İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mayıs 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Değişik bir ilişki içindesiniz. Yapay çabalara, planlanmış sürprizlere iç ihtiyacınız yok. Doğallığınız heyecanı üretiyor. Aranızdaki kıskançlık oyunlarının ilişkinizi beslediğini düşünürken, aşırılıktan kaçınmalısınız.

Ufak, tefek aksamalar göz korkutacak boyutlarda görünmüyor. Destek arayışlarınız, bugünlerde yüzünüzü güldürebilir. Güçlü bir görünümünüz var. Bunu zedeleyecek davranışlardan kaçınıyorsunuz.

Şu sıralar para alışverişlerinde pek içinizi hoş etmeyen görüşmeler yapabilirsiniz. Güvenli para dayanaklarınız var. Ama bunların varlığı, sizin için aynı zamanda bir sıkıntının da kaynağı gibi görünüyor.

Zihinsel yorgunluğunuz, bedensel çöküntülere yol açabilir. Bir an evvel kafanızı dinlendirme fırsatları yaratmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın ilişkilerinizde bazı saptamalarınızı doğrulayacak gelişmeler olabilir. Bu sıralar, bugünün işini yarına sarkıtmaktan kaçınmalısınız. Kısa vadeye yaydığınız kimi hedefleriniz, zamanında müdahaleyi gerektiriyor. Bir kısım davranışlarınızla ilgili kendinizi sürekli sınama huyunuz var. Sadece kendinizin görebildiği eksikliklerinizle cebelleşmekten vazgeçmelisiniz.

28 Mayıs 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Saat 10:04 Merkür-Neptün olumlu görünümü, arzularınıza kavuşmanın, maddi-manevi anlamda güce ulaşmanın, sizin için ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Kendinizi güvende hissetmeniz için ailevi-iş-ilişki anlamında güçlenmekten yanasınız. Bunlar olmadan hayatı olumlu bir pencereden görmeniz kolay değil. Şöyle bir düşündüğünüzde hayatınızda birçok eksik bulmaktasınız. İşte bu görünüm,konularında ve ailenizi ilgilendiren meseleler üzerinde gerçekçi düşünürsek, inatlaşmazsak doğru bir tespitte bulunmamız kolay olur. Saat 11:57 Ay-Jüpiter görünümü, konu para olduğunda hassas düşünmemize neden olur. Elimizdeki miktar yüksek dahi olsa kaygılanırız. Yetersizse bir şeyleri kafamıza takabiliriz. Maneviyattan ziyade, maddi kazancı önemseriz. Çünkü güvence bizim için, yarınların teminatıdır. Çocuklarımızın üzerine titreriz. Ufak problemleri gözümüzde büyütebiliriz. Saat 13:08 Ay-Neptün görünüm etkisi, ek kazanç elde etmek amaçlı yeteneklerinizi değerlendirmeniz, müzik-sanat-eğitmenlik gibi alanlara yönelmeniz yönünde rahatlatıcıdır. Aklınıza değişik fikirler gelir, bunları yürürlüğe koyup, kazanç elde etmek istersiniz. Saat 13:28 Ay-Merkür görünümü, maddi konularda daha tutumlu olmamız gerektiğini işaret ediyor. Hesabımızı iyi yapmamızda yarar var. Saat 21:06 Ay-Pluto görünümü, maddi konularda tasarruf, yatırıma yönelmenizi, derinlikli düşünmeyi sağlar. Mutlu, keyifli, dilediğinizce güzel geçecek bir Pazar günü dileğimle,

28 Mayıs 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün iletişim araçlarından uzak durmayı tercih edebilirsin. Sakinliğinle başaramayacağın hiçbir şey yok.

28 Mayıs 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle finansal konularda yaşayabileceğiniz anlaşmazlıklara dikkat. İlişkilerinizde daha rahat iletişim kurabileceğiniz bir gün.

28 Mayıs 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizi duygusal açıdan etkileyen hassasiyetler olabilir. Parasal konular aile içinde sizi daha fazla meşgul edebilir.

28 Mayıs 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fazla titiz davranarak detaycı bir tavırdasınız. Bu durumda kendinizi de mutsuz edebilirsiniz. Olaylara karşı olduğu gibi bakmayı öğrenmelisiniz. Çevreniz de bunu istiyor.

28 Mayıs 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Karşınıza çıkan güçlü kişiler veya otorite figürleri bugün biraz daha zorlayıcı olabilir. Israrcı olmanın veya inat etmenin sonuç vermeyeceği aşikar gibi. Dolayısıyla bugün yalnızca elinizden gelen çabayı göstermeli ya da yapmanız gereken kadarını yapmalı ve geri çekilmelisiniz.

28 Mayıs 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Söz vermiş olduğunuz bir davet devreye girebilir. Bilinçaltınızı düzenlemeli, bırakmanız gereken kötü alışkanlıklarınız için harekete geçmelisiniz.

28 Mayıs 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün bedeninizi yoran egzersizlerden kaçının. Kadınlarla iletişim kurmak sizi öfkelendirebilir. Düşünmeden konuşmamanız gerekiyor. Aksi takdirde haklıyken haksız duruma düşersiniz. İkili ilişkilerde ortak ya da eşin sorumluluklarını da yüklenmek size ağır gelecektir. Stres, panik atak ya da sinirsel yorgunluklar vücut dengenizi bozabilir.

28 Mayıs 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

28 Mayıs 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 25' 22" R
Ay
Yay
14° 25' 30"
Merkür
Koç
16° 05' 43"
Venüs
Koç
27° 11' 32"
Mars
Balık
27° 20' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 14' 17"
Satürn
Balık
16° 17' 53"
Uranüs
Boğa
22° 10' 17"
Neptün
Balık
28° 48' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
20° 28' 60"
Lilith
Başak
22° 59' 42"
True Node
Koç
15° 29' 42"
Son Güncelleme : 27/04/2024 07:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>