İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona duyduğunuz hayranlık gözlerinizden okunuyor. Ama bu arada içinizdeki anlayamadığınız güvensizliği de gizleyemiyorsunuz. Bu akşam arkadaşlarınız ve o, akşam yemeğinde birlikte olabilirsiniz.

İş hayatınızı, size beklediğinizden daha çok omuz veren bir arkadaşınızın desteğiyle hızla yoluna koyuyorsunuz. Birbağlantınızın son andaki karar değişikliği sizi biraz sarsabilir.

Ortalama diyerek, kendinize biçtiğiniz kazanç konusunda biraz daha mütevazi olabilirseniz, kafanızdaki para sorunu epeyce azalacak. Sıkışık durumlarda birikiminize çok güvenli bakamıyorsunuz.

Zaaflarınızı iyi biliyorsunuz. Ama bazılarından memnun gibi tavırlar sergileyebiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günler içinde kısa ama ıslak ve buğulu yeşilliklerde dinlendirici bir yolculuğunuz olabilir. Bazı niyetlerinizi yeniden gözden geçirmenizde yarar var. Özgüvenli ve kararlı birisiniz. Başladığınız her şeyi ısrarla sonuca doğru götürebiliyorsunuz. Yine de bazı aldığınız kararların arkasında mantık, sağduyu arandığında küçük boşluklar görülebiliyor.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 04:47 Merkür-Satürn karşıtlık etkisinde bayramın ikinci gününe adım atıyoruz. Maddi-manevi değerlerimize sahip çıkıyoruz. Ayaklarımızın üzerinde durmamız ve geleceğimizi garanti altına almamız gerektiğini biliyoruz. Şu sıralarda mali destekler ve kazanımlar anlamında güçsüzlüğümüz bizi yoruyor, tedirgin ediyor. Yalnız olduğumuzu düşünüyoruz. Kazandıklarımızı paylaşmak, sevdiklerimizle bölüşmek isterken, sanki yüksek bir duvarı aşmaya çalışan kişi gibi yorgunuz. Ancak pes etmek yok. Bu görünüm, tüm olumsuz koşullara rağmen mücadele etmenin, kötümser düşünmemenin faydasını göreceğimizi söylüyor. Saat 10:21 Ay-Aslan burcunda seyrine başladığında enerjiniz yükselir. Sosyal yaşam canlanır. Bulunduğunuz ortamda gözler üzerinize çevrilir. Saat 12:46 Ay-Uranüs görünümü, yakınlarımızdan beklediğimiz ilginin, hayatın güzelliklerini hissetmedeki etkisini gösteriyor. Lider olmak, kendimizi göstermek, ifade etmekten yanayız. Maddi-manevi anlamda güçlü olmaktan yanayız. Saat 15:15 Ay-Venüs kavuşumu, gayet olumlu. Çünkü hem hayatın lezzetli yanlarının tadına varmanızda ve hissetmenizde destek oluyor hem de çevrenizle olan ilişkinizi güçlendiriyor. İnsanlar sizin özel ve renkli olan kişiliğinizin farkına varıyorlar. Yenilikte bulunma arzunuz yüreğinizde büyüyor. Kaliteyi önemsiyorsunuz. İnsanların güzelliklere layık olduğunu düşündüğünüz için, her sözünüzle, tavrınızla gözlerin üzerinize çevrilmesi kolaylaşıyor. Yeni tanışmalar, buluşmalar, paylaşımlar bugün gayet olumlu. Hayatınızda bazı belirsizlikler olsa bile bunların çözüme kavuşacağından şüpheniz kalmıyor. Moralinizin ve ağız tadınızın yerinde olacağını söylemeliyim. Saat 23:25 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, güven duygunuzu yükselticidir. Etrafınızda güzellik, zenginlik, konfor ararsınız. Gelişimi önemsersiniz. Kendinize yeni bir düzen, keyifli bir ortam, kaliteli bir hayat hazırlamak adına planlar yaparsınız. Bayramınız güzellikler içinde geçsin. Her şey gönlünüzce olsun. Kalben sevgilerimle,

16 Haziran 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişken ruh halin seni zorlayabilir, kimin dost, kimin düşman olduğunu açığa çıkarabilir.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün maddi konularla ilgili üzerinizde baskı oluşturan gelişmeler öğleden sonra yerini yakın çevre ile beklenilen iletişimlerin kurulmasını sağlıyor olacaktır. Sorunların çözümü için denediğiniz yollar istediğiniz şekilde sonuçlanabilir. Bekar ikizler ise aşk hayatlarında güzel gelişmeler yakalayabilirler. Eski dostluklardan haber alabilir onlarla mutluluk verici sohbetler gerçekleştirebilirsiniz.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün görüşmeler, ziyaretler ve sohbetler açısından güzel. Yakın çevrenizde hareketli saatler, değişiklikler yaşayabilirsiniz.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınız son derece aktif ve keyifli geçiyor bugünlerde. Sosyal çevreniz zor durumlarda hayatınızı kolaylaştırmaya hazır görünmekteler. Dost çevrenizin kalitesi artıyor.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Değişken ruh halin bugün seni biraz zorlayabilir. Etrafındaki kişilere fırsatlar sunup, onları denemen, kimin dost kimin düşman olduğunu açığa çıkarabilir. Samimi olmayan, işini sekteye uğratmaya çalışan kişilere karşı kendini savunman gerekecek. Evli bir İkizler burcuysan; eşinin akrabalarıyla aranda ufak bir tartışma olabilir. Gün içinde tek başına gerçekleştirdiğin bir aktivite sırasında tanıştığın kişiyle arkadaşlık kurabilirsin. Yaşam alanında yapmak istediğin değişiklikleri ertelemek isteyebilirsin. Günün sonunda değer verdiğin eşyalarını bir yerde unuttuğunu ya da kaybettiğini fark edebilirsin.

16 Haziran 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Harcamalarınıza dikkat edin. Parasal sorumluluklarınız size ağır gelebilir. Etrafınızda olup biten olayları anlayışla karşılayacak ve güzel organizasyonlar yapacaksınız.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünü arkadaşlarınıza adayarak geçirin. Finansal konular dışında, sevdiklerinizle macera dolu bir gün geçirebilirsiniz. Gruplar içinde hoşlandığınız yeni bir partner adayıyla tanışmanız da mümkün. Yeni gruplar ve geleceğe ait hayallerinizin peşinden gidin.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

16 Haziran 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 28' 37" R
Ay
Akrep
19° 10' 26" R
Merkür
Koç
15° 59' 09"
Venüs
Koç
24° 43' 38"
Mars
Balık
25° 47' 46"
Jüpiter
Boğa
22° 46' 28"
Satürn
Balık
16° 06' 48"
Uranüs
Boğa
22° 03' 31"
Neptün
Balık
28° 44' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
20° 22' 07"
Lilith
Başak
22° 46' 23"
True Node
Koç
15° 35' 53"
Son Güncelleme : 25/04/2024 07:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>