İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Haziran 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir takvime bağlamadan ilişki sürdürme eğiliminizi ona bir kararlılık içinde belirtememiş olabilirsiniz. Sevgilinizin gizlemeye çalıştığı uzun beraberlik niyetleri evlilik sizi üzüyor.

İş görüşmeleri, bu sıralar her zamankinden daha önemli olabilir. İş hayatınızda geçici bir bunalımdan başka bir şey görünmüyor. Yaratıcısınız, nedenlerini saptayıp kolayca aşabilirsiniz.

Bugünlerde elinize geçecek önemli bir para, sizi çok çeşitli değerlendirme seçenekleri içine sokacak. Çok alçak gönüllü beklentileriniz sizi sürekli bir para krizi içinde olmaktan kurtarıyor.

Sizden özellikle belli konularda atağa geçmenizi bekleyen insanlar var. Harekete geçmeniz, son günlerdeki durgun, yaşamdan kopuk psikolojiden kurtulmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İki üç güne kalmadan çok şaşıracağınız ikili bir görüşmeniz olacak. Şimdiden oturup bu görüşmenin stratejisini saptamanız gerekiyor. Düşüncelerinizdeki bir netliği, bazı konuları abartarak ve bazı yetersiz kişilerin etkisinde kalarak bulandırıyorsunuz. Son zamanlarda sudan sebeplerle günden güne uzaklaştığınız çok özel birinin, size karşı büyük bir bağlılığı var.

6 Haziran 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 06:41 Merkür-Chiron olumlu görünümü kendinizi geliştirmeniz, aklı başında hareket etmeniz halinde zorlukları kolaylıkla geride bırakacağınızı ve arzu ettiğiniz zirveye çıkacağınızı söylemektedir. Özelliklesahasında ve toplumsal yaşamda seçtiğiniz alanda başarılı olmanın kuralı budur. Zaten bu oluşum bahsettiğim şekilde ilerlemeniz için sizi desteklemektedir. 6 Haziran saat 10:26-5 Temmuz saat 03:11 tarihleri arasında Venüs, burcunuzda seyrine başlıyor. Venüs burada güçlü bir yönetici olduğu için, Boğalar bu dönemde ilişkilerini ölçüp tartmada, çalışma hayatı ve sağlığınızla ilgili konularda sağlam, uzun vadeli ve gayet başarılı kararlar verebilirsiniz. Venüs, size cazibe kazandırıyor, güçlü karakteristik özelliklerinizi ilişkilerde sergilemenizde ışık oluyor. Güven arıyoruz ve sahip olduğumuz değerleri önemsiyoruz. Ailemizi, sevdiklerimizi kolumuz kanadımız altına alma arzumuz yoğun. Eğer bekarsak, hali vakti yerinde biriyle olmayı tercih edebiliriz. Kilo alımına mutlaka dikkate ediniz. Yeme-içme konusunda dozu kaçırmayınız. Saat 18:14 Ay-Neptün olumlu görünümü, kendinizi geliştirmeniz, aklı başında hareket etmeniz halinde zorlukları kolaylıkla geride bırakacağınızı ve arzu ettiğiniz zirveye çıkacağınızı söylemektedir. Özelliklesahasında ve toplumsal yaşamda seçtiğiniz alanda başarılı olmanın kuralı budur. Zaten bu oluşum bahsettiğim şekilde ilerlemeniz için sizi desteklemektedir. Her işinizde başarılar dileğimle,

6 Haziran 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ruh halini kontrol etmekte ve radikal kararlar almakta zorlanabilirsin. Kendi kabuğunda yaşamak istiyorsun.

6 Haziran 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi gelirlerinizi artırmak için bulduğunuz çözümler olumlu sonuçlanacaktır. Emek verdiğiniz konularda uzun vadeli sonuçlar alma zamanı.

6 Haziran 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklar sizi yorabilir. İş arkadaşlarınızın desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Gün içinde emek gerektiren uğraşlar gündeme gelebilir. Üretken olabilmeniz için planladığınız işleri sonlandırmanız gerekebilir. Hizmet aldığınız kişilerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Belirsizlikler karşısında sabırlı olmaya özen gösterin.

6 Haziran 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalbiniz farklı, mantığınız farklı konularda geziyor. Ne birinden ne diğerinden vazgeçemiyorsunuz. Bir an önce karar verin ve yolunuza devam edin. Böyle...

6 Haziran 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs bugün burç değiştirirken manevi, spiritüel, mistik konular size keyif verebilir. Bu konularla ilgilenen arkadaşlarınız olabilir. İlişkilerinizde ise ruhsal uyuma önem verebilir, ruh eşinizi arayabilirsiniz.

6 Haziran 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlardan elinizi ayağınızı çekebilirsiniz. Kendinizle baş başa kalmak ön plana çıkabilir. Arkanızdan konuşulduğuna şahit olabilirsiniz.

6 Haziran 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Retro hareketinden dolayı aylardır burcunuzda seyahat eden Venüs, bugün artık Boğa burcuna geçiyor. Bugün gizli bir ilişki kapınızı çalar, sonradan başınız ağrımasın. Dikkatli olun! Ayrıca çok fazla şekerli gıdalar tüketmemekte fayda var. İş arkadaşlarınızın bilmediğiniz bir ilişkisini öğrenebilirsiniz. Sizden kolay kolay bir şey kaçmaz.

6 Haziran 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın uçarılılıkları sizi hayli üzecek. Özel hayatınızdaki karmaşayı atlatabilmek için enerjinizi işinizde yoğunlaştırın. Zira işlerinize şu sıralar çok önem vermeniz gerekiyor. Bu çabalarınızın karşılığını en kısa zamanda alacaksınız.

6 Haziran 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 42' 05" R
Ay
Akrep
09° 20' 44" R
Merkür
Koç
16° 02' 05"
Venüs
Koç
23° 44' 43"
Mars
Balık
25° 10' 49"
Jüpiter
Boğa
22° 35' 25"
Satürn
Balık
16° 02' 19"
Uranüs
Boğa
22° 00' 50"
Neptün
Balık
28° 43' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 15"
Chiron
Koç
20° 19' 22"
Lilith
Başak
22° 41' 05"
True Node
Koç
15° 37' 37"
Son Güncelleme : 24/04/2024 12:43

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>