İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Haziran 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her şeye rağmen bugün olumlu bir gününde. Bütün günü bir arada geçirebilirsiniz. Size neredeyse göz açtırmak istemiyor. Açıkça kıskandığını söylemiyor ama yaptıklarının asıl nedeni kıskançlık.

Çok tempolusunuz, ama işler bitene kadar hem siz, hem de çalışma arkadaşlarınız yeterince stres yaşıyorsunuz. Plansız, programsız çalışmanıza rağmen işinizdeki başarınız herkesi şaşırtıyor.

Sağlamcı bakışınız, dönemsel problemlere çözüm olamıyor. Önümüzdeki günler biraz zor geçebilir. Biriktirdiğiniz küçük bir parayı hiç istemediğiniz halde harcamak zorunda kalabilirsiniz

Bazı kişilerin duyumlarını, abartılarını hesaba katarak dinlemenizde yarar var. Bugünlerdekonularında alacağınız büyük öneriler sizi boş yere heyecanlandırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile bireylerinden biriyle ilgili bugün özel diyaloglarınız olacak. O, bir konuyu sizinle paylaşmak isteyebilir. Önümüzdeki günler ilginiz onun üzerinde olacak. Bu durum bazı projelerinizi ertelemenize neden olabilir. Bugün hoşlandığınız bir işten yarın hoşlanmıyor oluşunuz çevrenizdekileri şaşırtıyor. Sizinle uzun vadeli program isteyenler düşünmek zorunda kalıyorlar.

17 Haziran 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler bayramın son gününe saat 00:18 Ay-Mars karşıtlık etkisinde başlarken fikirlerimizi özgüvenli öne süreriz. Kimseden çekinmeyiz. Çevremizle bağımız gayet güçlüdür. Baskıya boyun eğmeyiz. Eğer bir şeyler canımızı sıkıyorsa bunu dile getiririz. Etrafımızdaki insanlar bizden etkilenirler. Farklı özelliklerimizle ilgi odağı oluruz. Dış dünyanın bizi etkilemesine izin vermeyiz. Saat 09:23 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, evdeki hesap çarşıya uymaz halleri sizi yorar. Sağlığınız bundan etkilenebilir. Kısa süreli bir yansımadır. Birkaç saat içinde geçer. Bu saatlerde biraz ılımlı, çatışmadan iletişimde bulunmakta yarar var. Yakınlarınız ve işinizle ilgili konular, safra ve karaciğerle ilgili sorunlara dikkat. Beslenmenize dikkat ediniz. Gün, güzellikleriyle hepimizi kucaklasın. Gönülden sevgilerimle,

17 Haziran 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün tatil değil, çoğunluklagünü. Bir süredir kurmak istediğin işin için araştırmalar yapabilirsin.

17 Haziran 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde beklediğiniz iletişimler ve görüşmeler bugün zamanınızın büyük bir çoğunluğunu alabilir ve bu konuşma sonrasında fikirlerinizde önemli ölçüde değişiklik yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizin hayatınızla ilgili yaklaşımları hoşunuza gidebilir. Bazı dostlukları kazanmak bugün her zamankinden daha kolay olacakmış gibi gözüküyor.

17 Haziran 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareket, ziyaret ve pek çok konuda değişiklik getiriyor. Zihinsel açıdan kendinizi daha iyi ifade edebilir, etkin olabilirsiniz.

17 Haziran 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni yerler keşfetmek isteyeceğiniz bir gün. Partnerinizle uzun doğa yürüyüşlerine çıkabilirsiniz. Pozitif enerjinizi dışa vurmak istiyorsunuz. Uygun...

17 Haziran 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Finansal konularla ilgili geçici problemler ve ilişkilerinizde ani ve tepkisel davranışlarla karşılaşabileceğiniz bugün, enerjinizi dengelemeli, pozitif ortamlarda yer almalı ve ilişkilerde olası çatışmaların üzerine gitmeyerek, kendinizi ifade etmek için daha ılımlı bir zamanı beklemeyi tercih etmelisiniz.

17 Haziran 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kafanız karışıksa size yol gösterecek bir süreçten geçtiğinizi bilin ve bu sürecin etkilerini gözlemleyin. Geliştirdiğiniz özel iletişimle her işi lehinize çevireceksiniz. Kıvrak zekânız sayesinde sorunların üstesinden gelmeyi başaracaksınız.

17 Haziran 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evdeki eksiklerin tamamlanacağı, gelen gidenin çok olacağı, çalışkan bir gündesiniz. Yaz temizliği için bugün kolları sıvayabilirsiniz. Badana, boya, tamirat işleri bir çırpıda hallolur. Diğer yandan yazarlık yeteneğinizi evinizde kendinize ayırdığınız mini ofiste mükemmel bir biçimde kağıda dökebilirsiniz. Pratik zekanızla olaylara hızlı çözüm üretirsiniz.

17 Haziran 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Havailiğiniz başınızaaçıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılıyorsunuz. İşhayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası. Çevrenizde sizi çekemeyenler var.

17 Haziran 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 45' 39" R
Ay
Akrep
22° 48' 13" R
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 05' 12"
Mars
Balık
26° 01' 17"
Jüpiter
Boğa
22° 50' 31"
Satürn
Balık
16° 08' 25"
Uranüs
Boğa
22° 04' 30"
Neptün
Balık
28° 45' 32"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
20° 23' 08"
Lilith
Başak
22° 48' 19"
True Node
Koç
15° 35' 07"
Son Güncelleme : 25/04/2024 14:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>