İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Haziran 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal hayatınıza ilişkin ani kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Bir süredir beklediğiniz gelişmelere ilişkin yeni adımlar atabilirsiniz. Bugün kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz ve genel olarak keyifli bir gün sizi bekliyor. Aşk hayatınıza ilişkin yeni gelişmeler olabilir ve kalabalık ortamlara girebilirsiniz. Sizde etki bırakacak biriyle tanışabilirsiniz. İlgi alanlarınız gelişiyor ve birden fazla konuya ilgi duyabilirsiniz. Duygusal konularda yeni girişimlerde bulunmak için uygun bir gündesiniz.

Kendinizi kontrol etme isteğinizin ön plana çıkacağı bir gündesiniz. Bazı önemli işleriniz bugün halledebileceksiniz. Düşüncelerinizi belli bir noktaya yönlendirebiliyorsunuz ve bu konuda tutarlı davranacaksınız. Üzerinde çalıştığınız konuya rahatlıkla konsantre olabiliyorsunuz ve bugün bazı işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Bir süreden beri beklediğini haberler gelebilir ve olumlu gelişmeler olabilir. Çevrenizde bazı değişimler olabilir yada siz bazı değişim kararları alabilirsiniz.

Maddi konularda kendinizi rahat etkiler altında hissedeceğiniz bir gündesiniz ve bütçenizi dengelemeyi başaracaksınız. Yeni kazançlar getirici düşünceler geliştirebilirsiniz.

Duygularınız dengeleniyor ve kendinizi duygusal anlamda iyi hissedeceksiniz. Küçük ve hoş sürprizler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Herkesin olaylar karşısında farklı değerlendirmeler içinde olacağını arada bir de olsa, unutabiliyorsunuz. Arkadaşlık konularındaki tutarlılığınız size sonsuz krediler sağlıyor. Sizi çok ilgilendiren bir konuda, aşmanız gereken bazı detaylarla karşılaşabilirsiniz. Bunları çözmeden konuyu bir bütün olarak göremeyeceksiniz Bugünlerde iç dünyanız hareketli ve karmaşık.

2 Haziran 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, saat 01:38 Mars-Kuzey düğüm görünümü, hedefe yönelik ve kendimizden emin bir şekilde ilerlememizi, gelişmemizi sağlayan bir destek kuvvettir. Gelişimi önemseriz ve planladığımız şekilde ilerleyebiliriz. Saat 06:10 Ay-Pluto görünümü, ev, aile, miras, nafaka, ortaklaşa paylaşımlar, ilişkinin durumu hakkında mutlaka derinlemesine düşünmek lazım. Bu inceleme yapılmadan, birbirinize eleştirel tavır, ön yargılarınızla yaklaşarak bir yere varamayız. Saat 11:54 Ay-Merkür görünümü, geçmişi irdelememize ve kendi kendimize endişe yapmamıza yol açabilir. Saat 18:21 Ay-Satürn görünümü, gün içinde sizin bir çok meseleyi endişeli bazen de fazlasıyla eleştirel tarzda ele almanıza, bütünden ziyade detayları önemsemenize neden olabilir. Ev içinde sorumlulukların eşit şekilde paylaşımı, evinizle alakalı işlerin birlikte yapılması bu görünümün stresli değil, doğru şekilde kullanılmasında yararlıdır. Sevgi bir çiçek gibi yüreğinizde büyüsün. Güzellikler içinde bir gün geçirmeniz dileğimle,

2 Haziran 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün işlerinin yoğunluğundan şikayetçi olabilirsin. Sevgilinle yaptığın planı iptal etmek zorunda kalabilirsin.

2 Haziran 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili bazı yanlışlar ve pişmanlıklar sizi sorgulamalara itebilir. Ortaklı finansal kaynaklarınızdan yararlanmanıza engel teşkil edecek konularla karşılaşabilirsiniz.

2 Haziran 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminize gelebilir. Toprak, emlak konularıyla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi güçlendirmek isteyebilirsiniz. Bunun için çaba sarf edeceksiniz. Yeni kararlar almakta, bazı konularda harekete geçmekte zorlanabilirsiniz. Hayat planınızla ilgili mücadele edeceğiniz zamanlar olabilir.

2 Haziran 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ortakyaptığınız insanlara dikkat etmeli ve onlara paralel şekilde çalışmalısınız. Yanınızda durmasınız istediğiniz insanları kendi tarafınıza çekmelisiniz...

2 Haziran 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir yıla girerken geride bıraktığınız seneyi düşünmek, kaybettikleriniz ve kazandıklarınızla daha da güçlendiğinizi hissetmek bugün size kendinizi son derece iyi hissettirecek. Sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bugün, maneviyatınız güçlü olacak. Mutlu yıllar.

2 Haziran 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizde yaşanan deneyimleri kendi yaşantınıza aktarmalısınız. Aile hayatınızda yapılması gerekenler ve günlük işleriniz biraz vaktinizi alacak.

2 Haziran 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün işle ilgili kararlar alırken zorlanabilirsiniz. Kafa karışıklığı net sonuca ulaşmanızı engeller. Anten gibi her bilgiye açık olduğunuz için, bilgi kirliliği size iyi gelmeyecektir. Görüşleri dinlemeli, sentezden geçirmeli son kararınızı öyle vermelisiniz. Arkadaşlıklar aniden duygusal bir bağa dönüşebilir. Ama ne kadar kalıcı olduğunu zamanla anlarsınız.

2 Haziran 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz.

2 Haziran 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 53' 42" R
Ay
Başak
22° 32' 58"
Merkür
Koç
17° 01' 56"
Venüs
Koç
18° 55' 50"
Mars
Balık
22° 09' 33"
Jüpiter
Boğa
21° 41' 32"
Satürn
Balık
15° 39' 49"
Uranüs
Boğa
21° 47' 49"
Neptün
Balık
28° 35' 48"
Plüton
Kova
02° 04' 06"
Chiron
Koç
20° 05' 47"
Lilith
Başak
22° 15' 06"
True Node
Koç
15° 38' 03"
Son Güncelleme : 20/04/2024 15:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>