İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
İş Konularında Başkalarına Güvenmiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mayıs 2020, Perşembe

Aşk 90%
Para 10%
Sağlık 70%

Bugün yeni ilişkiler kurmaya açık olun. Gezegensel enerjiler sizi yeni insanlarla tanışma yoluna sokacak. Örneğin, ilginç bir meslektaşınızla sohbet edebilirsiniz. Eğer gerçekten iyi anlaşıyorsanız, bunu değerlendirin. Belki de birlikte çalışmak güzel olabilir. Kaynakları ve bilgileri paylaşmanın tadını çıkarabilirsiniz. İş hayatınızda size yardımcı olacak bir 'ruh eşi' bulmanın vakti geldi.

Karmaşık problemleri analiz ederken size yol gösteren gezegensel enerji sebebiyle, konsantrasyon gücünüz bugün yüksek. Bir bilgisayar programcısı iseniz, bu, sistem genelindeki sorunların giderilmesi ve bazı şeyleri iyileştirmenin net yolunu görmek için iyi bir gün. Çok sayıda iniş ve çıkışı olan kişisel bir ilişki üzerine düşünüyorsanız, aniden bunun iyileştirilebileceği bir yol göreceksiniz. Vizyonunuz bugün geniş ve global çözümler bulma yeteneğiniz de geliştirilmiş.

Bir eyleme kalkışmak zorunda kalacaksınız gibi görünüyor. Marifetlerinizi gösterin vehayatınızda kendi yolunuzdan gitmeye devam edin. Cesaretli olun! İnsanların neyi ne zaman yapacağınızı söylemesine izin vermeyin. Bir kez daha alışık olduğunuz rahatlığı geride bıraktığınızı göreceksiniz.

Kendi projelerini veya arzularını gözden kaçırmamaya çalışı Dikkatli olmadığın takdirde, bugün sana dengeni kaybettirecek büyük miktarda güç ve manipülatif enerji etki edebilir. Kendine güven ve işler çok fazla çelişmeye ve karmaşıklaşmaya başladığında hemen geri adım atma. Arabayı yokuş aşağı serbest bırakmak yerine kontrolünü eline al!Bugün partnerinizle iletişim kurmanız zor olabilir. Dış dünyaya dair acil zorunlulukların evde halledilmesi gereken dünyevi meselelerle çatışması olası. Kendinizi sinir bozucu bir telefon kuyruğu oyunu içinde bulabilirsiniz! Trafik sıkışık olduğu için hızlı yol alamayabilirsiniz. Biraz sabredin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini çok sinirlendiriyorsan şaşırma. Bu durum patron ya da senden daha büyük biri otoritesi yüksek birinin pozisyonundaki biriyle ilişkili olabilir. Bugünün oluşturduğu açılar sayesinde, duygularınız yoğunlaşabilir ve uygunsuz bir şey söylemekten kaçınmak için dilinizi ısırmanız gerekebilir. Bunu söylüyor olmak, bu şekilde hissetmemeniz gerektiği anlamına gelmez, ama problemin kaynağını bulmak için bugün uygun bir gün olmayabilir. Kendinize iyi bakın.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Beklemede olan bir ilişkiye geri dönmeye başlıyorsanız, geri dönmenin doğru karar olup olmadığını merak edebilirsiniz. İşler biraz değişmiş olabilir. Ve ikiniz başaramayacakmış gibi hissedebilirsiniz. Ama bu şeye biraz daha zaman vermelisin. Böyle sert bir karar vermek için çok erken.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fazla umursamaz tavılar sergilemen ilişkini sallantıya uğratabilir. Çalışma arkadaşından aldığınile ilgili haber seni heyecanlandırıyor. İnsanlara karşı daha yardımsever oluyorsun. Kendi işinin sahibi bir İkizler burcuysan işlerin sorumluluğunu kimseye bırakmak istemeyebilirsin. Bu durum çalışanlarına güven duymuyormuşsun imajı çizebilir.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularınızla ilgili denge yaratma zamanı geldi. Borçlar ve alacaklara yeni çözümler getirmek isteyebilirsiniz. Ödenmemiş borçlar bugün hukuki sorunlara yol açabilir. Gelir gider dengenizi iyi yaratın.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. İletişimden kaynaklı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Kendinizi kontrol etmeye çalışın. Kulağınıza gelen dedikodulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Gün içinde harcamalarınızı abartmayın. Akşam saatlerinde yolculuklar organize edebilirsiniz.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal ortam ve çevrenizin de ayrıca genişleyeceği bir dönemde olduğunuz için merak ettiklerinizin cevaplarına çok kolay ulaşabilirsiniz.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kardeş, komşu ilişkilerine fazlasıyla kafa yorabilirsiniz ancak bu düşüncelerin zihninizi işgal etmesine de izin vermemelisiniz. Zihinsel kapasitenizin yüksek olduğu bir gün, eğitime yönelik çalışmalar söz konusu olabilir.

28 Mayıs 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Artık biraz risk alıp yeni bir işin içine girmenin zamanı geldi. Sonucunun ne olacağını düşünüp kendinizi olumsuz düşüncelerle boğmayın ve cesaretinizden dolayı kendinizi kutlayın.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Aslan burcundaki seyahati yakın çevrenizle ilişkilerinizi ön plana çıkarıyor. İletişim trafiğinizin hızlı olacağı bugünü kardeşlerinizle iletişime geçerek değerlendirebilirsiniz.Yönetici gezegeniniz Merkür'ün Yengeç burcuna girişi ile finansal konular ön plana çıkıyor. Maddi krizlerinize çözüm aramak için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkizler bazen gerçekte ne kadar yetenekli olduğunuzu unutursunuz. Vücudunuzun nasıl göründüğüne çok takıntılısınız. Bugün rahatlamaya çalışın ve yediğiniz veya yaktığınız kalori miktarına odaklanmayın.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizi zorlayan koşullar nedeniyle kendinizi aşırı bir abartıyla sinirli tavırlar içinde sokabilirsiniz. Yüreğinizin derinliklerindeki duyguları kimsenin anlamadığını düşünerek karamsarlaşırsınız. Yalnızlık isteğiniz yoğun olabilir ve mahremiyetinize kimsenin girmesini istemezsiniz. Oysaki kendinizi ifade ve yaratıcılık enerjileriniz o denli yüksekki, bu ruh halinizin son birkaç günlük enerjiler nedeniyle olduğunu bilmelisiniz. Yarından itibaren günlük temponuzda iyimser ve enerjik olacağınız bir haftaya başlayacaksınız. Bugün olayların akışına bırakarak müdahale etmeden esnek davranmanızı öneriyorum

28 Mayıs 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 35' 49" R
Ay
Başak
18° 56' 40"
Merkür
Koç
17° 09' 42"
Venüs
Koç
18° 33' 14"
Mars
Balık
21° 55' 21"
Jüpiter
Boğa
21° 37' 20"
Satürn
Balık
15° 38' 01"
Uranüs
Boğa
21° 46' 49"
Neptün
Balık
28° 35' 12"
Plüton
Kova
02° 03' 60"
Chiron
Koç
20° 04' 43"
Lilith
Başak
22° 13' 04"
True Node
Koç
15° 37' 41"
Son Güncelleme : 20/04/2024 07:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>