İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mayıs 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün yine tesadüflere yine boyun eğeceksiniz. Aşka direnme çabalarınız, duyguların hızı karşısında yetersiz kalmış görünüyor. Kendinizi baskılama nedenleriniz başka anlamlara çekilebilir.

Attığınız başarılı adımlara değişik cephelerden önyargılı, biraz çekemez bakışlar var. Bu konuda bir iki kişi size çok dost duruyor, onlarla yakınlaşabilirsiniz. İş ilişkilerinizde akılcı dengeler gerekiyor.

Ciddiye alınmaya değer görünen para tartışmaları içersindesiniz. Zamanında saptayıp ele alabilirseniz, para durumuzda bir hayli rahatlamaya neden olacak bir gelişme kapınızda bekliyor.

Kendinizi savunduğunuz meşru koşullarınızı, sert çıkışlarla yitirebilirsiniz. Dikkatli tavırlar göstermeniz gereken günler içindesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzaktan verimli tespitler yaptığınız bir gelişmeye yakınlaşmanız gerekebilir. Sessiz kalmaya kararlı göründüğünüz bu konudan uzak durmak sizin için daha yararlı olacak. Sizi yakından tanıyanlar son zamanlardaki durgun halinizin, arkadaşlar arasındaki küçük tartışmalardan kaynaklandığını düşünüyorlar. Bu kadarla sınırlı olmadığını gizlememeniz gerekiyor.

27 Mayıs 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 05:21 Ay-Mars kavuşumu, kendimize dönük düşünürsek tartışmalara davetiye çıkartırız. Öfkemizi aklımızın kontrolüne bırakmak, dilimize sahip çıkmak, gerekiyor. Saat 07:53 Ay-Satürn karşıtlığı, ilişkinizi veyaortaklığı gibi meselelerin biraz yorucu, hayli zorlayıcı, hatta anlaşmazlıklara davetiye çıkartıcı yönü olduğunu işaret ediyor. Görmezden gelemeyeceğimiz, üstünü kapatamayacağımız problemleri çözümlemek için, yapılması gereken ciddiyetle duruma bakmak olmalıdır. Uzun vadeli düşünmeliyiz. Evet iletişimdeki farklılık, beklentilerin ayrı oluşu can sıkıyor. Gerçekten gideceğimiz yolu, vermemiz gereken kararı iyi tespit etmek için bugünlerde bilinçli olmak zorundayız. Saat 09:19-14:25 arasında Ay, burcunuzda boşlukta olacağından dikkatiniz dağılabilir. Aynı anda birçok konuda düşünürsünüz, ancak hiç birinde kararlılık göstermezsiniz. Bir ilerleme sağlanmayabilir. Gecikmeler, yanlış anlaşılmalar oluşabilir. Bir işe karar veririz ama son anda bir erteleme, bir engelle karşılaşmak mümkündür. Bazı sözler üzerinde hassasiyetle durabilirsiniz. Anlaşılmak istersiniz. Paylaşımlara önem verirsiniz. Ancak birilerinin akıl vermesinden, sözünde durmamasından dolayı kızabilirsiniz. Saat 14:25 Ay-Yengeç geçişinde, insanlarla aranıza belirli bir mesafe koymak, hislerinizi anlatmaktan çekinme veya size ulaşılmasına engel olma gibi tavırlarınız vardır. Hiç bir şeyi beğenmez, kendinizce eleştirir ve daha mükemmel şeylere layık olduğunuzu düşünebilirsiniz. Parasal konularda bir hayli önemlidir. Mali durumunuza göre moraliniz yüksek veya düşük olabilir. Sizin için güvence bilhassa önem taşır. İşlerinizi arzu ettiğiniz şekilde düzenlemeniz ve huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

27 Mayıs 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini yorgun hissetmen enerjinin düşmesine neden oluyor. Yaptığın işleri bitirme çabasındasın.

27 Mayıs 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkileriniz adına daha hoşgörülü olmalısınız. Kusur aramak yerine kusur örtmeyi denemelisiniz.

27 Mayıs 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün alışverişler ve parasal konular daha fazla gündeme gelebilir. Elinizdekileri daha mantıklı şekilde kullannmaya bakın.

27 Mayıs 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BAZEN kendinizi tutamıyor ve müdahale etmemeniz gereken konulara el atıyorsunuz. Karşınıza şanslı pek çok fırsat çıkacak.

27 Mayıs 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 20:38'de İkizler burcunda gerçekleşen ve etkisini 3 gün önce ve sonra hissettirecek yeni ay ile birlikte, özellikle 29 Mayıs gününden itibaren kendinizi moral ve motivasyon olarak çok daha iyi hissedecek, hedeflerinize tam konsantre olarak, hemhayatınızda hem de ilişkilerinizde gerekli açılımları yapabileceksiniz. Gün içinde Venüs ve Merkür burç değiştirme aşamasında olduğu için, duygusal gerginlikler, geçici stres ve sinir hali, agresif davranışları olağan karşılamanız ve alerjiler, hastalıklara karşı bünyenizi önceden güçlendirmeniz gerekmekte. Bunlara rağmen Yeniay size ilerleyen günlerde artan bir ışık ve güçlü bir içsel motivasyon ile hedeflediğiniz konulara başarıyla ulaşma imkanı tanıyor olacak.

27 Mayıs 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi isteklerinize odaklı olabilirsiniz. Aktif ve sinirli yapınızı dengelemeniz huzurunuz için önemli olacak. Öğleden sonra parasal konular hızlanabilir.

27 Mayıs 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evet hafta sonunu müjdeleyen bu songününde yeni birine gönlünüzü kaptırabilirsiniz. Her nefretten aşk doğar sözü sizin için söylenmiş olabilir. Önce tartıştığınız sonra çekici bulduğunuz birisi hayatınızı renklendirecek. Aşkın büyüsüne çok kapılmadan mantığınızı kullanarak ilişkinizin uzun soluklu olmasını sağlamak sizin elinizde olacak. aşk

27 Mayıs 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız.

27 Mayıs 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 46' 48" R
Ay
Başak
21° 09' 23"
Merkür
Koç
17° 04' 53"
Venüs
Koç
18° 47' 06"
Mars
Balık
22° 04' 03"
Jüpiter
Boğa
21° 39' 55"
Satürn
Balık
15° 39' 07"
Uranüs
Boğa
21° 47' 26"
Neptün
Balık
28° 35' 34"
Plüton
Kova
02° 04' 04"
Chiron
Koç
20° 05' 22"
Lilith
Başak
22° 14' 19"
True Node
Koç
15° 37' 55"
Son Güncelleme : 20/04/2024 12:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>