İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kafan Karışık Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2020, Perşembe

Aşk 20%
Para 100%
Sağlık 80%

Kişisel istekleriniz konusunda netleşmelisiniz. Eğer hayatınızda biri yoksa, özel biriyle tanışmak için kedinize daha çok güveneceksiniz. Bir organizasyon veya bir atölyeye katılmaya karar verebilirsiniz. Bu sosyal ortamda, kafanızın uyuştuğu insanlarla bağlantı kurabilir veya şu anki ilişkinizi geliştirmeye hazır olduğunuzu görebilirsiniz. Sevgilinize bir hediye verin ve ona ne kadar değer verdiğinizi gösterin.

Bugün sizin için yaratıcı bir gün olabilir. Hayal gücünüz fazla mesai yapıyor olabilir ve heyecan verici yeni fikirlerle ortaya çıkabilirsiniz. Bu yeni fikirler evinize uygulanabilir ya da kişisel bir hobiyle ilgili olabilir. Aklınıza gelen herhangi bir fikri unutmamaya çalışın. Bir web sayfası, bir sanat eseri ya da ev için bir marangozluk projesi açısından tasarım vizyonu elde edebilirsiniz. Ya dayerinde bir şeyle uğraşmanın yenilikçi bir yolunu keşfedebilirsiniz.

Bugün sessizce oturup etrafınızdaki telaşı gözlemleme fırsatınız olduysa, insanların neden bu kadar sabırsız olduğunu düşünmeye başlayabilirsiniz. Tabii ki, böyle bir felsefi fikirde olacağınıza dair çok küçük bir olasılık var. Ancak, bazı günlerde huzur ve meditasyon, endişe ve sıkıntıdan çok daha verimli olabiliyor. Bugünkü durum da aynı bu şekilde.

Bütünüyle kararsız ve güvensiz hissedeceğin zorlu bir durumun ortasında kendini bulabilirsin. Özgüvenin bir yöne çekilirken olumlu enerji tam zıt yöne çekilecek. Bu ikilem, yaşamının birbirinden ayrı tutmaya çalışabileceğin farklı yönlerini bütünleştirememenle ilgili. Her şeye bir bütün olarak yaklaş ve eylemlerinin her türlü şeye olabilecek büyük etkisini düşün.Kendimize sık sık "Neden ben" diye sorarız. Bu soruyu kendinize herkesten daha çok sorduğunuzu düşünebilirsiniz. Hayatınız size sonsuz bir roller-coaster turu gibi geliyor olabilir. Derinde bir yerde, bunu başka türlü yaşayamayacağınızı biliyorsunuz. Bugün, yapabiliyorsanız, bir mola verin. Duygu ve düşüncelerinizi diğer insanlarla paylaşın. Yüksek sesle söylediğinizde içinde bulunduğunuz durumla ilgili kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok değer verdiğiniz birinin iyilik meleği olmayı bırakın. Yalnızca hoş olmayan bir yüzleşmeden kaçınmak için birinin tehlikeli bir bağımlılıkla davranmasına izin veriyor olabilirsiniz. Bu tavrın kimseye bir faydası olmadığının farkına varın. Bu yalana dahil olmaya devam ettiğiniz sürece, bu işin içindeki herkes daha fazla zarar görmeye devam edecek. Endişelerinizi dürüst ve açık bir biçimde ifade edin.

16 Ocak 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Evinizi yeniden dekore etmek isteyebilirsiniz. Bunun için ev tasarımı konusundaki dergilerden ilham almak isteyebilirsiniz. Çalışmanızda size yardımcı olacak bir partner isteği içinde olabilirsiniz.

16 Ocak 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklın bugünlerde hiç olmadığı kadar karışık? Hafta sonuna yaklaşırken kendini kalabalıklardan iyice çekebilirsin. Kafandaki düşüncelerin yoğunluğu, etrafındakilere karşı mesafeli bir tavır sergilemene yol açabilir. Sana yardım teklif eden birilerine karşı güvenmekte zorluk yaşayabilirsin. Kendi işini kurmakta sorun yaşayan bir İkizler burcuysan karşına yenifırsatları da gelebilir. İkili ilişkilerde belirsiz tavırlar vererek karşındaki kişilerin de kafasını karıştırabilirsin.

