İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Haziran 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sabrınızı test eder gibi tavırlar, sizi zaman, zaman yorabiliyor. Aklınızdan geçen sürprizi yapmaktan vazgeçmemelisiniz. Onu kırmaktan çekiniyorsunuz, o halde biraz daha sabır. Kapris yaptığının kendisi de farkında gibi.

Karşılıklı bir memnuniyet gözleniyor. Kısa vadede herhangi birproblemi görülmüyor. Başarınızda şansın payı çok büyük. Şanslı döneminiz bir süre daha devam edecek.

Bugün yine gereksiz harcamalar yapabilirsiniz. Bu konudaki uyarılara kulak asın. Kendinize verdiğiniz sözü tutamıyorsunuz. Bütçenizin üzerinde harcamayı alışkanlık haline getirmemelisiniz.

İnisiyatif göstermeye ve kararlı davranmaya ihtiyacınız var. Şaşkın ve kararsız tavırlar, özel bir oluşumda kendinizi ifade edememenize neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal hayatınızı biraz hareketlendirebilirsiniz. Moral durumunuz özel uğraşlarla düzelebilir. Bu günlerde sorumluluklarınızda bazı dengeleri oturtmanız gerekecek. Bu, kafanızı kurcalayan ayrıntılara yeni çözümler getirecek. Bugün dostlarınıza öneriler götürebilirsiniz. Bu önerilerin değerlendirilmesi, bazı kırgınlıkların unutulduğu anlamına gelecek.

12 Haziran 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 04:23 Ay-Pluto kavuşum etkisinde, başkalarına güvenmekte temkinliyizdir. Olur olmaz yere korkular, kaygılar duyabilirsiniz. Bulunduğunuz yerde sanki pek rahat değilsinizdir. Kafanızın içinde her şeyi kurgular, mantıklı düşünmek isteseniz de, elinizde olmadan endişelenebilirsiniz. Saat 21:45-13 Haziran saat 02:45 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu saatler içinde elimiz kolumuz bağlıymış gibi hissederiz. Bir şeyler yapmak isteriz, fakat bir nedenle sözümüzü tutamayız. İşte böyle durumlarda soğukkanlı olmak son derece önemlidir. Zaten böyle olduğunuz zaman çıkış yolu bulmanız kolaylaşır. Boşluktaki saat dilimi içinde sakinlik şart. Yeni bir girişimde bulunmak veya plansız hareket etmek gayet sakıncalı olabilir. Bu saatlerde hafif bir karamsarlık veya sorumlulukların yarattığı sıkıntılı durumlar ön planda olabilir. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Mutlu haftalar dileğimle,

12 Haziran 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi ve manevi konular üst üstte geliyor. Uyum ve denge arayışında işlerin ağır gitmesi sinirini bozabilir.

12 Haziran 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde gizliliklerin açığa çıkma vakti. Önemli bir ilişki fırsatı ve tanışmalar yaşanabilir.

11 Haziran 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ortaklı konularda sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Endişe duyduğunuz konularla ilgili yüzleşme yaşayacağınız zamanlar var. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Finansal konularda yenilenmeye gitmek isteyebilirsiniz. Planlarınızda değişiklikler olabilir. Aşkta çatışmalı durumlar yaşanabilir.

12 Haziran 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün tutuculuktan uzak olup sıra dışı yeniliklerle ilgilenme eğilimine girebilirsiniz. Yeni şeyler öğrenin. Bunlar düşünce ve hareket şeklinizi geliştirmenizi...

12 Haziran 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay bugün Oğlak burcunda ilerlerken psikolojik anlamda derin duygular içinde olabilir. Üzerinizde duygusal gerilim ve stresi daha çok hissedebilirsiniz. Konsantrasyon gereken işlere odaklanmakta zorluk yaşamayabilirsiniz.

12 Haziran 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftaya ortaklaşa para konularınız devrede olarak giriş yapacaksınız. Banka ödemeleri, vergi ve alacak-verecek işlerinizi bir düzene oturtmalısınız.

12 Haziran 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızda değer verdiğiniz kadın bugün size stres yaratabilir. Öfkeli tavırları sizi olumsuz etkiler. Bu durumda sukut altındır sözünü akılda tutmakta fayda var. Erdem sessizlikten gelecektir. Ayrıca ruhsal açıdan kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz.

12 Haziran 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Havailiğiniz başınızaaçıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılıyorsunuz. İşhayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası. Çevrenizde sizi çekemeyenler var.

12 Haziran 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 43' 40"
Ay
Akrep
18° 58' 38"
Merkür
Koç
26° 15' 01"
Venüs
Balık
21° 03' 51"
Mars
Balık
04° 37' 39"
Jüpiter
Boğa
16° 42' 06"
Satürn
Balık
13° 15' 05"
Uranüs
Boğa
20° 38' 29"
Neptün
Balık
27° 47' 32"
Plüton
Kova
01° 49' 08"
Chiron
Koç
18° 46' 04"
Lilith
Başak
19° 44' 52"
True Node
Koç
15° 35' 44"
Son Güncelleme : 29/03/2024 01:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>