İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mayıs 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan bazı gerilimler yaşamaya uygun etkiler altında olacağınız bir gündesiniz. Aşk hayatınızda küçük bir huzursuzluk olabilir yada siz bir olayı büyütebilirsiniz. Duygusal ihtiyaçlarınıza her zamankinden fazla yoğunlaşabilirsiniz ve bu işlerinizi ihmal etmenize yol açabilir. Duygularınız değişken bir yapıda olacaktır ve kararlar vermekte zorlanacaksınız. Beklentilerinize ters düşen bazı gelişmeler ve duygusal sorunlar yaşanabilir. Hassasiyetiniz artıyor ve iç dünyanızda çeşitli çelişkiler yaşayabilirsiniz.

Kendinizi kontrol etme isteğinizin ön plana çıkacağı bir gündesiniz. Bazı önemli işleriniz bugün halledebileceksiniz. Bazı planlarınıza ilişkin sorunlar çıkacaktır bunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak bugün çözemeye bilirsiniz.Karşınıza yeni fırsatlar çıkacaktır ancak bunları değerlendirme sorunları yaşayabilirsiniz. Bir kararınız konusunda şüpheye düşebilir ve yeniden değerlendirme ihtiyacı duyabilirsiniz. İş ortamınızda bazı tatsızlıklar olabilir.

Maddi konularda bazı ortak kazançlar elde edebileceğiniz bir gündesiniz ancak kararlarınızı netleştirmeden önce tüm ayrıntıları gözden geçirmelisiniz.

Bugün çevrenizdeki insanlara karşı aşırı baskıcı tutumlardan kaçınmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Basiretinizin bağlandığı bir sorununuz var. Bu sorunun bir zamanlama hatasından ortaya çıktığı şeklindeki görüşünüz pek gerçekçi görünmüyor. Yakında yaşamınızda önemli bir değişiklik yapmak durumunda kalabilirsiniz. Sanatsal eğilimlerinize zaman ayıramamanız sizi hırçınlaştırıyor. Bunun, şartların size yaptığı bir haksızlık olduğunu düşünüyorsunuz.

31 Mayıs 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Saat 05:39 Mars-Uranüs arasındaki olumlu görünüm, gayet akıllı ve aktif bir biçimde kendinizi dile getirişinizin işaretçisidir. Hedefinize uygun kişilerle görüşmelerde bulunabilir, orijinal buluşlarınızla ilgi odağı olabilirsiniz. Yeni arkadaşlıklar kurabilmeniz kolaylaşır. Seyahat veya önemli bir değişimle ilgili konular üzerinde konuşabilirsiniz. Sürpriz bir haber alabilirsiniz. Benim tavsiyem, bu gelişmeler ne kadar hoş olursa olsun, incelemeden, üzerinde düşünmeden hareket etmeyelim. Saat 08:53 Ay-Venüs olumlu görünümü, çevrenizle güçlü bağlantılar kurmanızı, umutlu bir şekilde hayatı kucaklamanızı sağlayıcıdır. Evet sizi kaygılandıran, yoran ilişki sorunları veya farklı durumlar söz konusu olsa da, bunlar zamanla çözüme kavuşur. Önemli olan umutsuz düşünmemektir. Saat 11:23 Ay-Satürn görünümü, partnerinizin veya ilişki meselelerinde her iki tarafın da kendi isteklerini olgunlukla ifade etmelerinin yararlı olacağını gösteriyor. Saat 13:50 Ay-Uranüs olumlu görünümü farkınızı ortaya koymak, isteklerinizi elde etmek, günü keyifli bir şekilde geçirmek adına sizi kuvvetlendiricidir. Ruhunuzun zenginlikleri dışa yansıtmanız için teşvik edicidir. Kendinizi daha çok düşünür, daha fazla mutlu etmeye çalışabilirsiniz. Saat 14:14-19:16 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. Enerjimiz düşük olabilir. İşlerimizi yoluna koymakta zorlanabiliriz veya istediğimiz gibi olmadığında geriliriz. Saat 15:03 Merkür-Pluto görünümü, güvenilir ve istikrarlı olana yönelmemiz gerektiğinden söz ediyor. Bunun için derinlikli bir şekilde her meseleyi ele almalıyız. Bilmediklerimizi, kafamızı kurcalayan meseleleri çözmemizde yarar var. Hangi konu olursa olsun, görünenle yetinmemeliyiz. Bilakis içimiz rahat edene kadar, yanlışları ve doğruları tespit etmeliyiz. Saat 16:07 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, güven duygunuzu yükselticidir. Etrafınızda güzellik, zenginlik, konfor ararsınız. Gelişimi önemsersiniz. Kendinize yeni bir düzen, keyifli bir ortam, kaliteli bir hayat hazırlamak adına planlar yaparsınız. Saat 19:16 itibariyle Başak burcunda ilerleyecek Ay, ailenizle olan ilişkiniz ve güvenliğinizi ilgilendiren konular üzerinde fazlasıyla titiz düşünebiliriz. Eşinizle, ailenizle ve varsa çocuklarınızla bizzat yakından ilgilenmeniz, sorunlarına çare bulmanız anlamında önemlidir. Güzelliklerin hepimizden yana olacağı bir gün geçirmemiz dileğimle,

