici ve hayallerinizi besleyici bu enerjiyle kendimizi yaratıcı biçimde ortaya koyabiliriz. Evrensel birlik ve beraberlik ruhunu yüreğimizde hissedebiliriz. Saat 18:31 Ay-Pluto görünümü, kredi, ortaklık konuları ve maddi meseleler üzerinde derinlikli düşünmek gerekiyor. Dünyevi zevklere düşkünlüğümüz artarken, rahatınızı bozmak istemeyeceksiniz. Yeni haftanın sizlere başarı, güzellik, mutluluk getirmesi dileğimle,

11 Haziran 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Detayları yoluna sokmak için sürekli çabalamak seni yorsa da kararlı tavrından vazgeçmeyeceksin.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde kendinizle daha fazla vakit geçirmek ve yoğunkoşullarınızdan dolayı bunalan zihninizi rahatlatmak için bazı aktiviteler içinde olmak isteyebilir ve özellikle sizi mutlu eden bir ilişkiyi gizli plan çerçevesinde yürütmek isteyebilirsiniz. Önceleri masum gibi görünen bu ilişki sonrasında bazı pürüzler yaşamanıza neden olabilir.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş yerinizle ilgili güven arayışı içinde olmanız muhtemel. Finansal konular gündeminize gelebilir. Maddi konulara ve para kazanmaya odaklanacağınız bir gündesiniz. Aklınızı ve iletişim yeteneklerinizi kullanarak kazanç elde edebilirsiniz. Aynı anda birden fazla işle uğraşabilir, uğraştığınız işlerden para kazanmanız olası. İletişiminiz yoğun olacak.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tatlı heyecanlara kapılmanız çok doğal. Uzun zamandır beklediğiniz haberi bugün alacaksınız çünkü. Mutluluğunuzu saklamayın. Eğitimle ilgisi olanlar...

11 Haziran 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Spiritüel ve mistik yönlerinizi daha çok ortaya çıkarabilirsiniz. Hayatı akışa bırakabileceğiniz bir gün. Evrensel, manevi ve dini konulara ilginiz artarken, kendinizi akışa bırakmakta zorlanmayacaksınız.

11 Haziran 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu hafta başı olaylara hızla adapte olamayabilirsiniz. Hisleriniz önemli olaylarda size yol göstermeli ama bu gücü ortaya koymanız kolay olmayacak.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızı kontrol etmek size zor gelebilir. Uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınıza rastlayabilir, birlikte hoş vakit geçirebilirsiniz. Tabii bu arada duyacağınız bazı sözlere içerleyebilirsiniz.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

11 Haziran 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 59' 01" R
Ay
Akrep
12° 54' 17" R
Merkür
Koç
16° 00' 39"
Venüs
Koç
24° 06' 08"
Mars
Balık
25° 24' 15"
Jüpiter
Boğa
22° 39' 26"
Satürn
Balık
16° 03' 57"
Uranüs
Boğa
22° 01' 49"
Neptün
Balık
28° 44' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 19"
Chiron
Koç
20° 20' 22"
Lilith
Başak
22° 43' 01"
True Node
Koç
15° 37' 03"
Son Güncelleme : 24/04/2024 19:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>