İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Müjdeli Haber Alabilirsin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Haziran 2020, Cumartesi

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Şaşırtıcı bir mesaj/telefon alabilirsiniz. Belki gelen kutunuzda olağandışı bir e-posta bulabilirsiniz. Tanıdık birinin size olan romantik ilgisini ifade etmeye karar verdiğini görebilirsiniz. E-postanız çok garip ve eğlenceli mesajlarla dolu olabilir. Nasıl cevap vereceğinizi düşünmeniz gerekecek. Veya eski bir sevgilinizden bir mesaj alabilirsiniz. Bu tür mesajlardan şu anki sevgilinizi haberdar edip onu üzmeyin!

Gruplarda her zaman rahat olmuyorsunuz, ancak bugün, buluşmalara ya da aile toplantılarına katılmanız gerekiyorsa, görüntünüz daha parlak olacak. Gezegenlerin pozitif enerjisi, her grubun dinamiklerine barış getirmeye yardımcı olacaktır. Bir fikir ifade etmek veya bir öneride bulunmak istiyorsanız, insanlar bugün sizi gerçekten dinleyecektir. Genel olarak, insanlar uyumlu bir şekilde beraber çalışmaya açık olacaklar, bu da sizi iyi hissetmenizi sağlayacak.

Normalde kurnaz, uyanık ve tamamen gerçekçi bir insansınız. Ancak bugün ortalıkta sersem gibi dolaşabilir, hayallerde kaybolabilir, bir sürü farklı şey düşünebilir ve asla tek bir tanesine odaklanamayabilirsiniz. Hatta biri sizinle konuşmaya geldiğinde irkilebilirsiniz bile. Eğer iç dünyanıza döndüyseniz, sorun yok, böylece bazı içgüdülerinize kulak verebilirsiniz. Fakat öyle değilse, odağınızı yeniden kazanmaya çalışın!

Enerjini dağıtıyorsun ve bunun farkındasın! Akşam yemeğine çıkıyor, parti ve gösterilere katılıyorsun ama hiç de anın içinde değilsin. İnsanların dedikleri şeyleri dinliyorsun ama dedikleri hiçbir şeyi özümseyip anlamaya çalışmıyorsun. Evet, sıkılmışsın ve bunu kendine itiraf etmekten çekiniyorsun. İçsel arayışının derinliği, hayatını incelemek için çok fazla enerji gerektiriyor.Aklınız en küçük kir zerresini dahi toplayan sık dişli bir tarak gibi. Bugün hiçbir şey gözünüzden kaçmayacak. İnsanlar bunu anlasa da anlamasa da her şeyin farkındasınız. Acele etmeyin ve sabırlı olun. Gerçeklerin ortaya çıkması zaman alabilir, dolayısıyla her şeyi iyice öğrenmeden önemli bir karar almayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı şeyleri yumuşatmak yerinde olacaktır. Rahatlayın ve bırakın akşam yemeğinizi başkası hazırlasın. Eğer hiçbir şey yapmayıp dinlenerek vakit geçirmek istiyorsanız buna sonuna kadar hakkınız var. Bırakın başkaları kararlarını kendileri versin. Her şeyi sizin istediğiniz şekilde yapmaları için onları yönlendirmeyin. Kontrolü biraz bırakırsanız her şey doğal akışına dönecek.

6 Haziran 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yeni koşullar sizi uzak yerlerden ilginç ve heyecan verici insanlarla buluşturabilir. İşi tartışabilirsiniz ancak sıkıcı birkonuşması yapamazsınız. Bunun yerine, gelecekteki projeler için size ve başkalarına fark yaratabilecek ilginç ama uygulanabilir fikirleriniz olabilir. Yeni bir ortaklık kurmayı düşünüyorsanız bu ciddi tartışmalar için iyi bir gün.

