İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Haziran 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz bugün size zaman ayırmak istiyor, ama siz kararsız kalacaksınız. İşin ve duygusallığın birbirine zarar vereceği bir süreçte olduğunuz yönündeki saplantınız sizi kararsızlaştırıyor.

Bugün, bir erteleme sorunundan rahatsız olabilirsiniz. Özgüveniniz ve rahatlığınız bazılarının gözüne batıyor. Çok kolay iletişim kurabilmenize karşın, aynı karşılığı kolayca bulamıyorsunuz.

Bugün sizi baştan çıkaracak durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bütçenizle ilgili yeni aldığınız kararlar oldukça yararlı. Aynı kararlılıkla devam etmeniz, sorunları bir, bir yok edebilir.

Tam gözünüzü karartıp temkinli olmadan bildiğiniz gibi davranmanın zamanı. Cesaretli yaklaşımlar sizi kazançlı çıkartacak. Bazı ilişkilere girmekten kaçınmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi geliştirecek fikir tartışmaları yaşayabilir, geleceğe dönük verimli yakınlaşmalar sağlayabilirsiniz. Çok yakınlarınızdan biri size biraz eleştirel bakıyor ve bunu açığa çıkartamıyor. Ona, bazı sorumluluklarınızın bilincinde olduğunuzu kanıtlamanız gerekebilir. Bugün sosyal zekanızdan yararlanabileceğiniz bir gün. İnsan ilişkilerindeki başarınız yine işinize yarayacak.

10 Haziran 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 09:20-14:36 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. İlişkinizle ilgili her türlü konuda dengeli davranmak, paylaşımdan yana olmak, ortaklık bilinci içinde sorunları çözmeye çalışmak gayet mantıklıdır. Saat 11:55 Ay-Chiron görünümü, hem mesleki hem de ilişki anlamında zorlandığınızı, bunları halletmek için bir hayli ter döktüğünüzü gösteriyor. Bu meseleler halledilmeden rahat bir nefes almanın kolay olmadığını düşünürsünüz. Saat 14:36 Ay-Oğlak geçiş etkinliğinde bilelim ki, hiç kimse bizim gibi düşünmeyebilir. Bu ister sevgilimiz olsun ister başka biri. İnsanların baskıcı tavırlarından hoşlanmayacağız. Saat 22:50 Ay-Mars karşıtlığı, gelir kaynaklarınızı attırmanız veya hayatınızı garanti altına almanız yönünde yaşadığınız baskının göstergesidir. Bu nedenle fikirlerinizi hararetli bir şekilde sunma taraftarı olabilirsiniz. Eğer maddi gücünüz yerindeyse bu karşıtlık müsrif davranmanıza yol açabilir. Dikkatli olmakta fayda var. Bazı kişiler farklı görüş yapısında olduklarından size karşı çıkmaya ve engel olmaya çalışabilirler. Bırakın kim ne düşünüyorsa düşünsün, kimseye kendinizi beğendirmek ispat etmek zorunda değilsiniz. Saat 23:42 Ay-Venüs olumlu görünümü, duygusal yönden emniyet ihtiyacı duyan bireyin, beklenmeyen gelişmelerden uzak durma arzusunun simgesidir. Cumartesi günümüzün keyifli şekilde geçmesi dileğimle,

10 Haziran 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Stresin etraftan kaynaklı değil de kendi iç huzursuzluklarından kaynaklandığı zor bir gün seni bekliyor.

9 Haziran 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yersiz harcamalara karşı dikkatli olun! Kandırılma ve kanmak üzerine üzücü deneyimlerimiz olabilir.

10 Haziran 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşınızdakileri daha iyi dinlemeye bakın. Bazı aksilikler, sıkışıklıklar yaşanabilir. Kimi zaman tecrübelerden çok şey öğrenebilirsiniz.

10 Haziran 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizdeki insanlar, dahil olduğunuz sohbetler bakış açınızda köklü değişimler yaratabilirler. Görmekte zorlandığınız gerçekleri görerek aydınlanabilirsiniz...

10 Haziran 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün artık düz hareketine dönen Jüpiter aşktan yana sizi daha şanslı kılabilir. Kalbiniz boşsa aşık olabilirsiniz. Yaratıcılığınızı çok daha parlak şekilde ortaya koyabileceğiniz bir dönem başlıyor, sonuna kadar yararlanmalısınız.

10 Haziran 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eşinizin veya sevdiğiniz insanın maddi durumuyla ilgili gelişmeler bazı hassaslıklar yaratabilir. Olaylar hakkında detaylıca düşünmek işinize yarayabilir.

10 Haziran 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aylardır beklediğiniz gün kapınızı çalıyor. Çünkü şans, bolluk, bereket, iyilik gezegeni Jüpiter düz hareketine başlıyor. Artık sevdiğinizle ve çocuklarınızla ilişkiler daha uyumlu ilerleyecek. Davetlerin aranılan ismi olursunuz. Sizin sevimli haliniz herkesin gönlünde taht kurmanızı sağlar.

10 Haziran 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

10 Haziran 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 23' 20" R
Ay
Yay
13° 58' 45"
Merkür
Koç
16° 05' 26"
Venüs
Koç
27° 08' 58"
Mars
Balık
27° 18' 51"
Jüpiter
Boğa
23° 13' 48"
Satürn
Balık
16° 17' 41"
Uranüs
Boğa
22° 10' 10"
Neptün
Balık
28° 48' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
20° 28' 53"
Lilith
Başak
22° 59' 28"
True Node
Koç
15° 29' 50"
Son Güncelleme : 27/04/2024 07:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>