İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sorunları Aşmanın Yolunu Buluyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mayıs 2020, Cuma

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 80%

Kabuğunuzdan çıkmak için iyi bir zaman. Bazen çok utangaç oluyor, kendinizi geri çekiyor ve başkalarıyla iletişim kurmuyorsunuz. Ancak bugün, kendinizi insanlarla daha fazla bağlantı kurmaya hazır hissedeceksiniz. Öğle yemeği için birkaç arkadaşınızı davet edin ve gününüzü sohbet ederek ve takılarak geçirin. Bazı aile üyelerini ziyaret edip onlarla bir şeyler paylaşın. Bugün hem ağzınızı hem de kalbinizi açın!

Sanki bir büyü gibi, bir anda ortaya çıkan gerilim sonunda azalıyor. Ancak, ilk etapta strese neden olan sorunlar tam olarak çözülmemiş, hala yapılacak çokvar. Ancak bugün, çevrenizdeki insanlarla daha fazla uyum içinde olacaksınız ve enerjinizi arkadaşlarınızla tartışarak tüketmeyeceksiniz. Kendinize inanca, her şey mümkündür.

Zihniniz çok açık, aktif, her türlü zorlukla başa çıkabilecek kadar hazır, ve istekli. İnsanlar bunu hemen fark edecek bu nedenle eğer kendinizi insanların yardım ve tavsiye istekleriyle boğulmuş halde bulursanız şaşırmayın. Bunlarla başa çıkabilirsiniz. Başkaları için yapabileceklerinizi yapın fakat kendiniz pahasına değil. Ateşlenebilirsiniz, dikkat edin. Bütün haftasonunu yatakta hasta halde geçirmek istemezsiniz. Hızınızı kendinize göre ayarlayın böylece yarın için de enerjiniz kalır.

Bugün hayal kurma ve işleri ağırdan alma fikri seni cezbediyor olabilir. İş yapacak bir modda kesinlikle değilsin. Önemli işleri sabahtan bitirip; öğleden sonra ve akşam saatlerinde dinlenebilirsin. Kendine bir program yap ve bu programa bağlı kal. Sonrasında kendini arkadaşınla çıktığın bir öğle yemeğiyle ödüllendirebilirsin.Bugün tam havanızdasınız. Size meydan okuyoruz, yeni bir şey deneyin: Bir şeyleri göreceli bir bakışla değerlendirip belirsiz genellemeler yapmak yerine ortaya daha yapıcı bir felsefe koymaya ne dersiniz? İç görünüzü kanalize edemiyor ve gözlemlerinizi somut bir veriye dönüştüremiyorsanız bir olayı tüm yönleriyle görebilmenin faydası nedir?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün partnerinizle iletişim kurmanız zor olabilir. Dış dünyaya dair acil zorunlulukların evde halledilmesi gereken dünyevi meselelerle çatışması olası. Kendinizi sinir bozucu bir telefon kuyruğu oyunu içinde bulabilirsiniz! Trafik sıkışık olduğu için hızlı yol alamayabilirsiniz. Biraz sabredin!

29 Mayıs 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kendinizi günün getirdiği tüm olanaklara açık tutun İkizler. İnsanları ve eylemlerini yargılamayı bıraktığınızda yolunuza çıkan inanılmaz fırsatlara şaşıracaksınız. Kelimeler bugün uzun bir yol kat edecek, bu yüzden bunları büyük bir dikkatle kullandığınızdan emin olun.

29 Mayıs 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatın ile ilgili tüm sorunlar ile pratik şekilde başa çıkıyorsun. Bu konuda senden tavsiye isteyen arkadaşlarına işin sırrını vermek istemesen de yardımcı oluyorsun. Evli bir İkizler burcuysan eşinin ailesi ile kaynaşmakta sıkıntı çekiyor olabilirsin. Fakat bira kendini onlara karşı açtığın ortak fikirlere sahip olduğunu fark edebilirsin. Akşam saatlerinde evde ufak tefek tadilatlar gözüne çarpabilir.

29 Mayıs 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili hayallerinizi fazla büyütmemeye özen göstermelisiniz. Geçmiş yaşanmışlıkları şimdiki sahip olduklarınızla kıyaslama noktasında olmamalısınız.

29 Mayıs 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yapacağınız sözleşmelerde dikkatli olmalısınız. İletişimde olduğunuz kişilere ani tepki vermemeye çalışın. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Yeni haberler alabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha derin düşünceler içinde olabilirsiniz.

