İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Evinle İlgileniyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2021, Pazar

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 40%

Gün ilerledikçe, ruh halinizi yoğun ve duygusal bir konumdan daha samimi bir arkadaşlığa dönüştürmeyi düşüneceksiniz. İnsanların tartışmaya daha açık olduğu günün ilerleyen saatlerinde onlarla iletişime geçin. Onları korkutmak yerine cesaretlendiren dostane, uysal bir tavır takının. Eğlenin ve her şeyi akışına bırakın.

Genellikle oldukça sakin ve iyi huylu olduğunuz için, bugün neredeyse tanınmayacak haldesiniz. Biri size karşı çıkarsa, öfkeden deliye dönmeniz muhtemeldir. Biraz kendinizi kontrol edebilseniz olurdu, yoksa şimdiye kadar başarmış olduğunuz tüm işleri mahvedeceksiniz. İçinizdeki miktar çok fazla olsa bile, sahip olduğunuz inanılmaz enerjiyi başka şeylere kanalize etmeye çalışın.

Bugün biraz gevezeliğiniz tutabilir. Kimse sizi yalancı çıkaramaz veya başkalarının fikrini çaldığınızı ima edemez. Gerçekten hemen öfkelenebilme potensiyeliniz var. Söyleyip de daha sonra pişman olacağınıza, düşüncelerinizi bir günlüğe yazın. Eğer bir konuşma yapma gereği duyuyorsanız, bunu herkesin içinde yapın.

Aile yaşamınla ilgili bazı sorular düşündüğün kadar sıradan olmayabilir. Genelda olaya insanların duyguları ve düşünceleri dahil olduğunda böyle bir mesele kendini gösteriyor. Yine de insanların hislerini incitmemek için herkesten daha fazla önlem almalısın. Bugün, hislerin de kontrolün altındayken; durumu da kontrol altına almanı sağlayacak bir olay vuku bulabilir.Dün adınız gibi emin olduğunuz bir konudan bugün hayatınızda duymamışçasına uzaklaşmak durumunda kalmak kafanızı karıştırabilir. Fikrinizi değiştirmenin çok da tuhaf bir şey olmadığını bilin. Haftalar önce hemfikir olduğunuz bir yola bağlı kalmak zorunda değilsiniz. O zamandan bu yana şartlar değişti ve siz de planlarınızı buna göre gönül rahatlığıyla değiştirebilmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize bu aralar hayatınızda olan bütün pozitif şeyleri hatırlatın. Zira muhtemelen bugün öz güveninizi tehdit edecek gerilim ve zorluklarla karşılaşacaksınız. Etrafınızda tartışmalar ortaya çıkabilir ve hangi tarafı tuttuğunuz konusunda kafanızda soru işaretleri olabilir. Durumu sezgisel olarak kavramak için inanılmaz içgüdülerinizden ve altıncı hissinizden faydalanabilirsiniz.

17 Ocak 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün uzun vadeli düşünerek hareket etme, geçmişteki deneyimlerinizin bilgi birikimiyle yeni yollara gitme zamanı. Bazı ilişkilerde yanlış anlama, yanlış anlaşılma durumlarına dikkat.

17 Ocak 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evde olmak seni hiç hissettirmediği kadar mutlu ediyor. Evin dekorasyonu ile ilgili araştırmalar içerisinde olabilir, yeni eşyalar almak isteyebilirsin. Zamanını yönetirken, kendin için farklı ilgi alanları belirleyip buna göre organize olabilirsin. Eski sevgilin ile ilgili beklemediğin bir haber almak gününün bölünmesine neden olabilir.   

17 Ocak 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınızla aranızdaki geçmiş meseleler yeniden gündeminiz olabilir. Kırgınlığınızı dile getirirken duygularınızı saklamamalısınız. Bu sahnenin bir daha yaşanması ve iletişiminizin iyileşmesi için her şeyi masaya yatırıp çözüme kavuşturmalısınız.

17 Ocak 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün pek çok düşünceniz olabilir ancak düşüncelerinizde yeteri kadar gerçekçi olamayabilirsiniz. Çift durumlara, iletişime dikkat edin.

17 Ocak 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ruhani çalışmalarınızı ilerleyen zamanlara erteleyebilir. Sizi geçmişe bağlayan tekamül sınavları ile bağınızı koparmanız için uygun zamandasınız.

17 Ocak 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Finansal konularla ilgili geçici problemler ve ilişkilerinizde ani ve tepkisel davranışlarla karşılaşabileceğiniz bugün, enerjinizi dengelemeli, pozitif ortamlarda yer almalı ve ilişkilerde olası çatışmaların üzerine gitmeyerek, kendinizi ifade etmek için daha ılımlı bir zamanı beklemeyi tercih etmelisiniz.

17 Ocak 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zihninizi serbest bırakın ve daha iyi bir aşk hayatı da onu takip etsin. Hayatınızı daha düzenli hale getirmek için kurallar koydunuz, sınırlar çizdiniz ancak son zamanlarda bunları yardımcı olmaktan çok külfetli buluyor olabilirsiniz.

17 Ocak 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her olayın arkasında farklı bir yorum aramanız, konulara değişik  bir düşünce tarzıyla yaklaşmanızdan ileri geliyor. Planlarınıza, hiç kimseyi karıştırmak istemiyorsunuz. Yatırımlar konusunda istediğiniz başarıyı sağlıyorsunuz. 

17 Ocak 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dinlenmek isteyebilirsiniz. Bunun için gerekli olan sakin ortamı bulmakta zorlanmayacaksınız. Bazı işleri şimdilik gizli tutmak, size daha avantajlı gözükebilir. Bu sayede kafanızdaki düşünceleri sükunet içinde tartabilirsiniz.

17 Ocak 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Birkaç gündür sevgilinizden uzaktasınız ve onu çok özlediniz. Aldığınız tüm sorumlulukları başarılı bir şekilde yerine getirmeyi biliyorsunuz, bu yüzden insanlar size güveniyor. Evrene pozitif enerjiler göndermeye çalışın.

17 Ocak 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızdaki yoğunluk, davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. İçinizdeki fırtınaları işinize aksettirmeyin. İş arkadaşlarınızla aranızda anlaşmazlıklar çıkabilir. Buna rağmen dikkatli ve planlı davranarak niyetinizi açık bir biçimde ortaya koyabilir, ilişkilerinizi başarıyla düzenleyebilirsiniz. Dikkatli harcama yaptığınız sürece para sıkıntınız olmayacak. Aileden birinin sağlık sorunu bugünlerde sizin en büyük sorununuz haline gelebilir.

17 Ocak 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 58' 48" R
Ay
Başak
11° 29' 28"
Merkür
Koç
17° 27' 03"
Venüs
Koç
17° 46' 28"
Mars
Balık
21° 25' 59"
Jüpiter
Boğa
21° 28' 40"
Satürn
Balık
15° 34' 17"
Uranüs
Boğa
21° 44' 44"
Neptün
Balık
28° 33' 56"
Plüton
Kova
02° 03' 46"
Chiron
Koç
20° 02' 30"
Lilith
Başak
22° 08' 51"
True Node
Koç
15° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/04/2024 16:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>