İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Haziran 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hoş görünmek için gösterdiği çabanın, size gittikçe katlanılmaz geldiğini ona daha belirgin bir şekilde anlatmanız gerekiyor. Sizinle çok ilgilenmesi ve sürekli üzerinize gelmesi, sizi sıkmış görünüyor.

İşlerinizdeki dönemsel düzelmeler size hiç umut vermiyor. Tepeden tırnağa bir değişime ihtiyacınız var gibi. Buna karşın, mevcut koşullarınızla çok az şeyi düzeltebileceksiniz.

Önümüzdeki günlerde karşılaşacağınız masraflar epeyce belinizi bükebilir. Ama hepsinin karşılığını beklediğiniz ölçülerde alabileceksiniz. Para tartışmalarına kapalı duruyorsunuz.

Bazı olumsuzlukların olumluluğa dönüşebileceğinin farkındasınız. Cesaretinizi kırıp sizi biraz düşündürecek bazı gelişmeler, sizi yeni niyetler içine sokabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yakınınızın sorununu halletmek için kendinizi ön plana çıkartıyorsunuz. Bu şekilde bazı problemler yaşayacağınızı tahmin etmenize rağmen, bundan kaçınmıyorsunuz. Birkaç gün içindehayatınızda bazı yenilikler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bugün bir çocukluk arkadaşınızdan haber alacaksınız. Anılarınız depreşecek.

14 Haziran 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, saat 04:34 Uranüs-Kuzey düğüm görünümü, ilerisi adına planlamada bulunmanızı ve kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmenizi sağlayıcıdır. Hangi alanda, hangi işte veya aktivitede yer alacaksanız, ona uygun şekilde ilerlemenizde yardımcıdır. Özgürce, bireylik duygunuzla ve kendinize inanarak yol alınız. Yaratıcı becerilerinizi dış dünyada sergileyerek başarılı olabilirsiniz. Hayata karşı umudunuzu yükselten bu görünüm, bir grup içinde lider olmanızı sağlayabilir. Sosyal yaşantınızı aktif hale getirir. Birebir ilişkiler kurarak, kendinizi göstermenizde, farklı yönlerinizi ifade etmenizde yardımcıdır. Sizi anlayan, dinleyen, onaylayan kişilerle karşılaşırsınız. Projeleriniz başkalarınca kabul görür. Saat 04:52 Ay-Jüpiter görünümü, zevk aldığımız saatlerin başlangıcıdır. Konuşuruz, yazışırız, başkalarıyla paylaşımda bulunuruz. Aşk için hevesliyiz. Beğeniliriz, ilgi uyandırırız. Seçkin bir zevkimiz vardır. Her görüşten insanla anlaşırız. Paylaşımlarımız beğenilir. Farklı bir yanımız vardır. Yenilikleri severiz. Saat 06:29 itibariyle etkili olacak Merkür-Neptün arasındaki mücadeleci görünüm,konularında sizi aktif kılıyor. Şu aralar özellikle iletişimde bulunma ve fikirlerinizi ortaya koyarak gelişimden yana kararlar almak niyetindesiniz. Bu görünüm, hayallerine sahip çıkan ve onları ortaya koymak için yılmadan çalışan kişilerin başarılı olmasını sağlıyor. Burada dikkat edilecek nokta, hem yaptığınızdan hem de ortaya koyduğunuzdan emin olmak. Siz azimli olursanız, tabii ki başarırsınız. Saat 06:56 Ay-Merkür görünümü, düşüncelerimizi dış dünyaya hem özgürce hem de akıl gücüyle iletebilmemizde destekçidir. Öğrenmek, bilmek, bildiklerimizi farklı araçlarla sözel ve yazı anlatımıyla dile getirebilmemiz kolaylaşır. Yeni tanışmalar böyle bir etki altında mümkün olup, bir hayli etkileyici paylaşımların da göstergesidir. Şans hepimizden yana olsun. Arzu ettiğimiz gelişmelerle karşılaşmamız dileğimle,

14 Haziran 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün evinle ilgili sorunlar çıkabilir. Eşin ve çocukların ön planda olacak. Yanlış anlaşılmalar yaşanabilir.

14 Haziran 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı dengeleri yakın çevreniz yardımıyla bulmak durumunda kalabilirsiniz. Yakın çevrenizin size karşı davranışlarının değiştiğini düşünebilirsiniz. Doğru değil! Hürriyet Aile /

14 Haziran 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni konulara ilgi duyabilirsiniz. İşlerinizin felsefesine kafanızı yorabilirsiniz. İlişkileriniz de anlam arayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda cesur taraflarınızı ortaya koyacağınız bir gündesiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir. Gün içinde sabırlı davranırsanız işlerinizi daha kolay halledebilirsiniz.

14 Haziran 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiklerinize göstermiş olduğunuz nezaketi herkese göstermelisiniz. Büyüklerinize kaba davranıyorsunuz.

14 Haziran 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yakın çevre, akrabalar, komşular ve kardeşlerinizle iletişim konusunda problemler yaşayabilir, görüşmelerinizde yüzde yüz başarı elde edemeyebilirsiniz. 17.00 sonrasında ailenize zaman ayırabilir, ev eşyalarınızı düzenleyebilirsiniz.

14 Haziran 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızda gözünüzü açık tutmalı ve net olmayan koşulların sizi yanlış yönlendirmesine izin vermemelisiniz. Enerjiniz düşük olabilir. Hayat planlarınızı yaparken gerçekçilikten uzaklaşmayın.

14 Haziran 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tıkır tıkır çalışan zihninizdeki fikirleri, sevdiklerinizle hayata geçirmek için harika bir gün. Hayatınıza anlam katan kişiyle ortak bir hobinin keyfini çıkarın. Ayrıca çocuğunuzun sahip olduğu yetenekleri keşfetmek için evren size bugün bonkör davranacak.

14 Haziran 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız.

14 Haziran 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 58' 11" R
Ay
Başak
23° 27' 04"
Merkür
Koç
17° 00' 04"
Venüs
Koç
19° 01' 30"
Mars
Balık
22° 13' 05"
Jüpiter
Boğa
21° 42' 35"
Satürn
Balık
15° 40' 16"
Uranüs
Boğa
21° 48' 05"
Neptün
Balık
28° 35' 58"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
20° 06' 03"
Lilith
Başak
22° 15' 36"
True Node
Koç
15° 38' 09"
Son Güncelleme : 20/04/2024 16:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>