İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Hayatını Sabitliklerden Kurtarmak İstiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2021, Salı

Aşk 80%
Para 50%
Sağlık 70%

Daha fazla baskı yapamayacağınızı düşündüğünüzde, kendinizi zor durumda bırakıyorsunuz. Bazı açılardan, patlamaya hazır bir bomba gibisiniz. Katılmacağınız fiziksel bir aktivite bulun, sizi meşgul edecek ve içinizdeki muazzam enerjyi dışarı atmanızı sağlayacak bir şey. İşler hayatınızda zor bir zirveye geliyor, özellikle başkalarıyla iletişim söz konusu olduğunda. Sevdiğiniz birine karşı öfkeye kapılmadan öncekendinizi sakinleştirmenin ve duygularınızla baş etmenin bir yolunu bulun.

Sizi bugün hissettiğiniz derecede isyankar görmek çok nadir dir durumdur. Size gerçekten ne oldu? Daha güvenli ve sağlam bir ortam oluşturmak için çevrenizdeki koşulları iyileştirme çalışmaları size ilham verebilir. İşleri biraz zorlamanız gerekse bile kendinize söz geçirebileceksiniz. Sizden daha zayıf olanların haklarını savunurken, kendi eşsiz kişiliğinizi ortaya koyacaksınız. Aferin size!

Parasal mevzular bugün belirsiz görünebilir ve her zamanki ruh halinizden uzaklaşabilirsiniz. Bu sizi stresli ve öfkeli yapabilir çünkü finansal konularla başa çıkma konusunda normalde daha başarılısınız. Bu tuzağa düşmeyin. Bu belirsizlik yarına kalmaz geçecek. Bu süreçte, eğer endişeleriniz çok artarsa bir veya iki gün bekleyin ya da yardım alın. Kendinize bir mola verin.

İki farklı projeyi dengede tutmaya çalışıyor olacaksın. Bu cambazlık işi biraz yorucu olabilir! Belki de tek bir şeye odaklanman gerekiyordur. Bir görevi devretmeyi veya yardım istemeyi düşün. Kendine bu kadar yüklenme. Enerji seviyeni ve zihnini, iyi bir çıkarmak istiyorsan yüksek tutmalısın.Bugünkü oyunun adı taviz verme olacak. Kendi ihtiyaçlarınızı çevrenizdeki diğer insanların ihtiyaçları ile bağdaştırmakta zorlanabilirsiniz. Arkadaşlarınızla aynı önceliklere ya da zorunluluklara sahip gibi görünmüyorsunuz. Evde de ailenizin geri kalanıyla farklı bir frekansta duruyor gibisiniz. Kendinizi akşam yemeğinde sevmediğiniz bir şey yerken bulur ya da aslında haberleri izlemek istiyorken geceyi bir komedi dizisi izlerken geçirdiğinizi görürseniz hiç şaşırmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şeyin doğru şekilde ilerlediğinden emin ol. Sabah erken saatlerde başladığın işler gün içindeki gidişatı etkileyecek. O yüzden bu günün başlangıcını olması gerektiği gibi yapman önemli, etkilerini ilerleyen saatlerde yaşayacaksın. İnsanların gereksinimlerine karşı hassas olmak şartıyla üzerinde çalışmakta olduğunuz bir projede öncülük rolü üstlenebilirsin.

16 Şubat 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. İnsanlardan teklifler alabilir, arkadaş ve sosyal çevrenizden destekler görebilirsiniz. Yeni fikirlere açık olma, insanlardan fikir alma zamanı.

16 Şubat 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başlangıçlar yapmak için, daha sabırlı ve temkinli davranıyorsun. Geçmiş tecrübelerin bu konuda seni uyarıyor. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan ilişkine hakim olan monotonluğu kırmak için fikirler üretebilirsin. Akşam saatlerinde yakın arkadaşın ile bir araya gelerek günü değerlendireceğiniz bir konuşma yapabilirsin.

16 Şubat 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizden davranışlarınız yüzünden eleştiri alabilirsiniz. Kendinizi bulunduğunuz ortama kolayca adapte edebiliyorsunuz ama bunu yaparken her aklınıza geleni ifade etmek iyi bir fikir olmayabilir. Konuşmadan önce iyi düşünmelisiniz. 

16 Şubat 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gelecek beklentilerinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Sosyal konularla ilgileneceğiniz zamanlar var. Arkadaşlarınızla buluşmak size iyi gelecektir. Bazı konularda farkındalık içinde olabilirsiniz. Düşüncelerinizin olgunlaşması için kendinize zaman vermelisiniz. Akşam saatlerinizi daha hareketli geçirmek isteyebilirsiniz.

16 Şubat 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konusunda ‘zararın neresinden dönülürse kardır’ duruşunuz ileçevrenizdekilere karşı da pozitif enerji teşkil edeceksiniz.

16 Şubat 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal ilişkiler açısından renkli bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, düşüncelerinizi, yenilikçi görüşlerinizi paylaşma fırsatı bulabilirsiniz. Fikir çatışmalarına dikkat.

16 Şubat 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günün enerjisine gerçekten uyamadığınızı hissedebilirsiniz. Bunun için kendinize yüklenmeyin. Her şeyin planlarınıza göre gitmeyeceğini anlayın. Beklenmedik olanın gerçekleşmesi kaçınılmazdır, bu yüzden yaklaşan değişime direnmeye çalışmayın.

16 Şubat 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi açıdan güçlü olmayı seviyor ve kişisel zevkleriniz için fazla harcamalar yapıyorsunuz. Bugün, geçmişinizi sorgulamak zorunda kalabilirsiniz. Aklınıza gelen ilginç düşünceler için fazla beklemeyin. Yaşamı hızlı yakalamak zorundasınız.

16 Şubat 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizle ilgili beklenmedik gelişmeler nedeniyle, gün için yaptığınız planı terk etmek durumunda kalabilirsiniz. Özellikle bazı maddi konular, sizi, programınızın dışında olan görüşmeler yapmaya veya ödeme işlemleriyle uğraşmaya itebilir.

16 Şubat 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Görüştüğünüz partner adayının kendinize uygun olmadığını düşünmeye başladınız. Yeni birarayışındaysanız, bugün çok müjdeli haberler alacaksınız. Her şeyi başarabilecek güce sahipsiniz, yalnızca kendinize güvenmelisiniz.

16 Şubat 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gururunuz yüzünden sevgilinizin size olan ilgisi yok oldu, ama henüz her şeyi kaybetmediniz. Göstereceğiniz yaklaşım ve candan konuşmalar, aşk hayatınızı canlandıracak. İş çevrenizde yarardan çok zarar getiren hoşgörülerle sürdürdüğünüz dostluklar var. Önümüzdeki günlerde bu konudaki bazı birikimler patlamalara neden olabilir. Etrafınızdaki bazı yararlı niyetlerin sizi de içine alması çok yararlı olacak. Para bir dönem için hayatınızda önemli bir unsur haline gelebilir. Son günlerde kilo aldınız.

16 Şubat 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 34' 09"
Ay
Kova
25° 56' 27"
Merkür
Koç
17° 54' 03"
Venüs
Boğa
03° 43' 15"
Mars
Koç
01° 25' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 24"
Satürn
Balık
16° 46' 03"
Uranüs
Boğa
22° 28' 25"
Neptün
Balık
28° 58' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 58"
Lilith
Başak
23° 34' 58"
True Node
Koç
15° 21' 04"
Son Güncelleme : 02/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>