İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kendini Kısıtlarsan, İnsanlara Derdini Nasıl Anlatacaksın? Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2019, Pazar

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Hedeflerinize doğru bir ilerleme kaydetmediğinizi düşünüyorsanız, hedefenizi gözder geçimenin tam vakti. Aşk hayatınızda yüzünden hayal kırıklığına mı uğradınız? Son zamanlarda bu konuda çok fazla enerji harcamış olabilirsiniz ama bir faydasını göremediniz. Gelecekle ilgili ciddi kararlar vermeden önce birkaç gün bekleyin.

Bugünlerde hayatınızı sıfırdan yeniden kuruyorsunuz. Kendinizi geliştirmek ve hayatınızı verimli bir yönde odaklamak için çok çalışıyorsunuz. Bugün biraz ilerleme kaydettiğiniz hissine kapılmış olabilirsiniz. Yaptığınız ilerlemeyle ilgili bazı teşvik edici bir haber ya da sizi destekleyen birinden hoş bir geri bildirim alabilirsiniz. Bu etkinliklere doğru yolda olduğunuzu gösteren işaretler olarak bakın.

Modern teknolojiden doğan sorunlar karşısında tamamen çaresiz mi hissediyorsunuz? Öyleyse, bugün kendinizi şaşırtabilirsiniz. İş hayatınızda çokça kullandığınız bazı yazılımlar bozulabilir ve bir bunu profesyonele yaptıracak kadar vaktiniz olmayabilir. Bazı usta çalışmalar sayesinde buna tek başınıza bir çözüm bulabilirsiniz. Bir profesyonele danıştığınızda da, doğru yolda olduğunuzu anlayacaksınız. Düşündüğünüzden daha yeteneklisiniz!

İnsanların, derin duygusal meseleleriyle yüzleşmeleye karşı tereddütlü yaklaştığını fark edeceksin. Adeta insanların önlerinde onları duydukları, gördükleri ve hissettikleri şeylerden koruyan bariyerler olduğunu düşünebilirsin. Bugün bu sınırlara saygı göster ve kendi alanında kalmak için elinden geleni yap. Her ne kadar güne hakim mod karamsar olsa da sen olumlu tavırlar takın.Bugün dışarı çıkıp rüzgarı teninizde hissetmeniz önemli. Doğayla bağlantınızı tazeleyin ve dört elementin farkına varın. Özellikle de havanın. Derin nefesler alıp ciğerlerinize yaşam doldurun. Bir dağın zirvesinden aşağıda sere serpe uzanan bir okyanusa baktığınızı hayal edin. Farkındalığınızı artırın ki hiçbir şey dikkatinizden kaçmasın. Zihninizi arındırın ve yeni maceralara açık olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iç dünyanızla bağlantı kurmak için ideal bir gün. Dindar biri olmayabilirsiniz fakat şu sıralar spiritüel eğilimler içinde olmanız muhtemel. Hayatınızı sürdürmenin başka bir biçimini arıyor olabilirsiniz. Belki yeni bir felsefeyi denemek istersiniz. Bir kişisel gelişim kitabı ya da olumlu düşünceler aşılayan bir yaşam koçu size yol gösterebilir. Hayatınıza aydınca bakış açıları katın ve birkaç değişiklik yapıp yapamayacağınızı tartın.

17 Kasım 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün Yengeç burcunda ilerlemeyi sürdürüyor. Sabah meydana gelen Ay ve Plüton arasındaki karşıtlık nedeniyle maddi değeri olan varlıklarınıza ve paranıza dikkat etmenizde yarar var. Kendinizi tehlikeye atacak hareketlerden uzak durmalısınız. Ay'ın Güneş ile yaptığı pozitif kontakla birlikte öğleden sonra yüzünüz gülmeye başlıyor. Duygusal hayatınızdaki gelişmeler buna sebep olabilir. Saat 23:14'ten itibaren Ay, boşluğa giriyor.

