İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kendini Değersiz Hissedebilirsin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Haziran 2020, Cuma

Aşk 100%
Para 10%
Sağlık 80%

Yeni bir sosyal grup keşfedebilirsiniz. Örneğin, bir atolyeye katılabilir ve oradaki diğer öğrencilerle iletişim kurabilirsiniz. Telefon numaranızı vermek ve yeni arkadaşlıklar kurmaktan korkmayın. Her zamanki arkadaşlarınızdan daha farklı olan insanlarla etkileşimde olmak hoşunuza gidecek. Gerçekten mutlu olmak için sürekli bir sosyal hareketliliğe ihtiyacınız var. İkizler ler her türden insanı sever, bu yüzden kapınızı yeni yüzlere açın.

Bugün ilginç bir insan ekibi ile çalışma şansınız olabilir. Belki bir projede bir grup insanla işbirliği yapacaksınız. İnsanlar düşüncelerinde bir ileri bir geri giderken bundan eğlenebilirsiniz. Bu yaratıcı değişim teşvik edici ve ilham verici olabilir. Bazen işinizle çok fazla yalıtılmış olmaya meyilli oluyorsunuz, bu nedenle meslektaşlarınızdan enerji almanız iyi olur.

Evinizin yapısıyla ilgili bazı problemler dikkatinizi çekebilir. Belki boru tesisatı veya elektrik kabloları maksimum düzeyde çalışmıyor olabilir. Bunu tek başına düzeltmeye çalışmanız iyi bir fikir değil ama bugün bir ustaya ulaşamayabilirsiniz. Biraz deneyin, bu konuyu şimdilik bir kenara koymak isteyebilirsiniz, ancak vazgeçmeyin.

Ne kadar enerjiyi boşa harcadığını fark etmezsen, kısa süre sonra hayat sana fark ettirecek - suratına bir tokat gibi inecek. İnsanlar en az senin kadar inatçı olacak, o yüzden tedbirli hareket etmekte fayda var. İnsanları ne kadar kontrol altına almaya veya manipüle etmeye çalışırsan, o kadar sürtünme yaşanacaktır. Arkadaşça ve eğlenceli bir tavır takın ve hiçbir şeyi şu anda çok ciddiye alma.Bugün başkalarının görüşlerini hesaba katarken dikkatli olmalısınız. Kendinizi bildiğinizi okumaya fazlasıyla kaptırıpbirliği yapmanın önemini gözden kaçırabilirsiniz. Çevrenizden birisi bir işi halletme biçiminizi onaylamayabilir. Savunmaya geçip paranoyaya kapılmayın, zira amacı sizi üzmek değil! Büyük olasılıkla farklı şekilde çözülmesi gerektiğine inandığı bir durumla ilgili samimi endişeleri var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her çeşit ilerişime oldukça elverişli bir gün. Cevaplamanız gereken pek çok çağrı varsa, doğru kişiye kolayca ualşma şansını yakalayacaksınız ve faydalı görüşmeler yapacaksınız. Yürütmeniz gereken yazışmalar varsa, raporlarınızı ve tekliflerinizi hızlıca ve kolayca yazacaksınız. O kadar çok işi halledeceksiniz ki siz bile buna şaşıracaksınız.

12 Haziran 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün birçok telefon görüşmesi veya e-posta alışverişi yapılabilir. Başka bir ülkeye veya şehre taşınmayı düşünüyor olabilirsiniz ancak şimdi kesin planlar yapmanız muhtemel değildir. Bununla birlikte, planlarınız ne olursa olsun, heyecan verici ve muhtemelen geleceği tahmin etmenize neden olacaklardır.

12 Haziran 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Elinden gelenin fazlasını yapmana rağmen sana gerekenden daha az değer verildiğini görebilirsin. Aklın başka işlerle meşgul olsa bile eleştiri almak istemiyorsun. Bu konuda sessiz kalmak seni psikolojik olarak incitse de ikili tartışmalara girmemeni sağlıyor. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan sevgilinin senin ruh ikizin olduğunu düşünüyorsun ve bu sana avantaj sağlıyor.

12 Haziran 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hayalinizi gerçekleştirmek için atacağınız adımlarda maddi sınırlamalarla karşılaşabilir ve bunların üstesinden zamanla gelebilirsiniz. Kafanızı ve mantığınızıprojelerinizde yeni fikirler üretmeye vererek kariyerinizde müthiş bir ivme yakalayabilirsiniz. İnsanlarla değil projelerinizle uğraşın.

12 Haziran 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda en iyisini yapmak için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi heyecanlı hissedebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle fikirsel düzeyde tartışma içinde olabilirsiniz. Gün içinde annenizle ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın. Öğleden sonraki zamanlar imaj değişikliği için uygun olabilir.

12 Haziran 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmiş noktasında kendinizi kabullenmek ve gelecek noktasında hedeflere odaklanmak ses getiren başarılarla kendinizle gururlanmanıza neden olabilir...

12 Haziran 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Önümüzdeki 3-4 gün boyunca kariyer alanında sizi şaşırtacak durumlar ortaya çıkabilir. Skandallar, tutulmayan sözler, parayla ilgili karmaşalar sizi yoracak gibi duruyor.

12 Haziran 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ailenizle ciddi tartışmalar yaşayabilirsiniz. İlişkiler kopma noktasına gelebilir ancak arabuluculuk yapan kişiler sayesinde sakinleşebileceksiniz.

12 Haziran 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzünde Balık burcu enerjisinin hakim olduğu bugünlerde kariyerinizle ilgili konular ön planda. Bugün gündeminizde işinizle ilgili konular olacaktır.Toplumsal sorumululuklarınızla ilgilenmek iyi gelecektir. Kariyer hedeflerinizi ve stratejilerinizi belirlemek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

12 Haziran 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Havailiğiniz başınızaaçıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılıyorsunuz. İşhayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası. Çevrenizde sizi çekemeyenler var.

12 Haziran 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatta olmak istediğiniz yere ulaşabilmek için daha çok çalışmanız gerekiyor. Kendinizi ve yaşam kalitenizi iyileştirmek için her fırsatı değerlendirin. Sırtınızda ağrı hissediyorsanız, yoga yapmak ilaç gibi gelebilir.

12 Haziran 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjinizi egonuza yansıtmış durumdasınız. Düşüncelerinizden ödün vermek istemiyor ve çevrenizdeki sizinle aynı düşünceye sahip kişilere taviz veriyorsunuz. Güç birliği içinde olsanız bile, küçük ayrıntıların sizi rahatsız etmesini istemiyorsanız. Sır saklamanızda yarar var.

12 Haziran 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 12' 49" R
Ay
Akrep
28° 37' 49"
Merkür
Koç
15° 59' 19"
Venüs
Koç
25° 39' 36"
Mars
Balık
26° 22' 52"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 59"
Satürn
Balık
16° 11' 01"
Uranüs
Boğa
22° 06' 04"
Neptün
Balık
28° 46' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 44"
Lilith
Başak
22° 51' 25"
True Node
Koç
15° 33' 46"
Son Güncelleme : 26/04/2024 02:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>