İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Haziran 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz.Genel çevrenizde sizi rahatsız edecek bazı gelişmeler olabilir ve gün içinde duygularınız iniş çıkışlı bir periyot izleyecektir. Duygusal olarak heyecanlar ve gerginlikler yaşayabilirsiniz. İyimserlikle karamsarlığı arka arkaya yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Karar vermek zorlanabilirsiniz ve duygusallığa karşı bir isteksizlik duyabilirsiniz. Duygusal konularda yeni bir karar vermek ve girişimde bulunmak için uygun etkiler altında olmayacaksınız.

Sabırsızlık içine girebileceğiniz ve bazı işlerinizden bıkabileceğiniz bir gündesiniz. Günlük rutin işlerinizde çıkabilecek bazı sorunlar sizi sıkacaktır. İş ortamınızda çeşitli sorunlarla ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Sorunlarınız küçük de olsa bugün size her şey olduğundan daha kötü görünebilir genel olarak kötümser bir ruh hali içinde olacaksınız ve buyaşamınızı da olumsuz olarak etkileyecektir. Enerjinizi yanlış kullanabilir ve sizin için önemsiz konularla gereksiz yere zaman harcamak zorunda kalabilirsiniz.

Maddi konularda çeşitli sorunlarla karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz ve kendinizi bu anlamda karamsar hissedebilirsiniz. Maddi konularda yeni bir karar almayın.

Dikkat dalgınlığı yaşayabileceğinizden yeni kararlar almamalı ve girişimlerde bulunmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şu sıralar kapılarınızı her türlü gerginliklere kapamanız, etrafınızda keyfinizi azaltan birtakım gelişmelerin çoğuna ilgisiz görünmeniz, sizi kazançlı çıkartacak. Gönlünüzün zenginliğini daha fazla belli edip ortaya çıkaracağınız gelişmeler söz konusu. Bu gelişmeler, alacağınız kimi kararlarda önünüzü açacak. Fakat bu kararlara karşı çıkan bazı insanların gerekçelerini de anlamaya çalışacaksınız.

1 Haziran 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Saat 15:42 itibariyle Başak burcunda oluşacak ilkdördün etkisinde endişeleriniz yüzeye çıkar. Bunların nedeni, aileniz, çocukluğunuz veya ilişkilerinizde bugüne dek yaşanan sorunlardır. Acı izlenimler, verilen ödünler, güvence eksikliği ve genel anlamdaki zorluklar insanı yormuştur. Aslında kişi bütün bunların üstesinden gelecek gücü olduğu halde ilkdördün etkisinde güçsüz, çaresiz olduğunu düşünür. Kendine boş yere engeller, güvensizlik çemberi içinde hapsedebilir. Oysaki bunları mantıklı şekilde ele alarak, önümüze bakmalıyız. Yoksa sürekli bir şeyleri kafamıza takarak kendimizi üzebiliriz. Saat 18:23 Venüs-Satürn görünümü, sosyal ilişkilerimizi mantıklı bir şekilde gözden geçirmemizi sağladığı gibi, ikili ilişkimizin de aynı şekilde ele alınmasında yardımcıdır. Hayata bakış açımızdan tutun da, beraberlikteki sadakate kadar her türlü meseleyi gözden geçireceğiz. Tabii ki huzur bulmak, rahat etmek, ilerisi adına güzel bir şeyler olsun istiyoruz. Eğer ayrı bir hedefimiz, ayrı bir yolumuz varsa, ister dostluk ister özel hayatımızda kimseye taviz vermek zorunda değiliz. Bir şeyleri telafi ederim diye değil, hakikaten olgun kişiyi ve sevgiye değer veren insanı hayatımızda isteyeceğiz. Bu görünüm, bir yanıyla flörte açık olmamızı sağlasa da, aslında bizim arzumuz ilişkide karşı tarafın yaklaşım biçimi, hayatı ele alışındaki samimiyet. Buna göre değerlendirmede bulunacağız. Saat 21:14 Ay-Neptün karşıtlığı, kararlarınızı bilinçli şekilde gözden geçirmenizin mutlak gerekli olduğunu gösteriyor. İnsanlar dışarıdan baktıklarında belki ne düşündüğünüzü fark etmeyecekler. Ancak siz dış etrafınızdaki insanları gayet iyi gözlemleriniz. Eviniz veya ailenizle ilgili konular bu saatlerde öne çıkar. Bugünümüz, dünden daha güzel, yarınlarımız her zaman güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

1 Haziran 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumlu olduğun işlerde daha fazla yaratıcılığını kullanman gerekirken ekstra işler elini kolunu bağlıyor.

1 Haziran 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aileniz ve özellikle babanızla olan ilişkilerinizde tolere etmeniz gereken fazla beklentileriniz olabilir. Bu duyguyla başa çıkma zamanı. İlişkilerinizde yalan konusu gerginlik yaratabilecek noktaya gelebilir.

1 Haziran 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki kurallarla ilgili detaylarla ilgilenebilirsiniz. Bugün işlerinizle ilgili harekete geçebilir ve programlama yapabilirsiniz. Sizi yoran konular gündeme gelebilir. Aldığınız sorumluluklar artabilir. Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Üstlerinizle birlikte işlerinizi sağlamlaştırmak için çalışmalarda bulunabilirsiniz.

1 Haziran 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün yaşayacağınız kötü olaylar, bir süre sonra sizin lehinize dönecek. Düşmanlarınızı çatlatmak istiyorsanız güler yüzünüzü eksik etmemelisiniz.

1 Haziran 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ikili ilişkiler açısından yapıcı bir gün olabilir. Karşınızdaki kişi veya kişilerle sağlam bağlar ve uzun süreli ilişkiler kurabilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizi düzenlemek, arkadaşlık ilişkilerinizi yoluna koymak için uygun bir gün olabilir.

1 Haziran 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevre alanlarınızda kuracağınız ilişkilerin sağlam bir şekilde ilerlediğini göreceksiniz. İlişkilerinize daha fazla önem vermeye başlayacaksınız.

1 Haziran 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün evde duygusal krizlere açıksınız. Herkesin farklı bir isteği olabilir ve siz tüm istekleri yerine getirmeye çalışabilirsiniz. Bu arada evdeki eşyaların yerini değiştirerek enerjinizi yükseltebilirsiniz. İkili ilişkilerde karşınızdakilerden her zaman onay almaya çalışırken yorulabilirsiniz. En iyisi herkesin sorumluluklarını hatırlatmak olacaktır. Kabullenirseniz, iletişimde anlayışı yakalarsınız.

1 Haziran 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir atılımın eşiğindesiniz. İş hayatınızda hareketlenmeler var. Herşeyi gereğinden fazla ciddiye almaz ve yersiz alınganlıklardan kurtulursanız kazançlı çıkan her zaman siz olursunuz. Bu da ruhsal çöküntüye sebep olabilir. Aman biraz dikkat edin.

1 Haziran 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 40' 23" R
Ay
Akrep
21° 40' 42" R
Merkür
Koç
15° 58' 55"
Venüs
Koç
24° 58' 31"
Mars
Balık
25° 57' 06"
Jüpiter
Boğa
22° 49' 16"
Satürn
Balık
16° 07' 55"
Uranüs
Boğa
22° 04' 12"
Neptün
Balık
28° 45' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
20° 22' 49"
Lilith
Başak
22° 47' 43"
True Node
Koç
15° 35' 21"
Son Güncelleme : 25/04/2024 12:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>