17 Kasım 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne olumlu düşüncelerle başlaman, iyi olayların habercisi olacak adeta. Özellikle maddi konularda birikim yapmak ya da eşini, ailedeki sözü geçen insanları (baba ya da baba ailesi) bu konularda yönlendirmek adına ideal bir gün senin için. Çevrendeki kişiler için adeta bir şans olacaksın. Tarzında yapacağın değişiklikle daha gösterişli olmayı arzuluyorsun. Telefon, bilgisayar gibi teknolojik aletlerde sıkıntı çıkabilir. Bazı konularda fikirlerini açıkça dile getirmemen gerginlik yaşanmasına neden olabilir. Çocukları olan bir İkizler burcuysan, bazı konulardaki kısıtlayıcı tavrın, aranızda bir gerginlik yaratabilir. Ağır bir tempo ve sorumluluklar seni yoruyor. Sevdiğin insanlardan yardım almaktan çekinmemelisin.

17 Kasım 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konuların ön planda olacağı ve gereksiz harcamaların gün içinde bütçenizi sarsacağı bir gün olabilir. Sonradan pişman olmamak için aşırı harcamalardan uzak durmalı ve bütçenizi kontrol altına almalısınız.

17 Kasım 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Yengeç'te iken, eve yönelik harcamalar ve keyif veren konular var. Ancak duygusal alanda biraz daha dengeli ve esnek olmaya bakmalısınız.

17 Kasım 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konular, alım-satım, yatırım gibi niyetleriniz varsa bu konularda başarılı olabilirsiniz. Maddi endişelerinizin bitebileceği bir döneme giriyorsunuz.

17 Kasım 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güven duygularınızı pekiştiren gelişmeler bugün keyifli bir gün geçirmenizi sağlayabilir. Sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı, yeteneklerinizi daha iyi değerlendirme ve kazanca dönüştürme imkanlarıyla karşılaşabilirsiniz.

17 Kasım 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarını suçlamaya çok meyilli olduğunuz bir gün. Yaşadığınız aksiliklerin sebebini bir kişiye mal etmek istiyorsunuz. Fakat bunu yapmadan önce aynada önce kendinize bakın. Gerçekten hatalı olan kişi kim?

17 Kasım 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken para kazanmanın kalıcı yollarını araştırmak isteyebilirsiniz. Ailenizdeki bir kadınla ortak birkurabilirsiniz. Eski günleri hatırlayacağınız nostaljik bir gün geçirebilirsiniz. Antika almak, satmak bugün için çok uygundur. Ailenin ortak paylaşımlarına yönelik bir gündeminiz olur.

17 Kasım 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz. Kararınız gelecek günleri etkileyebilir.

17 Kasım 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok güzel bir gün. Kendinize vakit ayırmak artık hoşunuza gidiyor ve bunu, bir anlamda Pazar günü rutini haline getirdiniz. İlişkinizle ilgili kafanıza takılan konuları çözmek için adım atabilirsiniz. Çocuğunuz ile vakit geçirebilirsiniz. Eşinizle olan ilişkinize dikkat etmeniz gerekiyor. Tartışmalardan uzak durun. Yapıcı taraf siz olun.

17 Kasım 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; maddi konulardaki duygusal davranışların, sorunlarına çözüm bulmana engel olabilir. Harcama, ödeme dengesini tutturamayabilir, kendin için alışveriş yaparken üstünde baskı hissedebilirsin. Akrabalarının desteğine ihtiyaç duyabilir ya da gelirlerini artırmak için arayışa girebilirsin.

17 Kasım 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 43' 52" R
Ay
Oğlak
15° 36' 09"
Merkür
Koç
16° 38' 36"
Venüs
Boğa
00° 07' 08"
Mars
Balık
29° 10' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 26"
Satürn
Balık
16° 30' 44"
Uranüs
Boğa
22° 18' 23"
Neptün
Balık
28° 53' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 06"
Lilith
Başak
23° 15' 30"
True Node
Koç
15° 22' 38"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>