İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Haziran 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Olumlu ya da olumsuz anlamda sizin bir şeyler hissetmiş olmanızı yeterli sayıyor, karşı tarafın duygularını ikinci plana atabiliyorsunuz. İlişkinizi biraz da önsezilerinize bağlı olarak sürdürmeniz, bazı yanılmaları getirebilir.

İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içinde görünüyorsunuz. Bu topluluktan kazanımlarla çıkacaksınız İş hayatınız yıpratıcı temposunu bugünlerde kısmen azaltabilir.

Ödemelerinizin sıkıntısını erken yaşamaya başlıyor, abartıyorsunuz. Geçici sıkıntılarınız var. Harcamaları en aza indirip sınırlamanız, az da olsa birikiminize katkı sağlayacak.

Atak ve aceleci davranışlardan kaçınmanızda fayda var. Size gösterilecek abartılı bir ilgide sabırla sonucu beklemeniz gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok değişik ilgi alanlarınız var. Hayatın neresinde, ne zaman, hangi koşullarda zevk alacağınız belli olmuyor, çok çeşitlilikler sergileyebiliyorsunuz. Hafta sonuna mutlu girdiniz. Önümüzdeki günlerde sevineceğiniz bir gelişme var. Bu gelişmeyi bekliyor olmanıza rağmen, biraz şaşırabilirsiniz. İşlek zekanız size yeni avantajlar sağlayacak ve bunlardan yararlanmayı bileceksiniz.

15 Haziran 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, saat 08:39-13:17 arasındaki Ay-Boşluk süresince, bazı meseleler sizi rahatsız ettiğinde, güven duyduğunuz bir arkadaşla sohbet etmek gayet faydalıdır. Saat 13:17 itibariyle Balık burcunda ilerleyecek Ay, maddi ve manevi değerlerimizi korumaya çalışacağız. Bu enerji, yaşam biçimimiz, aynı ortamı paylaştığımız insanlarla aramızdaki uyumun önemini işaret ediyor ve gerçekçi düşünmek gerektiğini de hatırlatıyor. Saat 13:18 Güneş-Satürn karşıtlığı, yakın çevremizde bulunan insanlardan, birlikte olduğumuz kişiye kadar her insanla, farklı görüşte olsalar da, tartışmadan, güven duygumuzu yitirmeden konuşmaya özen gösterelim. Mali konular üzerinde ortaklarımızla veya eşimizle aramızda yaşanabilecek yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmalıyız. Meselelere karşılıklı güzel bir niyetle, sorumluluk çerçevesinde bakarsak, anlaşmamız mümkün olur. İşlerinizde başarı, gönlünüzde huzur ve gün boyunca şans sizden yana olsun. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

15 Haziran 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ertelediğin sorumluluklar kapını çalabilir. Önemli kararlar alarak plan değişiklikleri yapabilirsin.

15 Haziran 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde özgürlük temalı bazı sorunların yeniden gündeme gelmesi sizi sıkıntıya düşürebilir. Aşkta bazı taleplere karşı dengeli tavrınızı korumaktan vazgeçmeyebilirsiniz. Hürriyet Aile /

15 Haziran 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde yeni başlangıçlar için fırsatlar çıkabilir. Fakat iyi değerlendirme yapmanız gerekebilir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Çevrenizdeki değişimlere ayak uydurmanız gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda sorumluluklarınız artabilir. Güçlü kişileri karşınıza almamaya özen gösterin.

15 Haziran 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dışarıdan destek bekleyerek çıktığınız yollar sizi zorlayabilir. Hiçbir desteği garanti olarak görmemelisiniz. Bugün sizin için ektiğinizi biçme zamanı...

15 Haziran 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

15 Haziran 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanın sorumluluklarını üstlenmek istemeyebilirsiniz. Ya da o sizin çok sorumsuzca davrandığınız düşüncesine kapılabilir. Bu süreçte birbirinizle anlaşmanız çok kolay olmayacak.

15 Haziran 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabahtan öğlene kadar spor salonuna gidin ya da açık havada yürüyüşe çıkın. İkili ilişkilerinizde tartışmalara çok açıksınız. Karşınızdaki insan ya da konu canınızı fena halde sıkabilir. Merkezinizde kalıp ayaklarınızı yere sağlam basmalısınız.

15 Haziran 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir atılımın eşiğindesiniz. İş hayatınızda hareketlenmeler var. Herşeyi gereğinden fazla ciddiye almaz ve yersiz alınganlıklardan kurtulursanız kazançlı çıkan her zaman siz olursunuz. Bu da ruhsal çöküntüye sebep olabilir. Aman biraz dikkat edin.

15 Haziran 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 50' 40" R
Ay
Başak
09° 51' 08"
Merkür
Koç
17° 31' 06"
Venüs
Koç
17° 36' 11"
Mars
Balık
21° 19' 31"
Jüpiter
Boğa
21° 26' 46"
Satürn
Balık
15° 33' 28"
Uranüs
Boğa
21° 44' 17"
Neptün
Balık
28° 33' 39"
Plüton
Kova
02° 03' 43"
Chiron
Koç
20° 02' 01"
Lilith
Başak
22° 07' 56"
True Node
Koç
15° 36' 40"
Son Güncelleme : 19/04/2024 13:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>