İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde kendinizi bağlanmış hissettiğiniz konulara fazla tepkimecilikle yöneliyorsunuz. Kendinizi daha özgürleştirme arzunuz, yine karşılıklı anlaşmalara bağlı. Tek taraflı davranamazsınız.

Düzen ve disiplin konularında katı ve ödünsüzsünüz. Zararsız ya da önlenebilir küçük zaaflara biraz daha esnek yaklaşabilirsiniz. Önümüzdeki günler içinde sizin olumlu anlamda ön plana çıkabileceğiniz bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Tasarruf konularında biraz gevşeksiniz, ama bugünlerde edinme ihtiyacı duyacağınız gelişmeler olabilir. Kazancınız güvenli bir yaşam için oldukça elverişli. Ama birçokları gibi sizde yarın kaygısı taşıyorsunuz.

Temkinli olmanız iyi bir şey ama bir konuda size verilen güveni karşı tarafa kolay, kolay veremiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde ilişki konularında yeni kazanımlar söz konusu olabilir. Bu akşam arkadaşlarla bir araya gelme ihtiyacı duyabilirsiniz. Hayat dolu biri oluşunuz, arkadaş çevrenizde de bir canlılık kaynağı oluyor. Bazı önemli konularda şansınıza dayadığınız umutlar, etrafınızdakileri şaşırtıyor. Başka konulardaki umutlarınızı da onlar kadar diri tutabilirsiniz.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, 13 Haziran saat 22:43 burcunuzda doğacak YENİAY, sözel ve yazı becerisine dayalı, iletişime dönük ve aktif şekilde fikirlerinizi öne süreceğiniz işlerin, girişimlerin göstergesidir. Hatta bu yönde insanlara yol göstererek, bildiklerinizi paylaşarak, danışmanlık vererek para kazanabilirsiniz. Bu Yeniayda aileye ait işlerden gelir elde etmek veya ailemizin geleceğini ilgilendirecek bir yatırım düşünmek mümkündür. Ancak hesap dışı gelişmelere veya beklenmedik durumlara karşı tedbirli olmak gerekiyor. Atacağımız adım, verilecek kararlar artı ve eksileriyle gözden geçirilmelidir. Özellikle kredi alarak, borçlanarak veya kenardaki paramızı kullanarak büyük bir işe kalkışıyorsak çok iyi düşünmeliyiz. Önümüzü görmeden paçaları sıvamamak gerekiyor. Başka yere yerleşeyim,kurayım veya mevcut sıkışıklıktan kurtulayım derken kendinizi cendereye sokmayınız. Gerçekten değer mi değmez mi diye iyi düşününüz. Yeniayın sizler için güzelliklere işaret olması dileğimle,

13 Haziran 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel çıkarlarını açığa çıkarmak ve ona göre yolunu çizmek isteyeceğin gelişmeler yaşayacaksın. İş yerinde yaşanan gerginliğin içine çekilmek istenebilirsin. Kendi işini yapan bir İkizler burcuysan, ödemelerle ilgili yaşanan gecikmeler çalışanlarınla aranda probleme oluşturabilir. Gün içerisinde yakın bir arkadaşın senden akıl almak isteyebilir ve ona yardımcı olmak isteyebilirsin. Arkadaş ortamındaki uzlaşmacı ve hoşgörülü tavrın dikkatlerden kaçmayacaktır. Eğer ilişkisi olmayan bir İkizler burcuysan pozitif enerjinle etkilediğin birini üzerine çekebilir ve hiç ummadığın anda kendini flört ederken bulabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir İkizler burcuysan, değer verdiğin kişiyle birliktekurmak isteyebilirsin. Bugün aynı zamanda tamiri beklenen eşyalarını tamir ederken dikkatli olmanda fayda var. Ani bir hareket küçük yaralanmalara neden olabilir.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklık yürüttüğünüz işlerle ilgili finansal anlamda bazı hayal kırıklıkları yaşayabilir ve işleri takip etmemenizden kaynaklanan bir boşluk oluşabilir. Durumlar bu noktaya geldiğinde ise karşınızdaki kişilerle ciddi görüşmeler yaparak hakkınızı arama yoluna gidebilirsiniz.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızda olacak olan değişimler sizi şaşırtmayabilir. Uzun zamandır beklediğiniz birfırsatı, bir aşk, bir haber gündeminize hediye gibi gelebilir. Bu haberle birlikte iletişim trafiğiniz de artabilir. Yakın çevrenizle ve ailenizle güzel paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Maddi konularınız gayretleriniz sonucu düzene girecek.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün toplum içindeki kimliğinizle öne çıkabilirsiniz. Gücünüze güvenip, sizi bir grubun başına getirmeniz mümkün görünüyor. Birçok kişi görüşlerinize başvurmak...

13 Haziran 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınızda her şeyin istediğiniz doğrultuda ilerlediğini düşünürken sizin dışınızda gelişen olaylarla karşılaşabilir, nasıl davranmanız gerektiğini şaşırabilir, öfkelenerek yanlış karar ve davranışlarda bulunarak kendinizi daha da zor bir durumun içine sokabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise beklentilerinizi çok yüksek tutmanız hayal kırıkları yaşamanıza sebep olabilir.

13 Haziran 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu yeniay sizin için önemli olacak. Önünüzdeki 1 yılın atılımları için alacağınız kararları uygulamaya koyabilirsiniz. Yenilikler gerçekleşecek, farklı bakış açınız size iyi gelecek.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün itibariyle Venüs Aslan burcuna geçiyor ve 9 Temmuz'a kadar burada kalacak. Aynı zamanda burcunuzda Yeni Ay meydana geliyor. Yeni ortaklıklar için sözleşme imzalayabilirsiniz. Evlenmek, yuva kurmak konuları gündeme gelebilir. Bu dönemde yetenekleri ortaya koyacağınız bir süreç sizi bekliyor olacak.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz

13 Haziran 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 25' 46" R
Ay
Yay
14° 30' 51"
Merkür
Koç
16° 05' 47"
Venüs
Koç
27° 12' 03"
Mars
Balık
27° 20' 47"
Jüpiter
Boğa
23° 14' 23"
Satürn
Balık
16° 17' 55"
Uranüs
Boğa
22° 10' 18"
Neptün
Balık
28° 48' 47"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
20° 29' 01"
Lilith
Başak
22° 59' 44"
True Node
Koç
15° 29' 41"
Son Güncelleme : 27/04/2024 08:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>