İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Haziran 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz boyunca bir türlü kavrayamadığınız yanlışlarınızla şimdi, şu sıralar yüzleşebilirsiniz. Ama geçmişe takılı kalmanız yersiz. Ne kadar özel bir duygu olsa da, aşkın hayatın tümü olmadığı konusunda kendinizi ikna edebilmeniz gerekiyor.

Yetenekleriniz sizi hiçbir zaman çözümsüz bırakmıyor, ama biraz daha esnek olabilmelisiniz. Uyumsuzluğunuzun kanıksanmış bir özelliğiniz olduğu şeklindeki yanılgınız, bazı kırıcılıkların sürekliliğine neden oluyor.

Parayı, günlük yaşamın karşılığı olarak sınırlamaya çalışmalısınız. Kazancınız sizin elinizde. İşlere sarıldığınız ölçüde ferahlıyorsunuz. Yakında beklemediğiniz bir satış işiniz olabilir.

Her şeyi kendi başınıza çözmeye çalışmaktan vazgeçin. Gecikmiş olarak gündeminize aldığınız bir konuda önemli desteklere ihtiyaç duyacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni ortamlarda çok değişik insanlarla tanışabilirsiniz. Bu yakınlaşmalar, hedeflerinize yönelik adımlarınızı arttırabilir, yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Son zamanlarda özel olarak değerlendirdiğiniz birtakım beklentileriniz tarafından yönlendiriliyorsunuz. Bu, sizi hareketsizleştiriyor, düş kırıklıkları yaşayabiliyorsunuz.

8 Haziran 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Saat 01:59 Ay-Yay burcunda seyrine başlayacak. Bizi rahatlatacak, moralimizi yerine getirecek, en azından sırtımızı sıvazlayacak bir insana ihtiyaç duyabiliriz. Bu eşimiz, ailemiz yakın bir arkadaşımız olabilir. Önemli olan kafamızı rahatlamak ve günü aktif şekilde geçirmektir. Problem olsun istemeyiz. Saat 06:35 itibariyle etkili olacak Ay-Merkür karşıtlığı, aşk hayatınızla ilgili konularda uyumlu, dengeli ve adil davranmakta, ılımlı hareket etmekte fayda var. Keyifli bir gün geçirmenizi diliyorum. Can-ı gönülden sevgilerimle,

8 Haziran 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Projeleri olan bir İkizler burcuysan, bugün senin için oldukça ideal bir gün olabilir. Yeni başlangıçlar kapıda.

8 Haziran 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelecek planlarınızı şekillendirme zamanı. Aile ve ev konularında destekleyici gelişmeler gündemde. Taşınma ve yer değişimi söz konusu olabilir.

8 Haziran 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle birlikte planlar yapabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde duygusal anlamda kendinizi tatmin olmuş hissedebilirsiniz. Ortaklı konularda kısmetler olabilir. İki olay arasında kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi daha iyi hale getirmek için mücadele edebilirsiniz. Bazı konularda eksiklerinizi gidermeniz için öğrenmeniz gereken konular olabilir.

8 Haziran 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni fikirlere açık olmanız size başarı getiriyor. Ödemeler konusunda bir hayli ilerleme kaydedeceksiniz. Ayakta kalma mücadeleniz sürüyor. Merak etmeyin...

8 Haziran 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda dolunaya ilerlerken gündeminizde eşiniz, evlilik ve ortaklık konuları var. Birlikte hareket etmeyi tercih edebilir, ilişkinizde uyum, denge ve eşitlik arayabilirsiniz.

8 Haziran 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınıza odaklı bir gün geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle iletişiminiz iyi olacak. Çevrenizde olup bitenden haberdar olmak isteyeceksiniz.

8 Haziran 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün özel hayatınızdaki ilişkilerin keyfini sürün. İletişime açık özgür fikirlerin dans ettiği bir ortamda partneriniz ile keyifli vakit geçirebilirsiniz. Günübirlik seyahate gidebilirsiniz. Bu uzun zamandır yorulan zihninize iyi gelir.

8 Haziran 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir atılımın eşiğindesiniz. İş hayatınızda hareketlenmeler var. Herşeyi gereğinden fazla ciddiye almaz ve yersiz alınganlıklardan kurtulursanız kazançlı çıkan her zaman siz olursunuz. Bu da ruhsal çöküntüye sebep olabilir. Aman biraz dikkat edin.

8 Haziran 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 56' 10" R
Ay
Akrep
12° 18' 22" R
Merkür
Koç
16° 00' 52"
Venüs
Koç
24° 02' 32"
Mars
Balık
25° 21' 60"
Jüpiter
Boğa
22° 38' 46"
Satürn
Balık
16° 03' 40"
Uranüs
Boğa
22° 01' 39"
Neptün
Balık
28° 43' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 18"
Chiron
Koç
20° 20' 12"
Lilith
Başak
22° 42' 41"
True Node
Koç
15° 37' 09"
Son Güncelleme : 24/04/2024 18:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>