İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mayıs 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İnsanların her olumsuz deneyimden yenilenmiş olarak çıkacağını unutmayın. Kafanızı netleştirme arayışlarınız kırılmalara neden olabilir. Geçmişte yaşanmış olanlarla kimseyi yargılamamalısınız.

Alçak gönüllülüğünüzü bir yerlerde sınırlamanız yararlı olacak. Çalışma yaşamınızda gerçekleşen istikrarda büyük pay sahibisiniz. Bunun size sık, sık hatırlatılması düşündüğünüz kadar gereksiz olmayabilir.

Daha gerçekçi bir bütçe yapmaya ve gerçekçi beklentilere yönelmeye ihtiyacınız var. Bu konularda şansınıza duyduğunuz aşırı güven, sizi masraflı biri yapıyor. Günlük bütçenizi kontrol etmek sorunlarınızı asgariye indirebilir.

İş yaşamınızdaki tokgözlülüğünüzü başka konularda da göstermelisiniz. Yaşamınızdaki olumluluklar, olumsuzluklardan daha ağır basıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ilişkilerinde bugünlerde yakınlaşmalar söz konusu olabilir. Yapıcı ve toparlayıcı özellikleriniz çok işe yarayabilir. Zaman, zaman yaşadığınız karamsarlık ve umutsuzluktan çıkışı yanlış yollarda arıyorsunuz. Hayata başka cephelerden bakmayı öğrenmeniz gerekiyor. Çevrenizde, son günlerdeki ruh halinizi sizinle paylaşmak isteyenler var.

29 Mayıs 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Saat 09:55 Mars-Satürn karşıtlığı, sözel atışmaları, fikir ayrılığından doğan tartışmaları işaret eder. Birbirinizi ikna etmeye çalışırsınız veya ne olacaksa olsun diyerek kestirip atabilirsiniz. Baskıdan hoşlanmazsınız. Risk faktörünü göz önüne almak lazım. Bir de, biz aktif bir şekilde işlerimizi bitirmek isterken, başkaları fazla rahat davranabilir. Bu da canımızı sıkabilir. Engellenme anlamına gelebilir. İşimizden elde ettiğimiz gelire göre hareket etmemizde yarar var. Hesabımızı bilelim. İhtiyaçlarımızı, ekonomik şekilde halletmeye çalışalım. İlerisi adına düşünelim. Saat 09:59-15:12 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, parasal konularda hassas düşünürüz. Güvenli yaşamak arzumuz daha fazla öne çıkar. Ancak bu saat diliminde, acil kararlar verilmemelidir. Finansal anlamda tabii ki, iki misli dikkat gerekiyor. Önceden ayarlanmış ödemelerinizi yapabilir, gereken hesaplamaları gözden geçirebilirsiniz. Bilinçli şekilde ihtiyaçlarınızı karşılamak yerinde olur. Saat 15:12 itibariyle Ay-Aslan burcu geçiş etkinliği altında, ateşli, aktif bir şekilde kendinizi ifade ederek, bulunduğunuz alanda sözünüzü dinletebilmeniz, duruşunuzla diğerlerine göre göz doldurmanız gayet kolay. Ancak bu coşkunluk bizi, bilinçli düşünmekten uzak tutmamalıdır. Söz gelimi tam olarak incelemediğimiz veya bilgi sahibi olmadığımız konularda sözler vermeyelim veya vaatlere inanmadan önce işin aslını astarını öğrenelim. Hafta boyunca tüm işlerinizde başarılar dileğimle,

29 Mayıs 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çevrendeki kişiler sana yakınlık gösteriyor. Özellikle sosyal ilişkilerinde belirleyici oluyorsun.

29 Mayıs 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle finansal konularda yaşayabileceğiniz anlaşmazlıklara dikkat. İlişkilerinizde daha rahat iletişim kurabileceğiniz bir gün.

28 Mayıs 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde maddi konular gündeminizi meşgul edebilir. Bütçenizi düzenlemek durumunda kalabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda sorumluluklar ağır basabilir. İlerleyen saatlerdeakışınız değişebilir. Konuşma ve yazışmalar yoğunlaşabilir. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi biraz rahatlatabilir.

29 Mayıs 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün ev içinde bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Dolaplarınızı düzenleyebilir, çekmeceleri yerleştirebilir ve eşyaların yerlerini değiştirebilirsiniz....

29 Mayıs 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğlenceli ortamlar, sosyal aktiviteler, konser, düğün, davet ve arkadaş çevrenizle yapılan etkinliklerde yer alabilir, sevdiklerinizle keyifli iletişim kurabilir ve beklediğiniz bir haberi ani olarak alabilirsiniz. Görüşmelerinizin keyifli geçeceği bugün,hayatınızda güç mücadelelerinden uzak durmayı tercih etmelisiniz.

29 Mayıs 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişki sıkıntılarına ve sonlanmalarına dikkat etmelisiniz. Bazı girişimleriniz, özel ilişkileriniz yüzünden engellenebilir. Haftanız parasal konularla başlıyor.

29 Mayıs 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel ya da ortaklık ilişkinizde sizi zorlayan bir durumla karşı karşıya kalarak haftaya başlıyorsunuz. Öğlen saatlerine kadar aradığınız çözüm yolları bir işe yaramaz gibi görünse de vazgeçmeden çabalamanız da fayda var. Zira Haziran ayında hızlanan olaylar ve ortaya çıkacak bilgiler için şimdi ön hazırlık zamanı!

29 Mayıs 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bir kıskançlık yaşayacaksınız. Buveya aşk hayatınızda olabilir. Yeni konulara el atmanın tam zamanı. Sevdiğiniz varsa havailik etmemeli ve ona sadık kalmalısınız. Sevdiğiniz yoksa karşınıza beğeneceğiniz kimseler çıkacak.

29 Mayıs 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 04' 30" R
Ay
Başak
12° 38' 17"
Merkür
Koç
17° 24' 16"
Venüs
Koç
17° 53' 40"
Mars
Balık
21° 30' 30"
Jüpiter
Boğa
21° 29' 60"
Satürn
Balık
15° 34' 51"
Uranüs
Boğa
21° 45' 03"
Neptün
Balık
28° 34' 08"
Plüton
Kova
02° 03' 48"
Chiron
Koç
20° 02' 50"
Lilith
Başak
22° 09' 30"
True Node
Koç
15° 36' 59"
Son Güncelleme : 19/04/2024 18:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>