31 Mayıs 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güçlülerle tartışmak sana pek kar getirmez. Potansiyelini detaylara boğmak seni çıkmaza düşürecektir.

31 Mayıs 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konulardaki beklentilerinizin karşılanmasıyla borçlarınızı rahatlıkla ödeyebilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Aşkta derinlik zamanı ilk kez belki de bu kadar görünmeyen tarafı irdeleyeceksiniz.

31 Mayıs 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde iletişimden kaynaklanan yoğunluk olabilir. Yakın çevrenizdeki değişimlerden etkilenebilirsiniz. Takım çalışması sizi rahatlatabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yoğun bir çaba içinde olabilirsiniz. Akşam saatlerini ailenizle geçirmek iyi fikir olabilir. Ev hayatınızdaki koşulları yeniden gözden geçirebilirsiniz.

31 Mayıs 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjik bir döneme girmek üzeresiniz. Aşk hayatınızda tatmin edici sonuçlar sizinle olacak. Olumsuzlukları görmezseniz neşeniz yerinde olacak.

31 Mayıs 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir yıla girerken geride bıraktığınız seneyi düşünmek, kaybettikleriniz ve kazandıklarınızla daha da güçlendiğinizi hissetmek bugün size kendinizi son derece iyi hissettirecek. Sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bugün, maneviyatınız güçlü olacak. Mutlu yıllar.

31 Mayıs 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Planlarınız için kafanızda güzel çözümler üreteceksiniz. Düşünce gücünüz sağlam olacak. Edebiyatla uğraşıyorsanız şanslı bir gün olacak. Sosyal çevrenizdeki değişik ve farklı olgular, hayattan alacağınız keyfi artırabilir.

31 Mayıs 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğlene kadar ilhama açık bir gündesiniz. Her türlü yeteneği akıcı ve yaratıcı bir şekilde ifade edebilirsiniz. Kardeşler, yakın çevre ile alacağınız hızlı kararlar sizi neşelendirir. Duygularınızı aşırılıkla ifade edip karşınızdakilerin kabuğuna çekilmesine neden olmadın, iyi bir takım oyuncusu olmayı deneyin. Öğlenden sonra Ay boşlukta kalacağı için dinlemeye ve sakin kalmaya çalışın.

31 Mayıs 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

31 Mayıs 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 43' 13" R
Ay
Akrep
22° 17' 02" R
Merkür
Koç
15° 58' 54"
Venüs
Koç
25° 02' 07"
Mars
Balık
25° 59' 21"
Jüpiter
Boğa
22° 49' 56"
Satürn
Balık
16° 08' 12"
Uranüs
Boğa
22° 04' 22"
Neptün
Balık
28° 45' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
20° 22' 59"
Lilith
Başak
22° 48' 03"
True Node
Koç
15° 35' 13"
Son Güncelleme : 25/04/2024 13:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>