İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kendini Özgür Hissetmek İstiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Haziran 2020, Perşembe

Aşk 20%
Para 40%
Sağlık 10%

Günlük rutininize dikkat edip zaman yönetiminizi iyileştirebilirseniz, bugün biraz ilerleme kaydedeceksiniz. Hayatınızda, ihtiyaç duyduğundan daha az ilgi gösterdiğiniz bir kaç alan olabilir ve bu daha sonra sorunlara yol açabilir. Özellikle ilişkilerin biraz ilgiye ihtiyacı var. Sevdiklerinizle konuşmayı ve onlara güven vermeyi deneyin. Bu kesinlikle önemli konularda yardımcı olacak.

Birisi size bugün saatin kaç olduğunu sorarsa, onlara şu anın 'doğru zaman' olduğunu söyleyin. Bu ifadenin, gerçekten hayatınıza dürüst bir şekilde bakmaya başladığınızda, günlük varoluşunuzda yarattığı farka dikkat edin. Planlamak ve organize etmek için geleceğe takılmaya devam ederseniz, şimdiyi yaşamanın mutluluğunu kaybedersiniz - dünden bugüne geleceğiniz yaratmak için çok çalıştığınızdır.

Bugün, yeni tanıştığınız ilginç bir insandan sorra sizi heyecan verici fiziksel bir tutku sarabilir. Çok belli etmemeye çalışın - genelde kendinizi ele vermeyi pek sevmezsiniz! - Ayrıca, bu kişinin fazla inatçı olduğunuzu düşünmesini istemiyorsunuz. Odaklanın ve objektif olun. Sonrasında düşünün, bu tutkunun peşinden gitmek iyi bir fikir mi?

Yeni bir arkadaşlık başlatabilirsin. Rahat ve içinden geldiği gibi sohbet edebilirsin. Tren veya uçak seyahati gerçekleştiriyorsan, yanında oturan kişiyle bir konuşma başlatabilirsin. Çok fazla ortak şeyiniz olduğunu fark edebilirsin. Bu kişiye telefon numaranı ya da kartvizitini vermekten çekinme. Çevre edinmek güzeldir!Bugün hayatınıza bir heyecan katın. Belki de işler sizin için bayat ve sıkıcı bir hal almaya başladı. Durum böyleyse, bir düşünün bakalım, kendinizi yeterince aşmamış olabilir misiniz acaba? Unutmayın ki kendi ateşinizi yakmaktan siz sorumlusunuz. Bugün bir şeyleri başlatmak için mükemmel bir fırsatınız var, bu yüzden paçaları sıvayın. Zihninizi harekete geçirmenize yardımcı olmaları için başkalarını da işe karıştırmaktan çekinmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için bireysel meditasyon günü olacak. Yanınızda bir not defteri varsa, aklınızdan geçenleri not edin ki bazı konularda somut sonuçlara varın. Bugün bu defterin sayfalarını sonuna dek açın. Düşünmek için birkaç dakikanızı ayırın ve hayatınızdaki tüm olaylar hakkında bir görüş sahibi olmadan dışarı çıkmayın. Bugün, buna ihtiyacınız olacak.

4 Haziran 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bir arkadaşınız kapınızı çalabilir ve yardıma ihtiyacı olabilir. Onun için hemen harekete geçmek isteyecek ve elinizden ne geliyorsa yapacaksınız. Bir şeye ihtiyacınız olduğunda onların da size koşacağını biliyorsunuz.

4 Haziran 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yarın Ay tutulacak. Ailenin maddi durumu ile alakalı, hiç hoş olmayan beklenmedik bir gideri karşılamak durumunda kalabilirsin. Bu durum ne kadar canını sıksa da ailene yardım etmenin verdiği gurur sana iyi geliyor. Özel sektörde çalışan bir İkizler burcuysan üstlerine karşı fikirlerinde radikal değişiklikler olabilir. Onlar ile zıtlaşabilirsin. Kendini özgür hissettiğin bri alanda çalışmak istiyorsun.

4 Haziran 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer ilişkilerinizi yürüttüğünüz kişilerle yanlış iletişimler kurmaktan kaçınmalısınız. Olaylara biraz daha objektif yaklaşmalısınız. Var olan fikir ayrılıklarını güçlendirecek davranışlarda bulunmayın.

4 Haziran 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili yeni sorumluluklarınız gündeminizi etkileyebilir. Bugün başarmak için çok çaba sarf edeceğiniz zamanlar olabilir. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte mücadeleye girebilirsiniz. Kararlı bir gündesiniz. Akşam saatlerinde daha çok eğlenceye zaman ayırabileceksiniz. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

4 Haziran 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda yapıcı bir tutum sergilemeye başlayabilirsiniz. Dileklerinizin gerçekleşmesi için olumlu yönde adımlar atmaya başlayabilirsiniz.

4 Haziran 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim, görüşmeler ve yakın çevreyle ilişkiler konusunda beklentinizin tam karşılanamayabileceği bir gün olsa da, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, arkadaş çevrenizle eğlenceli aktivitelere katılabilir, görüşme ve toplantılarda yer alabilir, bu süreçte yeni teklif ve fırsatlarla karşılaşabilir, kısa süreli seyahatlere çıkabilirsiniz.

4 Haziran 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzun zamandır haber alamadığınız bir arkadaşınız bugün size sosyal medya aracılığıyla ulaşmaya çalışabilir. Ondan haber almak sizi çok sevindirecek.

4 Haziran 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay 14:36 ile 20:16 arasında Akrep burcunda boşlukta olacak. Önemli işlerinizi bu saat aralığına denk getirmemeye çalışın, Ay boşluktayken başlanan işler çözümsüz kalabilir.Ay'ın Yay burcuna girişi ile ikili ilişkiler ön plana taşınıyor. Akşam saatlerinde sevdiklerinize vakit ayırmak iyi gelecektir.

4 Haziran 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

4 Haziran 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gününüzü büyük ölçüde etkileyebilecek bir rüya göreceksiniz. Ailenizden yaşlı bir üyeyi arayın. Mali durumunuz gittikçe iyi bir hal almaya başlıyor.

4 Haziran 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Düşüncelerinizde ısrar edeceğiniz bir gün. Kişiliğinizle ilgili değişime giriyorsunuz. Aile bireyleri ile yapacağınız bazı konuşmalarda, farklı konuları tartışabilirsiniz. Onlar için, odak noktası olan konuları görmezlikten gelmemelisiniz.

4 Haziran 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 39' 04" R
Ay
Terazi
26° 13' 13" R
Merkür
Koç
16° 11' 07"
Venüs
Koç
22° 24' 57"
Mars
Balık
24° 20' 47"
Jüpiter
Boğa
22° 20' 30"
Satürn
Balık
15° 56' 11"
Uranüs
Boğa
21° 57' 13"
Neptün
Balık
28° 41' 22"
Plüton
Kova
02° 04' 58"
Chiron
Koç
20° 15' 38"
Lilith
Başak
22° 33' 54"
True Node
Koç
15° 39' 02"
Son Güncelleme : 23/04/2024 10:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>