İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Haziran 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Umutsuz başladığınız ilişkiniz, hiç beklemediğiniz bir biçimde gelişiyor. Gitgide bağlandığınızı hissediyorsunuz. O da size en az sizin kadar ilgili. Şimdilik problem gözükmüyor.

Herkesi yoranyoğunluğu sizi etkilemiyor. Yeniliklere ilgili ve açıksınız. Ortak önerilen biryolculuğu sizin üzerinize kalabilir. Çok cazip gösterilen bu yolculuğa isteksiz bakmanız pek işe yaramayacak gibi.

Kendi çıkarlarınızı korumaktan uzak davranışlarınız, zaman, zaman sizi nakit sıkıntısına sokabiliyor. Bugünlerde göreceli bir darlık yaşayabilirsiniz. Ama kısa süreli ve çözülecek bir darlık bu.

İçine girmek istemediğiniz bazı tartışmalardan kaçınmamalısınız. İkili birtakım görüşmeler kaygı duyduğunuz engellerinizi azaltabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Radikal kararlardan çekinmemeniz gereken bir dönemde olduğunuzu bilmelisiniz. karşınıza çıkan güçlüklerle baş etmeniz gerekiyor. Bugünlerde oldukça ilgi çekicisiniz. Yeni başlangıçlar için hayatınızda her şey hazır. Canınızı sıkan ama bir türlü hayatınızdan da çıkaramadığınız insanlara resti çekmek için çok uygun bir zaman.

9 Haziran 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, 9 Haziran saat 16:10 Yay burcunda oluşacak Dolunay, ilişki konularında önemli gelişmeleri işaret ediyor. Karşınıza çıkan yeni bir kişi, sizde farklı duygular, heyecanlar uyandırabilir. Belki yeni tanıştınız veya uzun süredir birliktesiniz. Bu Dolunayda önemli olan, aranızdaki görüş alışverişidir, ortaklaşa uyumdur, birlikte hayatı kotarmaktır. Bunlara bakmak, bunları önemsemek gerekiyor. Dolunayın yöneticisi Jüpiter-Terazi burcunda ilerlediği için, ilişkilerde öyle burun buruna gelme hali yok. Birlikte olmak, birlikte vakit geçirmek önemsenecek. Belki bazı huyları hoşunuza gitmiyorsa da, aşk size cazip gelecek. Ancak partnerinizinhayatı ve sorumluluk duygusu burada çok önemli. İşine gücüne önem vermesi ve hayalci olmaması gerekir. Yeni tanışanlar, partneriniz hoş biri olabilir. Fakat onu iyice tanıyınız. Ne işle uğraşır, sadece eğlenceli midir, yoksa bir ideali ve hedefi var mıdır? Diye bakınız. Dolunayın görünümleri, her anlamda güven olgusunun önemini vurgularken, ilişki veortaklıklarında finansal meselelerin ele alınmasını vurguluyor. Siz huzur, güvence ve geleceğe dair teminat istiyorsanız, ilişkinizde gerçekçi olmalısınız. Dolunayın yansımaları, bizler için en yararlı sonuçlara işaret olsun. Kalben sevgilerimle,

9 Haziran 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Stresin etraftan kaynaklı değil de kendi iç huzursuzluklarından kaynaklandığı zor bir gün seni bekliyor.

9 Haziran 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizden gelen talepleri daha objektif bir bakış açısıyla karşılayın. Geciktirdiğiniz bazı konular için iletişimi hızlandırma zamanı.

9 Haziran 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda dikkatli olmanızda fayda var. Duygusal yönden sıkışmış hissedebilirsiniz. Karşıdan gelecek tepkilere hazırlıklı olmalısınız. Bazı olaylarda ani kararlar sizi zor duruma sokabilir. Endişelerinizi arttıran durumlar ortaya çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konuları toparlamak için fırsat yaratabilirsiniz. Kazalara karşı dikkatli olun.

9 Haziran 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yabancılar veya yabancı ülkelerle ilgili bir gün geçirebilirsiniz. İş bağlantıları, yatırımlar, yurt dışındaki mesleki eğitim programları hep günün konuları...

9 Haziran 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, partnerinizin ve yakınlarınızın birtakım sorunları ile ilgilenebilirsiniz. İlişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

9 Haziran 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda hassaslıklara açıksınız. Siz kendi hayatınıza odaklanmışken, onun hayatındaki olaylar da önem kazanabilir. Denge kurmalısınız.

9 Haziran 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

25 Mayıs tarihinde filizlenen ya da farklı bir boyut kazanan ikili ilişkilerinizi Yay burcunda meydan gelen Dolunay ile değişik bir eşiğe taşıyacaksınız. Partnerinizin özgür ve cesaret dolu fikirleri size riskli kararlar aldırabilir. Uluslararası konuları mercek altına alabilirsiniz. Kariyerinizdeodaklı seyahatler gündeminize yerleşir.

9 Haziran 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

9 Haziran 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 51' 40" R
Ay
Başak
22° 08' 23"
Merkür
Koç
17° 02' 48"
Venüs
Koç
18° 53' 16"
Mars
Balık
22° 07' 56"
Jüpiter
Boğa
21° 41' 03"
Satürn
Balık
15° 39' 36"
Uranüs
Boğa
21° 47' 43"
Neptün
Balık
28° 35' 44"
Plüton
Kova
02° 04' 06"
Chiron
Koç
20° 05' 40"
Lilith
Başak
22° 14' 52"
True Node
Koç
15° 38' 01"
Son Güncelleme : 20/04/2024 14:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>