İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kıskanıldığını Hissedebilirsin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2021, Perşembe

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 60%

Hayatın anlamını düşünüyor olabilirsiniz. Son yaşadığınız olayları anlamaya çalışırken, düşünceli bir ruh hali içinde olacaksınız. Zorlu bir kişisel ilişkiyi çözmeye çalışıyorsunuz. Sizin sık sık bamtelinize basan sevdiğiniz biriyle nasıl başa çıkabileceğinizin yolunu bulabilir ya da yeni bir kariyer düşünebilirsiniz. Kendinize gerçekten ne yapmak istediğinizi soruyor olabilirsiniz. Bunlar sorulacak iyi sorular, bu yüzden biraz iç değerlendirmesi yapmaktan korkmayın.

Para yönetimine çok odaklanmış olabilirsiniz. Belki çek defterinizi dengelemeye çalışıyor olabilirsiniz. Belli şeylere çok fazla para harcadığınızı fark ediyor olabilirsiniz. Bu bir bütçe ile yaratmak için iyi bir zaman olabilir. Ya da geleceğinizi düşünebilirsiniz. Belki de size biraz yatırım yapmak isteyebilirsiniz, böylece faizinden kazanç sağlayabilirsiniz. Finansal danışman veya size yardımcı olabilecek deneyimli bir arkadaşınızla konuşun.

Bugün, finansal olarak size fayda sağlayacak olan beklenmedik yeni bir arkadaşlığa merhaba diyebilirsiniz. Bu, sosyal bir etkinlik sonrasında veya yakın bir arkadaşınız sayesinde tanışacağınız biri olabilir. Uzun süredir yaşamadığınız yeni bir yakınlık hissedebilir ve alış-veriş fikirleri üzerinde saatler harcayabilirsiniz. Telefon numaranızı veya mail adresinizi birbirinize verdiğinizden emin olun. Zira bu kişiyle kesinlikle tekrar görüşmek isteyeceksiniz.

Duygularının uzun bir tatile ihtiyacı olduğunu düşünüyorsun. Bugün, sadece tek bir şey yapmak istiyosun...şapşallık olabilir mi? Çevrendeki herkese esprilerle takılabilirsin! Yaşamın sunduğu bütün neşeyi benimsemek için harika bir gün. Gerisi ise zaten boş!Sezgileriniz doğuştan kuvvetli ancak bugün muhtemelen bir tür psişik önsezi patlaması yaşayacaksınız. Kendi karakterinizle ilgili yaptığınız keşifler eski travmaları gün yüzüne çıkarabilir ve bu sayede onlardan kurtulma şansı bulabilirsiniz. Rüyalarınız, her ne kadar olumsuz yönde olmasa da normalden daha canlı ve de oldukça rahatsız edici olabilir. Onları not etmenizde fayda var! Ayrıca estetik anlayışınız da oldukça güçlü olacak. Empresyonist sanata bir hayli düşkün olduğunuzu keşfederseniz, hiç şaşırmayın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafınızdaki değişen ortamı göz ardı ederek kendinizi bir şeylere o kadar güçlü bir şekilde kaptırmamaya dikkat edin. Siz bu yola çıktığınız ilk günden beri muhtemelen köprünün altından çok sular aktı. Güneşli bir hava için hazırlık yapmıştınız belki ancak birdenbire yağmur yağmak üzere olduğunu görebilirsiniz. Güneş gözlüklerinizi bir kenara koyun ve şemsiyenizi çıkarın. Kendinizi bu duruma uygun olarak yenilemenizde fayda var.

15 Nisan 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve özel hayatınızda tercihler yapabilir, farklı alanlarda yeni kararlar alabilirsiniz. Sezgileriniz güçlenebilir, olaylara ve kişilere dair bakış açınızı değiştirebilirsiniz.

15 Nisan 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyer yaşantında ekip çalışma konusunda sorun yaşayabilirsin. Başarıların kıskanılıyor olabilir. Çevrendeki insanların problemleri ile yakından ilgileniyorsun. Evli bir İkizler burcuysan, eşinin ailesinde sağlık sorunları olan birisi hakkında sevindirici haberler alabilirsin.

15 Nisan 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize yeni bir hedef belirlemek isteyebilirsiniz. Alacağınız karar duygusallık içermeden sizleri ileriye taşıyacak bir yol haritası içermelidir. Yeni başlayacağınız hiçbir durumdan şüphe etmeyin.

15 Nisan 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde çift durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda ailenize ait konular daha çok gündeme gelebilir. İçinize dönmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla vakit geçirmek size iyi gelebilir. Keyif aldığınız konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yeni başlangıçlar adım atabilirsiniz.

15 Nisan 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Verdiğiniz sözleri tuttuğunuz ve başkalarıyla çok fazla haşır neşir olmadığınız bugünlerde iç potansiyel ve başarılarınızı ortaya çıkartmaya yönelik olabilirsiniz.

15 Nisan 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay bugün burcunuzda ilerliyor. Kontrolünüz dışı birkaç günün ardından bugün kendinizi daha pozitif ve enerjik hissedebilirsiniz. İddianızı ortaya koyabilir, pek çok konuda rekabet gücünüzü geri kazanabilirsiniz. İlişkilerde daha güçlü konuma gelebilirsiniz.

15 Nisan 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün evrak işlerinizi tamamlarken ve tüm resmi gereklilikleri yerine getirirken titiz olun. Dikkatsizlik nedeniyle küçük ama çok önemli bir hata yapabilirsiniz. Yani, dışarı çıkıp bir şeyler yapmak için can atıyor olsanız bile, önce bu ofis işlerini bitirmelisiniz.

15 Nisan 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gücünüzü ve enerjinizi kişisel ilişkilerinizde kullanmak için uygun bir gün olmasına rağmen, her konuda temkinli olmalısınız. Bir takım gecikmelere karşı tedbirli olmalısınız. Enerjinizi muhteşem bir şekilde yansıtıyorsunuz.

15 Nisan 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

15 Nisan 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi yeni bir ilişkiye girmek için zorlamayın. İş yerinizde konsantre olmakta zorlanıyorsanız bir arkadaşınızdan yardım isteyebilirsiniz. Çevrenizdeki mutlu ve sağlıklı insanlardan ilham almaya çalışın.

15 Nisan 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz insanın son günlerdeki tutarsız davranışları sizi çileden çıkarıyor. Bu yüzden bugün kendi dünyanıza çekilecek, ilişkinizi tekrar gözden geçirmeye çalışacaksınız. Yaptığınız işten memnun değilsiniz. Bir atılım yapmak veyadeğişikliği düşünüyorsunuz. Fakat bu sizin için uygun bir zamanlama değil. Bir süre daha beklemeli, daha sakin bir kafayla karar vermelisiniz. Bu sizin için daha sağlıklı olacak. Parasal açıdan zorlayıcı durumlarla karşı karşıya gelebilirsiniz

15 Nisan 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 18' 15"
Ay
Akrep
26° 10' 59"
Merkür
Koç
26° 30' 53"
Venüs
Balık
21° 47' 08"
Mars
Balık
05° 04' 53"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 30"
Satürn
Balık
13° 19' 05"
Uranüs
Boğa
20° 40' 07"
Neptün
Balık
27° 48' 51"
Plüton
Kova
01° 49' 41"
Chiron
Koç
18° 48' 07"
Lilith
Başak
19° 48' 45"
True Node
Koç
15° 36' 09"
Son Güncelleme : 29/03/2024 15:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>