İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Fikirlerin Ve Yöntemlerin İlginçleşebilir Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2020, Perşembe

Aşk 20%
Para 20%
Sağlık 90%

Tutkulu bir doğaya sahipsiniz ve bazen etrafınızdaki insanlar coşkunuzu paylaşmadığında, bu sizin için zor olabiliyor. Bu, yavaş yavaş yumuşatmaya çalışmak için iyi bir zaman. Havada biraz gerginlik var ve coşkunuz her zaman olduğu gibi insanları çekmekten ziyade onları rahatsız edecek. Bu konuda moral bozmanıza gerek yok. Bu sadece geçici bir şey. Yarın tekrardan ilgi odağı olacaksınız ve sizi seven herkese öpücükler dağıtmaya devam edeceksiniz.

Üzerinde çalıştığınız projelerdeki ivmenizi kaybettiğinizi düşünüyorsanız, bu o kadar da kötü olmayabilir. Bu, son birkaç günün atmosferinin sizi etkilediği anlamına gelir; bu da tüm dikkatinizi etrafınızdaki kişilere günlük bir şekilde adamaya teşvik eder. Onlar için özel olanı takdir etmeyi ve onları daha iyi anlamayı öğrenebilirsiniz. İnsanlar hakkında genelleştirmeyi bırakmak için iyi bir gün.

Bugün siz ve ailenizden birileri bazı değişiklikler yapma konusunda tartışabilirsiniz. Bu değişiklikler, dekorasyon veya düzenleme ve hatta temizlik yapmak bile olabilir. Ancak, bu farklı bir yere taşınmanızı gerektirecek bir şey de olabilir. Etrafınızdaki değişim ihtiyacı çok açık, bu yüzden tereddüt etmeyin. İlk adımlarınızı atmaya başlayın!

Birini disipline etmen gerektiğini fark edebilirsin. Çocukların varsa, fazla enerjileri gözüne çarpabilir. Bunu düzgünce dışa aktarmalarına yardımcı olacaksın. Onları dışarı egzersize çıkar. Ya da evde başkalarını rahatsız etmeden oynamalarını sağla. Çocuğun yoksa, yeğenin veya komşunun çocuğuyla ilgilenmen gerekebilir.Bugün her şeyi üzerinize alınmayın. Eğer aşağılayıcı sözleş duyarsanız, kafanıza takmayın. Diğer insanlar çok öfkeli olabilir, tartışmalar çıkabilir. Somut zevklerde ve asil tesellilerde huzuru bulun. Bugün havada, kendinizi huzursuz hissetmenize sebep olabilecek, harekete geçirici bir güç dolaşıyor. Yeni bir projeye başlamayı bir süredir düşünüyorsanız, bugün, bunu gerçekleştirmek için harika bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün stil anlayışınız gelişebilir. İnsanların size hayranlık ve beğeniyle bakmasını isteyebilirsiniz. Belki de en havalı giysilerinizi giyip sosyal medyada özgüven abidesi bir fotoğraf paylaşırsınız. İçinizde hep model ya da oyuncu olmak isteyen bir yanınız oldu ve bugün kendinizi gösterme şansı bulabilirsiniz. İş çıkışı iki dirhem bir çekirdek giyinip şık bir gece kulübüne ya da restorana gidin. Size hayran olacak birkaç arkadaş edinebilirsiniz!

18 Haziran 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İletişim açısından hareketli ve yoğun bir gün, duygularınızı dile ve yazıya dökmekten çekinmiyorsunuz. Yakın çevreniz, komşularınız ve kardeşlerinizle bir araya gelebilir, fikirlerinizi paylaşmak, onlardan fikir almak isteyebilirsiniz.

18 Haziran 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunlar ile baş etmekte ilginç yöntemler bulabilirsin. Sevdiklerini çok daha fazla kıskanmaya başlıyorsun. Küçük çaplı tartışmalara girebilirsin. Kırıcı sözler sarf etmekten kaçınmalısın. Arkadaşlarını sana danıştığı konular hakkında çok çarpıcı fikirler öneriyorsun. Arkadaşlarını şaşırtabilirsin. Akşam olduğunda yalnız kalıp yeni bir kitaba başlamak istiyorsun.

