İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkideki içe dönüklüğünüze karşın, sevgilinizin sezgileriyle her şeyi yerli yerine oturtabileceksiniz. İlişkinizde gittikçe egemen olmaya başlayan temelsiz korkularınız, bugünlerde siz terk edebilir.

Birtakım düzenleme işinde, değişik görüşleri olan biriyle tartışma yaşayabilirsiniz. Ama çok ortada, anlaşılır olan haklılığınız, tartışmayı kısa sürdürecek.

Şimdiden toparlamaya giriştiğiniz para, sizi oldukça rahatlatabilir. Rahat günler hızla yaklaşıyor gibi. Bir satın alma işiniz var. Pahalı, ama zorunlu görünüyor

Bazı ertelemeler, mantıklı davranabilmek için zaman kazandırabilir. Sizi duygusal davranmaya yönelten bir etkilenme içindesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile bireylerinden biriyle ilgili bugün özel diyaloglarınız olacak. O, bir konuyu sizinle paylaşmak isteyebilir. Önümüzdeki günler ilginiz onun üzerinde olacak. Bu durum bazı projelerinizi ertelemenize neden olabilir. Bugün hoşlandığınız bir işten yarın hoşlanmıyor oluşunuz çevrenizdekileri şaşırtıyor. Sizinle uzun vadeli program isteyenler düşünmek zorunda kalıyorlar.

17 Haziran 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, günün ilk etkin görünümü saat 11:46 Güneş-Kuzey düğüm görünümüdür. Size iletişimde cesaret, güven ve kolaylıklar sağlayıcıdır. Çevrenizdekiler sizi dikkatle dinlerler. Hayranlık duyarlar. İçinizden geleni açık ve net şekilde ifade edebilirsiniz. İş hayatından özel yaşantınıza kadar geniş bir yelpazede, sözel ve yazı anlamında etkileme gücünüz yükseliyor. Siz yeteneklerinizi dışarıda sergileyerek başarılı çalışmalara imza atabilirsiniz. Saat 21:47 Güneş-Uranüs görünüm etkisinde, başkaları sizin üzerinizde baskı kurmaya kalkışsa da, bu görünüm ideallerinizi gerçekleştirmeniz yönünde size destek veriyor. Atılımdan, hareketlilikten, yenilikten yana olmanızı, insanlarla iletişime geçerek kendinizi tanıtmanızı sağlıyor. Hedeflerinize sahip çıkmanızı, cesaretle onları gerçekleştirmek için azimli olmanızı öğütlüyor. Ani değişimler sizi yoruyor biliyorum ama unutmayalım ki, Uranüs uzun yıllar boyunca yanınızda. Er veya geç, arzuladığınız noktaya, zirveye çıkacağınızı biliniz. İletişimde bulunmaktan, yeteneklerinizi ifade etmekten kaçınmayınız. Saat 22:07 Merkür-Satürn karşıtlığında kendinizi dışa karşı bir hayli güçlü, akıllı, aktif ve hızlı şekilde ifade etmek arzunuz yüksektir. Tercihlerinizi, önceliklerinizi gayet iyi bildiğiniz için, bunları insanlar da bilsin, kabul etsin, sizin ne kadar zeki biri olduğunuzu anlasınlar istersiniz. Yazarsınız, konuşursunuz ve bütün merak ettiklerinizi öğrenmek için tüm gücünüzle gayret gösterirsiniz. Ancak, gelin görün ki, ikili ilişkilerde pek de aradığınızı bulamadığınızı, anlaşılamadığınızı, karşınıza çıkan kişiler tarafından yorulduğunuzu düşünürsünüz. Bu kadar çaba sarfetmeme rağmen neden beni anlamamakta ısrar eden kişilerle karşılaşıyorum diye sinirlenirsiniz. Sanki hayat sizi sürekli bu konuda imtihan ediyor gibidir. Özellikle son aylarda yaşananlar gerek özel gerekseortaklığı gibi meselelerde yorucudur. Yapılması gereken, öncelikle bu görünüm etkisi altındayken, durumlara olumsuz bir bakış açısıyla yaklaşmamak, sanki çok berbat, içinden çıkılmaz bir durumdaymışsınız gibi düşünmemektir. Eğer sakin ve mantıklı şekilde duruma bakabilirseniz uygun bir çıkış yolu bulabilirsiniz. Birkaç gün boyunca bunu mutlaka deneyiniz. Tüm babalarımızın 365 günü kutlu olsun. En derin sevgi ve saygılarımla,

18 Haziran 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklentileri tam anlamıyla karşılayacağın başarılı bir gün olabilir. En küçük detayları bile kaçırmıyorsun.

18 Haziran 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk, sevgi ve flörtlerle ilgili toparlayıcı etkilerle hayatınızı şekillendirmek isteyebilirsiniz. Sevindirici uzun vadeli bazı gelişmeler oluşabilir. Hürriyet Aile /

18 Haziran 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aynı anda birden fazla işle ilgilenmek durumundasınız. Ailevi sorumluluklar da söz konusu olabilir.

18 Haziran 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olaylara duygusal yaklaşıp, alınganlık yapabilirsiniz. Gerçek ile hayali ayırt edin. Sevgi anlayışınız çok farklı. Size verilen değeri yanlış anlıyorsunuz...

18 Haziran 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Oldukça sosyal, canlı ve hareketli bir Pazar günü sizi bekliyor. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, geleceğe dair fikir ve görüşlerinizi paylaşabilir ve tartışabilirsiniz. Yenilikçi ve sıradışı yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz.

18 Haziran 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızdaki sorumluluklar ağır gelebilir ve sevdiğiniz insanla olumsuz konuşmalar içinde olabilirsiniz. Değişik fikirler alarak yolunuzda ilerleyin.

18 Haziran 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünü arkadaşlarınıza adayarak geçirin. Finansal konular dışında, sevdiklerinizle macera dolu bir gün geçirebilirsiniz. Gruplar içinde hoşlandığınız yeni bir partner adayıyla tanışmanız da mümkün olacak. Yeni gruplar ve geleceğe ait hayallerinizin peşinden gidin.

18 Haziran 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik durumlar meydana gelebilir. Ancak, bütün olayları kendi lehinize çevirebilir, fırsat olarak değerlendirebilirsiniz. Yeter ki, duygularınızı kontrol etmeyi başarabilin. Sabırsız ve kararsız davranabilirsiniz.

18 Haziran 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 53' 08"
Ay
Akrep
20° 56' 36"
Merkür
Koç
26° 19' 37"
Venüs
Balık
21° 15' 42"
Mars
Balık
04° 45' 06"
Jüpiter
Boğa
16° 44' 07"
Satürn
Balık
13° 16' 11"
Uranüs
Boğa
20° 38' 56"
Neptün
Balık
27° 47' 54"
Plüton
Kova
01° 49' 17"
Chiron
Koç
18° 46' 38"
Lilith
Başak
19° 45' 56"
True Node
Koç
15° 35' 51"
Son Güncelleme : 29/03/2024 05:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>