İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kendini Yıpratmamalısın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mayıs 2020, Pazartesi

Aşk 40%
Para 50%
Sağlık 20%

Bugün, çapkın, tutkulu bir ruh halinde olabilirsiniz. Romantik partnerinizle özel bir akşam yemeği planlamak isteyebilirsiniz. Bir süredir bir ilişkiniz varsa, bazen heyecan verici tarihlere çıkmanız gerekir! Sadece evde oturmayın, aynı eski rutine yakalanmayın. Bir tiyatro etkinliği veya müzik konseri görmek için gidin. Ya da zarif bir otelde rezervasyon yapın ve birlikte güzel bir akşam geçirin.

Diğer insanların etrafındayken görünmek istediğiniz türden bir kişi olmak üzerine çalışmalısınız. Örneğin "uzman" rolüne ya da her şeyin cevabını bilen birisi rolüne bürünebilirsiniz. Bir kişilik kazanmanın yanlış bir yanı yok, ama bu kadar rahatsız edici birini seçmeseniz de olur? Neden sadece görünmek istediğinizi değil, aynı zamanda kim olduğunuzu da düşünüyorsunuz.

Bugün, kendinizin bir grup ortamında ışık saçtığını görebilirsiniz. Bir konuşma veya sunumu bitirdiniz ve düşüncelerinizi harika bir şekilde açıklayabilirsiniz. Zihninizdeki netlik ve ince zekanız sizi başarıya götürebilir. Sizi dinleyenleri inovatif fikirleriniz denemek için kullanabilirsiniz. Şimdi konuşursanız, yaratıcılığınız tanınabilir ve takdir görebilir. Profesyonel ve yaratıcı fikirlerin çok daha fazla değer gördüğü bir çevreye yönelebilirsiniz.

