İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Haziran 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünkü yakınlaşma niyetinizde pek şansınız yok. Bütün çekiciliğinize rağmen, ona uygun olmayacak kadar marjinal biri olduğunuzu düşünüyor. O, tüm çabalarınıza karşın, kararlılığını sürdürme niyetinde.

Önemli bir konudaki fikirlerinizi anlatmak için fırsat kolluyorsunuz. İş yerinizdeki yeni düzenleme ön hazırlıklarıyla ilgili geç bilgilendirilmeniz sizi çok rahatsız edebilir.

Önemli bir para çıkışıyla talihinizi denemeniz konusunda ısrar görebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etme konusundaki kararlılığınız sürüyor. Bugün de baştan çıkmayacak gibisiniz.

Konuşmalarınıza ve davranışlarınıza dikkat etmeniz gereken bir gün. Pek yarar görmediğiniz bazı ilişkilerde bugün riskli yaklaşımlar içine gireceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Verdiğiniz kararlarda şansınızdan çok aklınıza ve mantığınıza güvendiğinizi düşünüyorsunuz. Bugünkü iyimserliğiniz çevrenizdekilere de pozitif enerji verecek. Sabah saatlerinde başlayan hareketli bir gün, gece geç saatlere kadar sürebilir. Birlikte olacağınız bir kişi sizinle ilgili olumlu duygularını belli edecek. Bugün şansın fazla ön planda olduğu teklifler alacak, ama sıcak bakmayacaksınız.

11 Haziran 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 17:13 Ay-Jüpiter görünümü, ciddi ve oldukça hesabi şekilde meseleleri ele almanızı sağlıyor. Güvenlik, sağlamlık, istikrar ilkeleri çerçevesinde düşünmektesiniz. Paranızı nereye yatırdığınız, kimlerleyaptığınız, ailenizin durumu, geleceğinizle ilgili konularda bir hayli titiz düşünebilirsiniz. Saat 19:18 Ay-Neptün olumlu görünümü, bir yandan ciddi şekilde ilişkinizi, mali durumunuzu, diğer yandanhayatınızla ilgili konuları şöyle bir gözden geçirebilirsiniz. Ancak her iki konuda da, ne karamsar olalım ne de gerçekleri göz ardı edelim. Hangi alanda ilerlemek istiyorsanız bu konuda eksikleriniz var mı, bu yola çıktığınızda engellerle karşılaşsanız bile hiç etkilenmeden ilerlemeye devam edebilir misiniz? Bu soruyu kendinize mutlaka sorun. Boş ümitlerin, düşlerin peşinden koşmamanız gerektiğini söylüyor. Keyifli bir hafta sonu geçirmeniz dileğimle,

11 Haziran 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişteki olaylar bugün tekrar gündemine gelebilir. Eski bir dost telefonu şaşırmana sebep olabilir.

11 Haziran 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde gizliliklerin açığa çıkma vakti. Önemli bir ilişki fırsatı ve tanışmalar yaşanabilir.

11 Haziran 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal alanda bazı hoşnutsuzluklar ya da endişe yaratabilecek olaylar gündeme gelebilir. Kendi duygularınızı da anlamaya gayret edin.

11 Haziran 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fazla sevgi dolu yanınız size zarar verebilir. Etrafınızda sizinle olmak isteyenlerin sayısı dikkat çekici. Seçici davranmanız size oldukça fayda sağlayacaktır...

11 Haziran 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca mutluluğu ve huzuru zihninizi ve bedeninizi dinlendirecek ortamlarda yer alarak ve evinizde bulabilirsiniz. Meditasyon ve enerji çalışmalarından faydalanabileceğiniz bugün,hayatınızda problemlere açık bir enerjiden geçerken, cinsel bölge rahatsızlıkları yaşayabilirsiniz.

11 Haziran 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa para konularınız devreye girebilir. Özel hayatınızda anlayışlı olmak size zor gelirken, dış ortamlarda insanlarla iletişiminizi açık tutacaksınız.

11 Haziran 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aylardır beklediğiniz gün kapınızı çalıyor. Çünkü şans, bolluk, bereket, iyilik gezegeni Jüpiter düz hareketine başlıyor. Artık sevdiğinizle ve çocuklarınızla ilişkiler daha uyumlu ilerleyecek. Davetlerin aranılan ismi olursunuz. Sizin sevimli haliniz herkesin gönlünde taht kurmanızı sağlar.

11 Haziran 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

11 Haziran 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 57' 46" R
Ay
Başak
23° 22' 09"
Merkür
Koç
17° 00' 14"
Venüs
Koç
19° 00' 59"
Mars
Balık
22° 12' 46"
Jüpiter
Boğa
21° 42' 29"
Satürn
Balık
15° 40' 13"
Uranüs
Boğa
21° 48' 03"
Neptün
Balık
28° 35' 57"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
20° 06' 01"
Lilith
Başak
22° 15' 34"
True Node
Koç
15° 38' 08"
Son Güncelleme : 20/04/2024 16:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>