29 Mayıs 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar gündeminize gelecek bazı konular zorlayıcı gibi görünse de içerisindeki hayrı bularak çevrenizdeki mutsuz kişilere de ayrıca ilham olabilirsiniz...

29 Mayıs 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Koç burcunda bir Yeniay meydana geliyor. Etkisini 3 gün önce ve sonra hissedeceğiniz yeniay haftasında arkadaş çevreniz ve sunmak istediğiniz projelerle ilgili problemlere açık bir zaman diliminden geçeceksiniz. Burada ilişkisi sorunlu devam edenler için, karşınızdaki insanın hayatı ile ilgili önemli bilgiler elde edebilir ve ondan ayrılmayı tercih edebilirsiniz. Gruplar, sosyal ortamlar ve etkinliklerde olası sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz yüksektir. Özelliklehayatınızla ilgili gelişebilecek krizler karşısında sakinlikle neler yapabileceğinizi gözden geçirmelisiniz. İlişkisi sağlam bağlarla devam edenleriniz için bu yeniay kısa ve geçici sorunlarla etkisini sürdürüp geçecektir.

29 Mayıs 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sabrınızı sınayacak insanlarla konuşmak zorunda kalabilirsiniz. Onlara aldırış etmeden sakin kalmayı başarabileceksiniz.

29 Mayıs 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sabah saatlerinde Aslan burcundaki seyahatine devam edecek. Gündüz saatlerinde kardeşlerinizle ve yakın çevrenizle ilgili konular ön planda olacaktır.Ay'ın Başak burcuna girişi ile ev ve aile hayatınız ön plana çıkıyor. Evinizin dekorasyon ve tadilat işleriyle ilgilenmek için öğleden sonraki saatleri değerlendirebilirsiniz.

29 Mayıs 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bir kıskançlık yaşayacaksınız. Buveya aşk hayatınızda olabilir. Yeni konulara el atmanın tam zamanı. Sevdiğiniz varsa havailik etmemeli ve ona sadık kalmalısınız. Sevdiğiniz yoksa karşınıza beğeneceğiniz kimseler çıkacak.

29 Mayıs 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda harikalar yaratacağınız bir gün sizi bekliyor. Partnerinize nedensiz yere hediye almak onu mutlu etmek isteyeceksiniz. İyi bir dinleyici olma yolunda doğru adımlar atıyorsunuz. İletişimin yeteneğiniz gelişiyor.

29 Mayıs 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İç dünyanızdaki cesaret ve sağlam iradenizle, üzerinizde kontrol kurmaya kalkan insanlara karşı agresif bir tutum içinde olabilirsiniz. Sizin hakkınızda ne düşündüklerini asla umursamadan hareket edersiniz. Özellikle ailenizle ilişkilerinizde bu daha çok göze çarpacaktır. Doğru bildiklerinizden vazgeçmez ve dürüst davrandığınızı düşünürsünüz. Yaşam canlılığınız yüksektir. Özgür duygularınızı gönlünüzce yaşamak istersiniz. Özgürlüğünüze verdiğiniz önemin yanısıra bazı anlarda ters, huysuz, alıngan bir insan da olabilirsiniz. Kavgacı, tolerans göstermeyen hırçın karakteriniz herkes tarafından hissedilir. Çabucak öfkelenir, patavatsızca konuşabilirsiniz. Ani ve şaşırtıcı ruh halinizle ufak tefek te olsa kazalara uğrama durumunuz olabilir. Dikkatli olmanız gerekecektir. Kendinizi her türlü sıradan ve kısıtlamanıza neden olacak herşeyden uzak tutmanız nedeniyle, sorumluluklarınız konusunda da boşverci bir hal içine girebilirsiniz.

29 Mayıs 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 25' 57"
Ay
Akrep
15° 18' 54"
Merkür
Koç
26° 05' 56"
Venüs
Balık
20° 41' 42"
Mars
Balık
04° 23' 42"
Jüpiter
Boğa
16° 38' 19"
Satürn
Balık
13° 13' 02"
Uranüs
Boğa
20° 37' 39"
Neptün
Balık
27° 46' 52"
Plüton
Kova
01° 48' 50"
Chiron
Koç
18° 45' 01"
Lilith
Başak
19° 42' 53"
True Node
Koç
15° 35' 32"
Son Güncelleme : 28/03/2024 18:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>