İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona duyduğunuz hayranlık gözlerinizden okunuyor. Ama bu arada içinizdeki anlayamadığınız güvensizliği de gizleyemiyorsunuz. Bu akşam arkadaşlarınız ve o, akşam yemeğinde birlikte olabilirsiniz.

İş hayatınızı, size beklediğinizden daha çok omuz veren bir arkadaşınızın desteğiyle hızla yoluna koyuyorsunuz. Birbağlantınızın son andaki karar değişikliği sizi biraz sarsabilir.

Ortalama diyerek, kendinize biçtiğiniz kazanç konusunda biraz daha mütevazi olabilirseniz, kafanızdaki para sorunu epeyce azalacak. Sıkışık durumlarda birikiminize çok güvenli bakamıyorsunuz.

Zaaflarınızı iyi biliyorsunuz. Ama bazılarından memnun gibi tavırlar sergileyebiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günler içinde kısa ama ıslak ve buğulu yeşilliklerde dinlendirici bir yolculuğunuz olabilir. Bazı niyetlerinizi yeniden gözden geçirmenizde yarar var. Özgüvenli ve kararlı birisiniz. Başladığınız her şeyi ısrarla sonuca doğru götürebiliyorsunuz. Yine de bazı aldığınız kararların arkasında mantık, sağduyu arandığında küçük boşluklar görülebiliyor.

16 Haziran 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Saat 08:08 Ay-Venüs görünümü bir yanıyla paranın ne kadar önemli bir araç olduğunu hatırlatırken, aslında insanın iç huzurunun her şeyden daha kıymetli olduğunu vurguluyor. Saat 16:10 Ay-Neptün kavuşumunda, hayatı kendi akışına bırakacağız. Hiçbir şeyi zorlamadan, insanlarla ılımlı paylaşımda bulunabiliriz. Hayatın güzelliğini, anlam ve önemini ruhsal anlamda hissetmemizi sağlayan bu enerji, ruhsal anlamda huzur verir. Gün boyunca her işinizde kolaylık, şans ve huzur diliyorum. Can-ı gönülden sevgilerimle,

16 Haziran 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne başlarken kendini halsiz hissediyorsun. Bugün seninle sırrını paylaşacak kişi aklını meşgul edebilir.

16 Haziran 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ofis ortamınız ve çalışma şartlarınız gündeme gelerek yeni bir arayışa girmek isteyebilirsiniz. Ofis arkadaşlarınızla kurduğunuz iletişimler gündeminizi yoğun tutabilir. Hürriyet Aile /

16 Haziran 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde sorumlu olduğunuz konuları ilerletmek için üstlerinizden yardım alabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelmek sizin için iyi olabilir. Günlük programlarınızda sıkışıklıklar olabilir. Mücadele etmeniz gereken durumlar oluşabilir.

16 Haziran 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz kişi ile günlük rutin işlerinizi aksatmadan birlikte olmayı başarmanız harika. O da sizi ziyadesi ile taktir ediyor. Sağlık açısından kendinize...

16 Haziran 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınız ve kariyerinizle ilgili konularda duygusallığınızı, fedakâr yönlerinizi daha çok ortaya koyabilirsiniz. Yönetici ve üst düzey konumda kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Görev ve sorumluluklarınızın peşinde olabilirsiniz.

16 Haziran 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızı gözden geçirebilir, kendinizi yanılttığınız noktaları fark edebilirsiniz. İşinizle ilgili konularda bu dönemde gerçekçilikten uzaklaşmayın.

16 Haziran 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünhayatınızda kandırılmalara açıksınız, dikkat! Anneniz için bir fedakarlık yapmak durumunda kalabilirsiniz. Sizin desteğinize ihtiyacı var. Alımlı ve mistik tavrınızla dış dünyada dikkat çekebilirsiniz. Herkesi etkiniz altına alabilirsiniz.

16 Haziran 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

16 Haziran 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 35' 00" R
Ay
Terazi
25° 22' 54" R
Merkür
Koç
16° 11' 53"
Venüs
Koç
22° 19' 48"
Mars
Balık
24° 17' 34"
Jüpiter
Boğa
22° 19' 32"
Satürn
Balık
15° 55' 47"
Uranüs
Boğa
21° 56' 59"
Neptün
Balık
28° 41' 14"
Plüton
Kova
02° 04' 57"
Chiron
Koç
20° 15' 23"
Lilith
Başak
22° 33' 27"
True Node
Koç
15° 39' 05"
Son Güncelleme : 23/04/2024 09:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>