İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Hedeflerinden Uzaklaşmak İstemiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2020, Cuma

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 60%

Geçmişi düşünüyor olabilirsiniz. Eski ilişkiler veya geçmiş maceralar hakkında biraz nostaljik hissedebilirsiniz. Üniversitedeki o çılgın yaz gezisini düşünebilir ya da lisedeki sevgilinizi hatırlayıp, neler yaptığını merak edebilirsiniz. Albümdeki bazı fotoğraflara bakmak veya o zamanlardan kalma eski mektupları okumak size keyif verebilir.

Evinizin bir üyesiyle ilgili endişeler bugün sizi rahatsız ediyor olabilir. Bu kişi gitmiş ve bu kimseye söylenmemiş olabilir, ya da muhtemelen kendisini herkesten uzaklaştırıyor ve üzgün görünüyor olabilir. Arkadaşınız muhtemelen temel olarak iyi durumda ve ev içinde değil de ev dışından birisine üzülmeye yatkın. Bırakın o kendisi için en iyi olanı yapsın. Zamanı geldiğinde sizinle paylaşır.

Bugün bilgiler altında ezilmiş hissedebilirsiniz çünkü normalde cevaplayabildiğinizden çok daha fazla telefon ve e-mail alabilirsiniz. Bugün önceliklerinizi belirleyip onlara sadık kalma günü. Yoksa gününüzü giderek artan bir hızla sahanın dört bir yanını dolaşan bir tenis topu gibi geçirebilirsiniz. Gün boyunca derin nefes alın bu şekilde öfkenizi kontrol atlında tutabilirsiniz.

Şu anda senin için iki zıt enerjiyi bir araya getirmekten daha memnun edici bir şey olabilir mi? Bu yeteneğin senin muhtemelen en harika varlıklarından biri. Bunun sebebi hayatının her alanında uyum arayan bir idealist olman olabilir mi? Bugün tam da bunu gerçekleştirmeye çalışıyorsun fakat sonuçlar tam umduğun gibi olamayabilir. Gerçekliğin, uyumu tekrar sağlayabilmesi için arada sırada iyi bir doz agresifliğe, atılganlığa ihtiyacı olabileceğini unutma!Doğrudan sizin eseriniz olan bir şey için bir başkasının övgüleri toplamasına izin verip gölgede kalmak yerine, ait olduğunuz yere yani sahneye çıkın. Çalım yaparak yürümekten ve benliğinizle gurur duymaktan çekinmeyin. Normalde bu şekilde davranan insanları yüzeysel ve benmerkezci olarak gördüğünüz için muhtemelen onlardan uzaklaşırsınız. Ancak, bilin ki, siz çok daha derin ve daha duyarlı birisiniz. Olduğunuz kişiyle gurur duymalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendimize sık sık "Neden ben" diye sorarız. Bu soruyu kendinize herkesten daha çok sorduğunuzu düşünebilirsiniz. Hayatınız size sonsuz bir roller-coaster turu gibi geliyor olabilir. Derinde bir yerde, bunu başka türlü yaşayamayacağınızı biliyorsunuz. Bugün, yapabiliyorsanız, bir mola verin. Duygu ve düşüncelerinizi diğer insanlarla paylaşın. Yüksek sesle söylediğinizde içinde bulunduğunuz durumla ilgili kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

17 Ocak 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Şu anda birçok şeye şüphe ile yaklaşabilirsiniz. İnsanlara yardımcı olmayı sevdiğiniz için yine başı dertte olan birine el uzatabilirsiniz. Yardım etmek sizi mutlu ediyor.

