İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Haziran 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal olarak bazı karışıklıklar yaşama ihtimaliniz olacaktır. Davranışlarınızda ihmalkarlıklar içine girebilirsiniz. Olayların gelişimi sizin için can sıkıcı olabilir ve duygusal bir karmaşa yaşayabilirsiniz. Duygularınız yoğunlaşıyor ancak sinirsel bazı gerilimler yaşayabilirsiniz. Duygusal yaşamınızda bazı gerilimlere ve heyecanlara hazır olun. Sevdiğiniz insanla küçük bazı gerilimler yaşayabilirsiniz.

İş hayatınızda bazı iniş çıkışlar olabilir veortamınızdaki hareketlilik artabilir. Enerjiksiniz ancak içinizden bir şey yapmak gelmeyebilir. Eğer bu enerjinizi doğru olarak kullanabilirseniz bugün bazı işlerinizi tamamlayabileceksiniz. Bazı anlaşmalara varma noktasına gelebilirsiniz ancak bu konuda son derece dikkatli davranmalısınız. Bazı olayların gelişimi sizi rahatsız edebilir. Çok fazla çalışıp her zamankinden fazla yorulabilirsiniz. Alacağınız kararlarda detaylara dikkat etmelisiniz.

Bütçenizi dengelemeye önem vermenize rağmen bugün bunu başarmanız kolay olmayacaktır. Hesapta olmayan bazı harcamalarda bulunabilirsiniz.

Karar vermekte zorlanacağınız bir gündesiniz ve düşüncelerinizi toplamakta zorlanıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinizde dolaşan coşkuyu çok hakkederek barındırdığınızı düşünüyorsunuz. Bu coşkunun tek taraflı yaşanmıyor olması şeklindeki dileklerinizin de bir karşılığı var gibi. Bu sıralar beklenmeyen, sevineceğiniz haberleriniz olabilir. Alacağınız bu haberleri yerinde değerlendirebilmeniz halinde, daha büyük sevinçlere dönüştürebileceksiniz.

5 Haziran 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Saat 04:22 Ay-Satürn görünümü, fikirsel ve yaşamsal konularda anlaşmak arzunuzu işaret ediyor. Aşk güzel tabii ki, ancak kısa sürelidir genelde. Biz bu görünümde, uzun soluklu bir ilişki istiyoruz. İlişkimizi bu bakış açısıyla gözden geçireceğiz. Eğer karşımıza birisi çıkarsa, bu kriterler çerçevesinde aşkı ele alacağız. Bizim için çocuk sahibi olmak, sanatsal bir alanda çalışmak, birortaklığı kurmak gibi konular da bir hayli etkili olacak. Bunlar üzerinde ciddiyetle düşünmekte yarar var. Saat 08:10 Ay-Uranüs karşıtlığı, daha iyi bir hayat sürmek, başarılar elde etmek, farklı güzelliklere sahip olmak isteğinizin işaretidir. Belli kurallar veya belli normlar içinde düşünmezsiniz. Değişik olana yönelir, tadını çıkarmak için heveslenirsiniz. Saat 09:47 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, aşk hayatımız, çocuklarımız ve bizi ilgilendiren her konuda geleceğimizi düşünerek hareket edeceğiz. Bugünlerin yarınları da var sözünü bugün bir hayli önemseyeceğiz. Saat 11:57-13:46 arasında etkili Ay boşluk süresince, ilişkinin sizde hangi duyguları, hisleri ve gerçekleri uyandırdığı üzerinde düşünebilirsiniz. Bazen ortaklaşa hareket etmek kimi ilişkilerde zordur. Ancak bu ilişki sizin için önem arz ediyorsa bunu yapabilmek daha kolaydır. Sorumlulukların eşit biçimde dağılımı paylaşımın önemi bu saatlerde belirgindir. İlişkinizle alakalı konularda acil kararlar alınmamalıdır. Saat 13:46 itibariyle Akrep burcunda ilerleyecek Ay, hırslarımızın, tutkularımızın, kimi zaman endişelerimizin üzerimizdeki baskınlığını işaret eder. Bazen üste çıkmaya çalışırız bazen de gereksiz yere kendi kendimize eziyet ederiz. Her şeyi sorgular, yargılar ancak bir türlü rahat edemeyiz. Saat 14:50 Ay-Mars olumlu görünüm, uzaklara gitmek, kendini ifade etmek ve aşkın kollarında delice yaşamak isteyen bireyin göstergesidir. İnsan böyle bir etki altında yerinde durmak istemez. Hep yeniye, hep farklı olana yönelir. Artık eskisi gibi hareket etmeyeceğinin farkındadır. Saat 22:31 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, kendinizi ifade etmekten, inanmaktan vazgeçmemeniz gerektiğini vurguluyor. Hayatta bazen karışıklıklar olabilir, zorluklar inanlar içindir. Ancak insan çaresiz değildir. Saplantılardan uzak durun. Kazanç elde etmek ve güçlenmek için dünya ile iletişimde bulunun. Yeteneklerinizi ifade edin ve ilerleyin. Başarıyı şansa bırakmayın. Geri çekilmeyin, mücadele edin ve kendinizi geliştirin. İyileştirici ve huzur verici gelişmelerle karşılaşmamız dileğimle,