6 Haziran 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yalnız bir İkizler burcuysan bu gün hayatına özel biri dahil olabilir. Bu müjdeli haberi arkadaşlarına vererek mutluluğunu paylaşıyorsun. Gün senin için güzel başlıyor. Öğlen yemeğini hafif yiyecekler yiyerek geçiriyorsun. Sağlıklı yaşamaya özen gösteriyorsun. Değişen ruh haline göre giyiminde tercih ettiğin renkler değişebilir. Üzerinde kullandığın renkler ile arkadaşlarının beğenisini topluyorsun.

6 Haziran 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hedeflediğiniz maddi projelerinizle ilgili alacağınız haberler sizi kararsız ve karmaşık bir hale dönüştürebilir. Finansal konularda başlangıç yapmaktan kaçınmalısınız. Maddi anlamda ödemeler ve borçlar dengesinde kendinizi bir yere sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Yakın dostlarınızın yardımı ile bir miktar borçlarınızı ödeyebilirsiniz.

6 Haziran 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşılıklı konular içinde daha çok şey yapabilirsiniz. Ancak dengede kalmaya da özen göstermelisiniz.

6 Haziran 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda partneriniz bir anda sizin istediğiniz gibi olmayabilir, ancak sabırla bu süreci atlatırsanız istediğinizin gerçekleştiğini görebilirsiniz...

5 Haziran 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınız, eğlence, tatil planları ve çocuklarınızla ilişkilerinizde pozitif etkiler aldığınız, enerjinizi ve yeteneklerinizi en iyi şekilde ifade edebileceğiniz gün içinde, aşk hayatınız ve flörtler konusunda fırsatlarla karşılaşabilir,hayatınızda etkili görüşmeler gerçekleştirerek faydalı bir gün geçirebilirsiniz.

6 Haziran 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Astroloji yaşamımızdaki birçok şeyi etkilediği gibi aşk hayatımızı da etkiliyor. Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl? Burcunuzun ve onun burcunun aşk hayatınıza etkisi ne olur? Kendi burcunuzla onunkini karşılaştırın…

6 Haziran 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dün gerçekleşen tutulmanın ardından Ay, Yay burcundaki seyahatine devam ediyor. Bugün odağınızda ilişkileriniz veortaklıklarınız olacaktır.Bugünlerde ikili ilişkilerde iletişim meselesi önem kazanıyor. Geçmişte kalmış bir ilişkinizden bugünlerde haber alabilirsiniz.

6 Haziran 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın uçarılılıkları sizi hayli üzecek. Özel hayatınızdaki karmaşayı atlatabilmek için enerjinizi işinizde yoğunlaştırın. Zira işlerinize şu sıralar çok önem vermeniz gerekiyor. Bu çabalarınızın karşılığını en kısa zamanda alacaksınız.

6 Haziran 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Geçmişte partneriniz ile bazı çatışmalarınız olmuş olabilir. Bugün ona biraz daha fazla özgürlük istediğinizi açıklayın. Genel olarak, sağlığınız harika! Ancak günün ilerleyen saatlerinde baş ağrınız olabilir.

5 Haziran 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, ilişkilerinizi olumlu yönde kullanacaksınız. Olağanüstü bir algılama gücüne sahipsiniz. Maddesel konularda yeni değişimlere ihtiyaç duyacak, bulunduğunuz şartları daha da yukarıya çekeceksiniz. Bazı gerginlikleriniz için rahatlamalısınız

6 Haziran 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 56' 36" R
Ay
Yay
08° 07' 09"
Merkür
Koç
16° 02' 16"
Venüs
Koç
26° 35' 04"
Mars
Balık
26° 57' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 07' 25"
Satürn
Balık
16° 15' 10"
Uranüs
Boğa
22° 08' 37"
Neptün
Balık
28° 47' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
20° 27' 18"
Lilith
Başak
22° 56' 25"
True Node
Koç
15° 31' 22"
Son Güncelleme : 26/04/2024 20:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>