18 Haziran 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün iletişimlerinizde nazikliği elden bırakmamanız ve karşınızdaki kişinin konuşmasını dinliyor olmanızı önerebiliriz. Çevrenizde sanki bazı konulara hükmediyormuş gibi algılanabilirsiniz. Bugün ilişkilerinizdeki beklentileriniz istediğiniz yönde karşılanabilir ve siz hiç olmadığınız kadar isteklerinizi net bir şekilde sunabilirsiniz.

18 Haziran 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatleriniz sakin geçirmenizde fayda var. Gizli kalmış konular gündeminize gelebilir. Kafa karışıklığına yol açabilir. İlerleyen saatlerde işlerinizi çok daha hızlı çözebilirsiniz. Yaratıcılığınızı ve hayal gücünüzü zevk aldığınız konulara taşıyabilirsiniz. İmaj değişikliği için uygun bir gün. Kişisel hassasiyet gösterdiğiniz konulara yönlenebilirsiniz.

18 Haziran 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişim odaklı problemlerinizin çözümü noktasında verimli açılımlar yapabilirsiniz. Etrafınızdaki hızla beraber işlerinizi eksiksiz tamamlayabilirsiniz...

18 Haziran 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Merkür retrosu başlıyor. 3 hafta sürecek Merkür retrosunda özellikle maddi ve parasal konularda zihinsel karmaşaya daha çok dikkat etmeniz gerekebilir. Geçmiş hatalar duygusal bir düşünce şeklini daha çok zorlayabilir.

18 Haziran 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaşadığınız zorluklar sadece strese girmenize sebep olmakla kalmıyor aynı zamanda sevdiklerinizin de gergin günler yaşatıyor. Güzel günlerin geleceğine olan inancınızı kaybetmemelisiniz.

18 Haziran 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür dün itibariyle Yengeç burcunda geri hareketine başladı. 13 Temmuz'a kadar olan dönemde bütçe yönetimi yapmak kolay olmayabilir.Unuttuğunuz ödemeler sorun yaşamanıza sebep olabilir. Harcamalarınızı doğru bir şekilde yönetmeye özen göstermelisiniz.

18 Haziran 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İletişim gücünüzün bu derece yüksek olduğu, doğum günlerinizi kutladığımız son günlerde Güneş'in size katkısını kaçırmayın ve harekete geçin. Kendinizi her zamankinden daha iyi ve güzel hissedebilirsiniz. Konfor alanınızdan çıkmak istemediğiniz için değiştiremediğiniz konuları değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Aslında hiç konformist değilsinizdir. Son zamanlarda size bir şeyler oldu.

18 Haziran 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün itibariyle 12 Temmuz'a kadar Merkür Yengeç burcunda retro hareket yapacak. Bu dönemde özellikle finansal alandaki kararlarınızı iyice düşünüp taşınıp almakta fayda var. Harcamalar kontrolsüz olabilir.

18 Haziran 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mantıklı davranmayı seven bir yapınız olmasına rağmen, bugün duygularınızda yaşadığınız karmaşayı, arkadaşlarınıza yansıtacaksınız. Becerikli yönlerinizi hayallerinizle birleştirmeyi denemelisiniz. Performansınızı mantık çerçevesi içinde değerlendirmeniz gereken bir gün.

18 Haziran 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 56' 09" R
Ay
Başak
23° 02' 28"
Merkür
Koç
17° 00' 55"
Venüs
Koç
18° 58' 55"
Mars
Balık
22° 11' 29"
Jüpiter
Boğa
21° 42' 06"
Satürn
Balık
15° 40' 03"
Uranüs
Boğa
21° 47' 58"
Neptün
Balık
28° 35' 53"
Plüton
Kova
02° 04' 07"
Chiron
Koç
20° 05' 56"
Lilith
Başak
22° 15' 22"
True Node
Koç
15° 38' 06"
Son Güncelleme : 20/04/2024 16:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>