17 Ocak 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

14.56 - 20.20 saatleri arasında Ay Boşlukta hareket edecek. Bugünlerde hayatına katkıda bulunması adına dâhil ettiğin insanlar, seni esas olarak ulaşmayı hedeflediğin şeylerden uzaklaştırıyor. Finansal anlamda kendini kalkındırmak adına çok zor yükümlülükler altına girmekle bugünlerde hata ettiği anlayabilirsin. Neden biraz da ?Ben gerçekten ne istiyorum???un üzerine gitmeyi denemiyorsun? Bu zamana kadar sadece sorumluluklarına hizmet ettin. Unutma sevgiyle verilen emek asla karşılıksız kalmaz. İddialı durumlara hazırsın. Sevdiğin insana güzel bir sürpriz hazırlayabilirsin.

17 Ocak 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstediğiniz fırsatların önünüze gelmesi sizi mutlu edebilir. İkili ilişkilerinizde yakaladığınız güzel iletişimin devamlılığını yakalamak için içinizden geldiği gibi davranmalısınız. Yeni bir işbirliği ya da yeni bir tanışma gününüz özel kılabilir.

17 Ocak 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade ederken gergin anlar yaşayabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren uğraşlar içinde olmak sizi rahatlatabilir. Ani parlamalara karşı dikkatli olmalısınız. Sıkıntınızı alışveriş yaparak gidermek isteyebilirsiniz. Spekülatif konular hakkında konuşmak isteyebilirsiniz, kendinizi fazla kaptırmamaya özen gösterin. Gün boyu akışta kalmaya çalışın.

17 Ocak 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalbinizin sesini dinlemek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Aşk ilişkilerinde verimli olabilmek için kalbinizi dinleyerek gurur yapmadan partnerinize ilerleyebilirsiniz

17 Ocak 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

17 Ocak 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir grupla beraber çalışıyor olmak zamanınızdan ve enerjinizden fedakârlık yapmanız gerektiği anlamına geliyor. Aksi takdirde yarı yolda tıkanmanız ve ilerleyememeniz çok olası. Bunları göze alarak işe girişmelisiniz.

17 Ocak 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay akşam saatlerine kadar aşk evinizdeki seyahatine devam edecek. Bugün gündeminizde romantik ilişkiniz veya varsa çocuklarınızla ilgili konular olacaktır.Yönetici gezegeniniz Merkür'ün Kova burcundaki seyahati ile vizyonunuz genişleyecektir. Akademik çalışmalar yapmak için ve eğitimlere katılmak için uygun bir döneme giriyorsunuz.

17 Ocak 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dinlenmek isteyebilirsiniz. Bunun için gerekli olan sakin ortamı bulmakta zorlanmayacaksınız. Bazı işleri şimdilik gizli tutmak, size daha avantajlı gözükebilir. Bu sayede kafanızdaki düşünceleri sükunet içinde tartabilirsiniz.

17 Ocak 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayallerinize giden yolda yanlış bir strateji tercih etmiş olabileceğinizi düşündünüz mü? İşler çok sarpa sardı ise bunu düşünmeniz gerekiyor. İnsana değer vermediğiniz, kişilerin öz yeteneklerini kullanmadığınız sürece başarılı olamazsınız. Bireysel biryapıyor bile olsanız, insanları yönetmeyi, hak ettiklerini vermeyi öğrenmeniz gerekiyor.

17 Ocak 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; zekâna güvendiğin bugün de senin için önemli konuları planlamak, hayatını bir dengeye oturtmak isteyebilirsin. Ancak finansal konularda tutamayacağın sözler ya da gereksiz harcamaların olabilir. Karar vereceğin konuların artılarını ve eksilerini dikkatlice ele almanda yarar var.

17 Ocak 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 21' 22" R
Ay
Kova
08° 25' 26"
Merkür
Koç
17° 17' 17"
Venüs
Boğa
02° 10' 51"
Mars
Koç
00° 27' 51"
Jüpiter
Boğa
24° 10' 52"
Satürn
Balık
16° 39' 34"
Uranüs
Boğa
22° 24' 07"
Neptün
Balık
28° 56' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 42' 46"
Lilith
Başak
23° 26' 39"
True Node
Koç
15° 20' 34"
Son Güncelleme : 01/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>