İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mayıs 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ruh sağlığınız bakımından da hayata küsmüş gibisiniz. Sizi seven insanlar bu sallapati halinize gerçekten üzülüyorlar. Bir an evvel bu duygu karmaşasından kurtulmanız gerekiyor. Ani çekimlere kapılabilecek, beklenmedik duygusal ilişkilere girecek ya da böyle istekler içerisinde olabilecek bir dönemdesiniz. Birlikte olduğunuz insanın haksız tutumlarıyla karşılaşmak sizi derinden yaralamış.

İş yaşamınızda yoğunluktan ziyade sizde isteksizlik var. Daha önceleri günlük işlerinizi büyük bir dikkatle tamamlar bir sonraki işin hazırlığını yaparken şimdi günlük işlerinizi bile tamamlayamıyorsunuz. Özel hayatınızdaki olumsuzlukhayatınıza da yansımış durumda. Bu durumdayaşamınızda değişiklik yapmaktan kaçınacaksınız.

Maddi konulara karşı ilgisiz kalacağınız daha ziyade günlük masraflarla idare edeeğiniz bir gün geçireceksiniz.

Yaşam her zaman dikensiz gül bahçesi değildir. Yaşam mücadelesi böyle zor anlarda olmalı ve size güç vermeli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ilişkilerinde bugünlerde yakınlaşmalar söz konusu olabilir. Yapıcı ve toparlayıcı özellikleriniz çok işe yarayabilir. Zaman, zaman yaşadığınız karamsarlık ve umutsuzluktan çıkışı yanlış yollarda arıyorsunuz. Hayata başka cephelerden bakmayı öğrenmeniz gerekiyor. Çevrenizde, son günlerdeki ruh halinizi sizinle paylaşmak isteyenler var.

29 Mayıs 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Saat 06:17 Ay-Güneş olumlu enerji etkinliğinde, birilerinin sizi önemsediğini, söylediklerinizi mutlaka dikkate alacaklarını düşünebilirsiniz. Kendinizi ifade ediş şekliniz son derece ön plandadır. Düşüncelerinizi etkili bir şekilde insanlara sunabilirsiniz. Saat 13:56 Ay-Jüpiter görünümü, çevremizle ilişkimizi güçlendirir. Hem tutkulu hem de kendimizden emin şekilde akşamı geçirmemizde destekleyicidir. Saat 21:47 Ay-Merkür görünümü, herhangi bir konuda söz vermeden önce lütfen her türlü olasılığı gözden geçiriniz. Özellikle bu saatte çevrenizle olan iletişiminize dikkat ediniz. Huzurlu bir gün geçirmenizi diliyorum. Gönlümüzde mutluluk daim olsun. Kalben sevgilerimle,

30 Mayıs 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkiler konusunda bencil olmaktan kaçınmalısın. Yapacağın yüzleşmeler, hatalarını gösterecek.

30 Mayıs 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimlerinizde duygusal ve ruhsal olarak empati yapmanız gerekebilir. Bu durum ilişkilerinizi daha yumuşatıcı bir noktaya taşıyacaktır. Kardeşleriniz ve yakın çevrenizin hayatıyla ilgili önemli konular gündeminizde olabilir.

30 Mayıs 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Yazışma ve konuşmalar sizi yorabilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. İkili ilişkileriniz de dikkatli olmanızda fayda var. Sosyal olaylar ilginizi çekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda farklı fikirler öne sürebilirsiniz. Kardeşlerinizle birlikte program yapabilirsiniz.

30 Mayıs 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumlu enerjiler peşinizde. Bir sonuca bağlanmasını istediğiniz konular var. Tam istediğiniz gibi olmasa da lehinize sonuçlanacak konuşmalar yapacaksınız.

30 Mayıs 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişimle ilgili konularda farkınızı, yaratıcılığınızı ortaya koyabilirsiniz. Bugün sesiniz her zamankinden gür ve güçlü çıkabilir. Yakın çevrenize, kardeşlerinize, komşularınıza karşı koruyucu, kollayıcı yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz.

30 Mayıs 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızda önemli değişimler söz konusu. İşinizde, ortada olmayan bağlantıları da kullanmak isteyebilirsiniz. Sizi çok rahatlatacak olan desteğiniz beklenmedik yerlerde ve zamanlarda ortaya çıkabilir.

30 Mayıs 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sunum hazırlamak, tanıtım faaliyetleriyle haşır neşir olmak ve yakın çevre ilişkilerinde yıldız gibi parlamak için güzel bir gün olacak. Sadece hızlı değişen kararlar ve birden çok konu kafanızın karışmasına neden olur. Her şeyi bir sıralamaya tabi tutmak işinize yarar. İkili ilişkilerde yaşayabileceğiniz aksilikleri bugün sineye çekmekte yarar var.

30 Mayıs 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin için melankolik bir gün. Siz zaman zaman böyle zamanlar geçiriyorsunuz. Düşünceleriniz karmakarışık. Önünüze gelene akıl danışmanız işinizi kolaylaştırmaktan çok zorlaştırabilir. Üstelik bu kişiler yanlış kararlar almanıza sebep olabilir.

30 Mayıs 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 03' 05" R
Ay
Akrep
26° 32' 16"
Merkür
Koç
15° 59' 02"
Venüs
Koç
25° 27' 17"
Mars
Balık
26° 15' 08"
Jüpiter
Boğa
22° 54' 40"
Satürn
Balık
16° 10' 05"
Uranüs
Boğa
22° 05' 31"
Neptün
Balık
28° 46' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 09"
Lilith
Başak
22° 50' 19"
True Node
Koç
15° 34' 16"
Son Güncelleme : 25/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>