5 Haziran 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır planını yaptığın işle ilgili harekete geçmek isteyebilirsin. İş hayatında gerginlikler yaşayabilirsin.

5 Haziran 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Pozitif bir bakış açısı içerisinde olmayı tercih edin. Aşk hayatınızda önemli ve özel gelişmeler gündemde.

5 Haziran 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde keyif aldığınız uğraşlar içinde olabilirsiniz. Çocuklarınıza zaman ayırabilirsiniz. Güzel şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sevdiğiniz insanlarla bir arada olmak isteyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde sorumluluklarınız artabilir. Çalışma arkadaşlarınızdan alacağınız yardımlarla daha kolay adapte olabilirsiniz. Sizi yoran konular gündeminize gelebilir.

5 Haziran 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güzel konuşmalarınızla çevrenizi etkileyecek ve karşıt düşüncelere karşı savunma yapacaksınız. Verici yönlerinizi olumlu yansıtabiliyorsunuz. Güven duygunuz...

5 Haziran 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim, görüşmeler ve yakın çevreyle ilişkiler konusunda beklentinizin tam karşılanamayabileceği bir gün olsa da, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, arkadaş çevrenizle eğlenceli aktivitelere katılabilir, görüşme ve toplantılarda yer alabilir, bu süreçte yeni teklif ve fırsatlarla karşılaşabilir, kısa süreli seyahatlere çıkabilirsiniz.

5 Haziran 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınıza dair konuşmalarınızda hızlanmalar yaşanabilir. Çocuklarınızla veya aşkla ilgili konular öğleden sonra yerinive sağlık alanlarınıza bırakacak.

5 Haziran 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazı haberler yüzünden heyecanlanabilirsiniz. İsteklerinizin yarattığı enerji giderek büyüyecek. Farklı istekler ve alışılmışın dışında beklentileriniz olabilir. Gergin ve sabırsız bir tutum içine girebilirsiniz.

5 Haziran 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz.

5 Haziran 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 33' 20" R
Ay
Aslan
24° 13' 26"
Merkür
Koç
18° 13' 28"
Venüs
Koç
15° 58' 32"
Mars
Balık
20° 18' 10"
Jüpiter
Boğa
21° 08' 42"
Satürn
Balık
15° 25' 35"
Uranüs
Boğa
21° 39' 57"
Neptün
Balık
28° 30' 59"
Plüton
Kova
02° 03' 12"
Chiron
Koç
19° 57' 23"
Lilith
Başak
21° 59' 09"
True Node
Koç
15° 35' 00"
Son Güncelleme : 18/04/2024 05:30

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>