İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Haziran 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak çeşitli heyecanlar yaşayabilirsiniz ve iç dünyanızda çelişkiler ortaya çıkabilir. Aşk yaşamınıza ilişkin bir huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Duygularınızı kontrol etmekte hatalar yapabilirsiniz ve iç dünyanıza dönme eğilimi gösterebilirsiniz. Sevdiğiniz insana karşı yaklaşımlarınızda ihmalkarlıklar olabilir ve bu aranızda çeşitli sorunlar yaşamanıza yol açabilecektir. Duygusal konularda yeni bir karar almak ve girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

İş yaşamınızla ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsiniz ancak bunlar sandığınız kadar önemli olmayacaktır. İş arkadaşlarınızla ilgili konularda biraz daha hassas ve esnek olmaya çalışmalısınız. Günlük rutin işlerinizi yürütmek sizin için zor olmayacaktır ancak bu konuda yenilikler yapmakta zorlanabilirsiniz. Gelişmeler beklediğiniz kadar hızlı olmayabilir ve bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz. Ancak bunlar kararlı davranışlar sergilemeniz durumunda geçici sorunlar olacaktır. İş yaşamınızda yeni bir karar almanız doğru olmayacaktır.

Maddi konularda çeşitli kısıtlamaların etkisinde kalabileceğiniz bir gündesiniz ve genelde gelişmeler beklentilerinizle uyuşmayacaktır. Maddi konularda yeni bir girişimde bulunmanız doğru olmayacaktır.

Olayların gelişimi yeterince hızlı olmayabilir. Kesin bir karar almadan önce biraz daha beklemeli ve sonuçları iyi değerlendirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugüne kesmiş olduğunuz önemli randevunuzdan istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz. Ama sabrederseniz bu, uzun vadede sizin kazancınıza olacak. Kolay kabullenen biri değilsiniz. Bu niteliğiniz bazı durumlarda ters tepkiler verebiliyor.Yakında özlem gidereceğiniz bir kavuşmanız var. Aile ilişkileriniz, bugünlerde biraz daha ilgi ve özen gerektirebilir.

3 Haziran 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Saat 03:04 Ay-Terazi burcunda seyrine başlıyor. Gün boyu, aşk hayatınızla ilgili konularda veya genel anlamıyla insan ilişkilerinde mantık, uzlaşıya açıklık, çözüm ve denge unsurlarını ön planda tutabilirsiniz. Huzursuzluktan hoşlanmazsınız. Sizin bakış açınıza göre aklın yolu birdir. Eğer bir problem varsa bunun mutlaka bir çözüm yolu vardır diye düşünürsünüz. Saat 10:32 Venüs-Uranüs kavuşumu, somut, belirli ve kendine özgü bir yön ve hedef duygusu içinde yenilikte bulunmak isteyen bireyin simgesidir. Kendini tanıyan, özünün farkında olan kişi doğal olarak sürüklenmeden, hedefinin üzerine gidebilir. Ancak tam tersine gelip geçici hedefleri olan kişi karmaşıktır ve yanılgılar içindedir. Burada dikkat edilmesi gereken nokta, hedeflerinize uygun kişilerle ilişkilerinizi güçlü tutmak ve ne yolda ilerlemek istediğinizi bilmektir. İşte o zaman üzerinizdeki baskılardan kurtularak kendiniz adına en doğru tercihi yapabilirsiniz. Saat 19:12 Güneş-Jüpiter görünümü, aşkta ve hayatın güzelliklerini hissetmemizde bizi destekleyicidir. Her türlü aktivite bize sevinç ve mutluluk vericidir. Huzur buluruz, canlanırız, coşkuyla yol alırız. Kendimizi ifade ederiz, yaşamın tadını çıkartırız. Fırsatları yerinde ve zamanında değerlendirme gücü kazanırız. Finansal açıdan destekleniriz. Kısaca bizi tatmin edici gelişmeler yaşanır diyebiliriz. Huzurlu ve gönlünüzce geçecek bir Cumartesi dileğimle,

3 Haziran 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini çalışarak çok daha iyi hissedebileceğin bir gündesin. Yakınların işkolikliğinden şikayet edebilir.

3 Haziran 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve flörtler konusunda haftanın en şanslı ve yaratıcı günü. Uzun süreli hedefleriniz ve ideallerinizle ilgili önemli destekler alabileceksiniz.

3 Haziran 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif verici konular ve aşk hayatınıza mutluluk getirebilecek gelişmeler var. Günü iyi değerlendirmeye bakın.

3 Haziran 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hiç bir fikri kolay kabul etmeyebilirsiniz bugün. Çünkü olukça titiz davranıyorsunuz. Tam tersine bugün son derece uyumlu ve ılımlı olmalısınız.

3 Haziran 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde aşk hayatınız, çocuklarınızla iletişiminiz ve finansal konularda problemlerle karşılaşabilir, iletişim hataları yaşayabilirsiniz 17.00'dan sonraki zaman diliminde duygularınızın ve ruhsal gücünüzün yükseleceği, enerjinizi istediğiniz konuya ve hedefe yönlendirebileceğiniz, kendiniz için niyetlerde bulunmanız gereken ve ilişkilerde yüksek tepkilerden kaçınarak ılımlı davranmanızın faydalı olacağı bir zaman diliminde olacaksınız.

3 Haziran 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarda, arkadaşlarınız arasında beklenmedik değişik aktiviteler sizi heyecanlandıracak. Hem aşk hayatınızda hem de varsa çocuğunuzla olan ilişkilerinizde bugün kendinizi mutlu ve son derece şanslı hissedebilirsiniz.

3 Haziran 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğle saatlerine kadar hafta sonu programınızı netleştirip, kalan işlerinizi tamamlayıp kendinizi sosyal hayatın kucağına bırakın. İster arkadaşlarınızla toplanın, ister çocuğunuzu sinemaya ya da parka götürün. Kendinizi iyi hissedeceğiniz bir gün geçireceksiniz. Sadece son andaki program değişiklikleri sizi kızdırmasın.

3 Haziran 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu hafta sizin için zor geçecek . Ama siz azimli kişiliğiniz sayesinde bu zorlukların altından kalkmayı herzaman başarabilirsiniz. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz. Eğer sevdiğiniz biri yoksa etraftaki insanların da dikkatini çekeceksiniz.

3 Haziran 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 26' 22"
Ay
Akrep
15° 23' 59"
Merkür
Koç
26° 06' 09"
Venüs
Balık
20° 42' 13"
Mars
Balık
04° 24' 01"
Jüpiter
Boğa
16° 38' 24"
Satürn
Balık
13° 13' 05"
Uranüs
Boğa
20° 37' 40"
Neptün
Balık
27° 46' 53"
Plüton
Kova
01° 48' 51"
Chiron
Koç
18° 45' 03"
Lilith
Başak
19° 42' 56"
True Node
Koç
15° 35' 32"
Son Güncelleme : 28/03/2024 18:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>