Biraz geri planda kalıp, duygularını mantıksal bir perspektiften geçirme zamanı. Özgürlük düşkünü yapın, büyük duygusal yüklerle ve karışıklıklarla baş etmek için çok da yeterli değil. Fakat bu yükler senin değil, o yüzden üzerine yükleme bile. Bu yükleri senin önüne koyan ve onlarla baş etmeni bekleyenlere karşı tetikte ol!Bugün felsefi fikirlerinizi edebi bir şeyler yaratmak için kullanmaya ne dersiniz? Bir hava burcu olarak, bu muhtemelen hoşunuza gidecek bir şey. Bu yüzden, daha önce kendinizi bu şekilde ifade etmemiş olsanız bile, bunu denemeniz için bundan daha iyi bir gün olamaz. Şiir ya da roman yazmayı deneyin. Bu gözünüzü çok korkutuyorsa anı defteriyle başlayabilirsiniz; zira anılarınızı yazmak, size düşüncelerinizi ve görüşlerinizi toparlamanız için bir alan sunacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dalavereleriniz pek işe yaramayabilir. Belki de aklınızın bir köşesinde demlenmekte olan, başkalarının farkında olmadığı gizli bir niyetiniz vardır. Ancak sırrınız ortaya çıktığı anda işler zorlaşabilir ve insanların canı sıkılabilir. Kendinizi ve inandıklarınızı dürüstçe temsil etmeye özen gösterin.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yaratıcı zihninize odaklanın. Bu, sağlıklı ve güçlü bir şekilde büyüyeceğinden emin olan doyurucu tohumların ekilmesi için verimli bir zamandır. Ama kesinlikle kolay olmayacak. Sizin için anahtar olan soğukkanlılığınızı korumaktır. Yolunuza çıkan küçük sıkıntılara aşırı tepki vermeyin. Küçük kavgaların üstündesiniz, bu yüzden zamanınızı onlara boşa harcamayın.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinle ilgili bazı gelişmeler duyacağın bir gündesin. Yakın bir arkadaşının başka bir arkadaşıyla yaşadığı sorunlar dolaylı yoldan seni de etkileyebilir. Temkinli olman gerekiyor. Gelecek ile ilgili kurduğun hayallerin gerçekleşmesi için kendini sıkmamalısın. Kendine bir çalışma programı oluşturmalısın. Bu sayedeyerinde fazla yorulmanın önüne geçebilirsin. Kendini yıpratmadan çalışmalısın.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kariyerinizle ilgili konularda kendinize güven duygunuzu sorgulamanız gerekebilir. Dostlarınızla birlikte fikir alışverişi yaparak beklentilerinizi onlarla paylaşmanız yeni ufuklar kazandıracaktır.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler olabilir. Hesaplarınızı gözden geçirip, yeni bir parasal yapılanma içine girebilirsiniz. Sabah saatlerinde akıcı temalar söz konusu. İlişkiler içinde rahat zamanlar var. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Akşam saatlerinde ise kendinizi tedirgin hissedebilirsiniz.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsan ilişkileriniz biraz problemli görünüyor. Kafanızı daha az meşgul eden, sizi daha az yıpratan arkadaşlıklar kurmalısınız. Ailenizden biri sizi çok düşünüp sorun ediyor. Hayatınızda bugünlerde bazı yenilikler yapacaksınız. Önünüzde büyük harcamalar olabilir. Hoşlanmadığınız birini fazla sorun ediyor, onunla yatıp onunla kalkıyorsunuz.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Moral ve enerjinizin en üst seviyede olacağı bugün, kalabalık ortamlar, düğün, davet, organizasyon ve görüşmelerde yer alabilir, sosyal ortamlar aracılığı ile yeni insanlarla tanışabilir ve sevdiklerinizle eğlenceli, keyifli bir gün geçirerek geleceğe ait olumlu kararlar geliştirebilirsiniz.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızdaki kişi değişmenizi istiyor diye sizi siz yapan değerlerinizden vazgeçmemelisiniz. Sizinle beraber olan kişi sizi siz olduğunuz için sevmeli.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yengeç burcundaki seyahati finansal konuları gündeme taşıyor. Maddi güvence arayışınız bugün alacağınız kararlarda etkili olacaktır.Bütçe planlaması yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Kendinizi şımartmak isteyebilirsiniz.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aklınızdan birçok şey geçiyor. Bugün meditasyon yapmayı deneyin. Daha önce hiç yapmadıysanız, bir arkadaşınızın size katılmasını isteyin. İş arkadaşlarınız ve patronunuz size adanmışlığınız için hayran kalır. Şaşırtıcı işlere devam edin.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Önemli bir karar vermek üzere olduğunuz bugün, üzerinizdeki yükümlülükler, maddi dünyanın yetersizliği ve arzularınız hepsi sizin için birer engel gibi geliyor. Çocuklarınız, kendinizi ifade edişiniz, yaratıcılık gerektiren tüm faaliyetleriniz düne nazaran daha ciddi ve karamsar etkiler altında. Bilinçaltınızda engellenmiş yada birşeylere zorlanıyormuş hissi ağır basmakta. Üzerinizdeki sorumlulukların sizin arzunuz dışında artıyor oluşu, yaşamın fazlasıyla ciddi olarak üzerinizde hakimiyet kurmaya çalışması ve herkesin sizi birşeylere zorluyor olduğunu hissettiğiniz bu dönemde, bugünkü enerjiler de üstüne gelince herşeyi bırakıp çekip gitmek yada hiçbirşey yapmadan öylece durmak arası bir ruh hali içindesiniz. Kendinize bugün lütfen yüklenmeyin. Bugünün zorluğu, son bir yıldır üzerinizdeki sorumlulukların baskınlığını hatırlatıyor oluşundandır.

25 Mayıs 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Balık
29° 10' 53" R
Ay
Yengeç
23° 47' 37"
Merkür
Koç
16° 12' 57"
Venüs
Balık
09° 09' 09"
Mars
Kova
27° 07' 58"
Jüpiter
Boğa
14° 43' 14"
Satürn
Balık
12° 07' 40"
Uranüs
Boğa
20° 13' 11"
Neptün
Balık
27° 25' 44"
Plüton
Kova
01° 38' 40"
Chiron
Koç
18° 12' 49"
Lilith
Başak
18° 40' 43"
True Node
Koç
15° 45' 06"
Son Güncelleme : 19/03/2024 10:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>