İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Haziran 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin kişisel birtakım dostluklarına daha seçici yaklaşması yönünde ısrarlarınız olacak. Meraklı insanların ilişkinizde kısa bir zamanda problem yaratacağına olan inancınız gerçeklik kazanabilir.

Davranışlarını dengeleyemeyen biriyle ilişkilerinizi bitirmek isteyeceksiniz. Bazı gelişmeleri lehinize çevirmeniz gerekiyor. Ama bunu ne şekilde sağlayacağınız hakkında bir fikriniz yok.

Alacaklarınızı toplayamıyorsunuz. Koşulları bilmeniz ve anlamanız, sizi bu konularda çekingenleştiriyor. Önümüzdeki günlerde bir satın alma karşılığı büyük bir harcamanız olabilir.

Olumlamadığınız şeylere karşı gösterdiğiniz tepkiyi denetleme güçlüğünüz var. İsteksiz olup onay vermediğiniz konularda daha yumuşak tavırlar içine girmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hedefinize ulaşmanız gün geçtikçe daha da güçleşiyor. Bu hedefe tek kendi çabanızla, destek almadan ulaşmak istemeniz yolunuzu uzatıyor olabilir. Oysa destek almak ve bu konuda ikna etmek durumunda olduğunuz insanlar yok değil. Son zamanlarda edindiğiniz bazı alışkanlıklarınızdan kurtulmanız gerekiyor. Bugün yaşayacağınız bir olay bu konuda sizi hareketlendirebilir.

7 Haziran 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, 7 Haziran saat 01:15-21 Haziran saat 12:57 tarihleri arasında, burcunuz üzerinde ilerleyecek Merkür, aktif bir iletişim ve algılama sürecinin işaretçisidir. Girişimlerde bulunuruz, etrafımızdaki dünya ile karşılıklı bağlantılar sayesinde merak ettiğimiz konularda bilgi sahibi oluruz. Fikirlerimizi ve yeteneklerimizi öne süreceğimiz aktivitelere yöneliriz. Bu dönemde karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir. İyice bir gözden geçirip ve ona göre kararımızı verirsek hakikaten olumlu değerlendirebiliriz. İnsanları rahatlıkla etkileme gücünüz var. İkna yeteneğiniz yüksek olduğu için işlerinizi başarılı bir şekilde organize edebilirsiniz. İş girişimleri açısından da etkili dönemdir. Merkür size, el sanatları, reklamcılık, yayıncılık ve edebiyat, basın, çevirmenlik, elle direkt yapılan işlerde başarı getirir. Saat 03:35-8 Haziran saat 01:59 Ay-Boşluk etkisindeyiz. Kimseye belli etmeseniz de,hayatınız, sağlık ve özel meseleler üzerinde tedirginlik duyabiliriz. Aslında siz insanlarla aranıza mesafe koymaktan yana değilsiniz. Ancak bazı kişilerin kendini bilmez halleri, boş konuşmaları, kıskançlıkları canınızı sıkmaktadır. Fakat kendinizi dizginlemeniz gerektiğini biliniz. Saat 21:41 Ay-Kuzey düğüm görünümü, sağlık-iş hayatı ve günlük yaşantınızda bazı kişilerle anlaşmakta zorlanmanın işaretçisidir. Bir çok şey size zor gelir. Bunları çözemediğinizde kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Sevgi, barış, kardeşlik duygusunun tüm dünyada değerinin anlaşılacağı günlere. Canı gönülden sevgilerimle,

7 Haziran 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam alanına dair en ufak bir sorunla karşılaşmak istemediğin bir gündesin. Ailene yapıcı davranabilirsin.

7 Haziran 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal anlamda bazı harcamalar zor durumda bırakabilir. Sosyal çevre bağlantılarınız güçlenebilir.

7 Haziran 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. Yeni sorumluluklar gündeme gelebilir. Çalışma arkadaşlarınızla iletişiminiz önem kazanabilir. Eşinizle ilgili konular anlık değişikliklere neden olabilir. Yüzeysel ilişkilerinizi sorgulayabilirsiniz. Kendinizi çatışmaların içinde bulabilirsiniz. Parasal konularda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz.

7 Haziran 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi mutsuz ve yalnız hissedebilirsiniz. Verdiğiniz sevginin karşılığını alamamanız kalbinizi kırıyor. Aile içindeki büyüklerinize kırgın...

7 Haziran 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınız, eğlence, tatil planları ve çocuklarınızla ilişkilerinizde pozitif etkiler aldığınız, enerjinizi ve yeteneklerinizi en iyi şekilde ifade edebileceğiniz gün içinde, aşk hayatınız ve flörtler konusunda fırsatlarla karşılaşabilir,hayatınızda etkili görüşmeler gerçekleştirerek faydalı bir gün geçirebilirsiniz.

7 Haziran 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Merkür, 2 hafta boyunca kişisel alanı- nızda dolaşacak. Önemli anlaşmalar gündeme gelebilir. İfadeniz rahatlayacağından planlarınızı ve projelerinizi dillendirebilirsiniz. Bu konularda gönül rahatlığıyla harekete geçebilirsiniz.

7 Haziran 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zodyağın afacan çocuğu yönetici gezegeniniz Merkür iki hafta boyunca size misafir olacak. Bugün zekanızla, neşenizle, esprilerinizle, sempatikliğinizle ekstra beğenilmeye hazırlıklı olun. Zihniniz gereğinden fazla çalışabilir. Aynı anda birden çok konu hakkında karar vermek zorunda kalırsınız.

7 Haziran 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir.

7 Haziran 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 44' 02" R
Ay
Akrep
22° 27' 26" R
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 03' 09"
Mars
Balık
26° 00' 00"
Jüpiter
Boğa
22° 50' 08"
Satürn
Balık
16° 08' 16"
Uranüs
Boğa
22° 04' 24"
Neptün
Balık
28° 45' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
20° 23' 02"
Lilith
Başak
22° 48' 08"
True Node
Koç
15° 35' 11"
Son Güncelleme : 25/04/2024 14:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>