İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Haziran 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda sakin bir gün geçireceksiniz ve yeniliklerden uzak durmayı tercih edeceksiniz. Sevdiğiniz insanla daha önceden yaptığınız bazı planları uygulamaya koyabilirsiniz. Duygularınızı samimi olarak ifade etmekte zorlanacaksınız ve daha çok iç dünyanıza döneceksiniz. Duygusal konularda yeni bir karar almak ve girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz. Bazı yeni düşünceleriniz varsa bir süre daha ertelemelisiniz.

İş yaşamınızda günlük rutin işlerinizi devam ettireceğiniz ve bu konuların üzerine yoğunlaşacağınız bir gündesiniz. İş ortamınızda birlikte çalıştığınız kişilerle çeşitli sorunlar ve anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Yaşayacağınız bu gerilimler konuların üzerine konsantre olmanınızı da zorlaştıracaktır. Bugün sizinle ilgili olmayan konulara yardım maksadıyla bile olsa karışmamaya çalışmalısınız. Küçük görünen konular ilerleyen saatlerde önemli sorunlar yaşamanızla sonuçlanabilir.

Maddi konularda daha çok hesaplı olmayı tercih edeceğiniz ve harcamalarınızda dikkatli davranacağınız bir gündesiniz. Küçük bazı maddi sorunlarla karşılaşabileceksiniz ancak bu sorunları gözünüzde çok fazla büyütmeyin.

Alacağınız haberler ihtiyatlı yaklaşın sizi yanıltmaya yönelik bazı bilgiler alabilirsiniz. Olaylara ani tepkiler vermekten kaçınmalısınız

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonunda tanıştığınız biri bugün bir ziyaret yapıp sizi sevindirebilir. Başladığınız işi tamamlama alışkanlığınız bugünlerde biraz sekteye uğramış gibi. Bu konularda bir zamanlama hatası yaptığınızın farkına varacaksınız. Bir akraba ilişkinizdeki çözümsüzlük size basit ve gereksiz geliyor, ama çözmek için inisiyatifi ele geçiremiyorsunuz.

4 Haziran 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, 04 Haziran saat 19:16-20 Temmuz saat 15:19 tarihleri arasında Mars-Yengeç burcunda ilerleyecek. Para sahibi olmak, kazanmak, güven içinde olmak çok daha önemli hale geliyor. Öyle ki, paranız varsa, moraliniz gayet iyidir, yoksa canınız sıkkındır. Her durumda kazanmak dürtüsüyle hareket ettiğiniz için sonuç başarısız olduğunda gerginleşirsiniz, çatacak yer ararsınız. Tüm gücünüzle gelirinizi arttırmak yönünde girişimlerde bulunmayı düşünebilirsiniz. Ancak elinizdekini avucunuzdakini kaybetmekten de korkarsınız. Aileniz, eviniz, çocuklarınız veya tümüyle değer verdiğiniz kişilerin güven içinde yaşaması adına kaygılandığınız bu süreçte, üç kuruşun dahi hesabını yapabilirsiniz. Fiyatları karşılaştırırsınız. Nereden daha ucuza alırım diye hesap kitap yapabilirsiniz. Mars etkisi geçtikten sonra aldığınız ürünlerden memnun kalmadığınız olur veya kullanmazsınız. Sağlık veya bir başka nedenle bütçeyi de aşarsınız. Güzellikler sizden yana olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

4 Haziran 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın son günü olmasına rağmen çalışmaktan bıkmayan sen, işlerin için dış dünyaya kendini kapatabilirsin.

4 Haziran 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşkta ve flörtlerde beklentilerinizin karşılanmaması sizde hayal kırıklıklarını oluşturabilir. Duygusal zayıflıklarınızı konuşarak çözümleme yoluna gitmelisiniz. Olaylara suçlayıcı bir dille yaklaşmayın.

4 Haziran 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizle, kardeşlerle daha ilgili olmak için uygun bir gündesiniz. Aynı zamanda hayal gücünüzü de daha verimli kullanabileceksiniz.

4 Haziran 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Adalet ve merhamet duygularınız yoğun. Bazen bencil olmaya çalışsanız da haksızlık size göre değil. İster istemez olaylara dahil oluyor ve sorunları...

4 Haziran 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Iş hayatı ve kariyerinizle ilgili bazı engel veya sorunlar ya da tam olarak önünüzü göremenin getirdiği boşluğu bugün biraz daha fazla hissedebilirsiniz. Güneş sizi desteklerken enerjinizi toplamak için daha fazla çaba göstermelisiniz.

4 Haziran 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişime dayalı işlerinizde ve yakın çevrenize dayalı konularda mücadeleleriniz artacak. Sevdiklerinizle ve yakın çevrenizle iletişiminizde alıngan, defansif ve sürtüşmeci tavırlardan kaçınmalısınız.

4 Haziran 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sözlerinize çok dikkat edin. Sevdiklerinizle geçireceğiniz harika bir günü mahvedebilirsiniz. Ağzınızdan çıkan kelimeleri dikkatli seçmekte fayda var. Akşam saatlerinde Yengeç burcuna yerleşecek Mars gezegeni uzun bir süre sahip olduğunuz değer ve yetenekleri ön plana almanıza neden olacak. Ailenin gelirlerini korumak için uzun vadeli plan yapabilirsiniz.

4 Haziran 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

4 Haziran 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 37' 51" R
Ay
Başak
19° 21' 15"
Merkür
Koç
17° 08' 47"
Venüs
Koç
18° 35' 48"
Mars
Balık
21° 56' 58"
Jüpiter
Boğa
21° 37' 49"
Satürn
Balık
15° 38' 13"
Uranüs
Boğa
21° 46' 56"
Neptün
Balık
28° 35' 16"
Plüton
Kova
02° 04' 01"
Chiron
Koç
20° 04' 50"
Lilith
Başak
22° 13' 18"
True Node
Koç
15° 37' 44"
Son Güncelleme : 20/04/2024 08:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>