16 Ocak 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partner ilişkilerinizde beklediğiniz ilgiyi göremeyebilirsiniz. Hayal kırıklığına uğramamak için ilişkilerden beklentinizi biraz daha aşağıya çekmelisiniz. Bu beklentisiz durumunuzun sizi öfkeli biri yapmasına ise izin vermeden sabırla hareket etmelisiniz.

16 Ocak 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gündeminizi aşk, yaratıcılık, heyecan duyduğunuz konular oluşturuyor. Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz, yaratıcılığınızı kullanacağınız uğraşlara yönelebilirsiniz. Harcamalarınızı abartmamaya özen göstermelisiniz. Şans oyunlarında kısmetiniz açık olabilir. Gün içinde eksik iletişimden doğan küçük tartışmalardan sakınmalısınız.

16 Ocak 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Amaçlarınıza yönelenilir, bazı kişilerle ortak hedef sürdürmeyi tercih edebilirsiniz. İnsanlarlabirliği size keyif verirken onların üzerinde üstünlük kurmamaya çalışın.

16 Ocak 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün itibariyle gelecekle bağlantılı adımlar atacak; mantıklı ve metodik yöntemler uygulayacaksınız.

16 Ocak 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir arkadaşınıza yeni flörtünüzü heyecanlı bir şekilde anlatırken onun söyleyecekleri içinizi daraltabilir. Söylediklerinde ne kadar samimi olduğunu anlamaya çalışın ve ona göre hareket edin.

16 Ocak 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün aşk evinizde seyahat edecek. Bugün sevdiklerinize vakit ayırmak, çocuklarınızla veya romantik partnerinizle keyifli vakit geçirmek için uygun bir gün.Hobilerinizle ilgilenebilir, size mutluluk verecek eğitimlere katılabilirsiniz. Ay ile Jüpiter karesinin etkili olacağı bugün harcamaların dozunu kaçırabilirsiniz, dikkatli olmakta fayda var.

16 Ocak 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizi gizliden gizlide yürütmek en avantajlı yol olarak görünebilir. Duygularınız ve düşüncelerinizle kendi içinizde yüzleşeceğiniz bir gün geçireceksiniz. Derinlerde bir parça huzursuzluk hissedebilirsiniz. Ama çok fazla ciddiye almayın.

16 Ocak 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayat sizi zorluyor değil mi? Krizleri fırsata dönüştürebilecek şansınız var. Ancak hem zaman hem de gönül koymanız gerekiyor. Bu dönemde armut piş ağzıma düş işler pek sizi bulmayacak gibi gözüküyor. Geleceğin nasıl şekilleneceğini öngörebilecek potansiyeliniz var. En azından bu konuda bir-iki adım atmanız gerekiyor.

16 Ocak 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; çalışmalarınla alakalı sürpriz bir haber seni heyecanlandırabilir; sevdiklerinle paylaşıp kutlamak isteyebilir ve masraftan da kaçmayabilirsin. Açık fikir ve yüreklilikle öne süreceğin düşüncelerin destek bulurken; uzaklarla bağlantın yoğunlaşabilir, merak saldığın konulara odaklanabilirsin.

16 Ocak 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 04' 47" R
Ay
Kova
04° 29' 24"
Merkür
Koç
17° 09' 50"
Venüs
Boğa
01° 49' 49"
Mars
Koç
00° 14' 42"
Jüpiter
Boğa
24° 06' 52"
Satürn
Balık
16° 38' 05"
Uranüs
Boğa
22° 23' 08"
Neptün
Balık
28° 55' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 41' 49"
Lilith
Başak
23° 24' 45"
True Node
Koç
15° 20' 42"
Son Güncelleme : 01/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>