İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Maddi Zorlanmalar Söz Konusu Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mayıs 2020, Çarşamba

Aşk 30%
Para 100%
Sağlık 20%

Bu seveceğiniz bir gün olacak. Bugünkü atmosfer, çalışmak ve konsantrasyon için elverişli olacak. Tüm dikkatinizi gerektiren bir şey yapmanız gerekiyorsa, şimdi tam zamanı! Siz ve sevdikleriniz arasında çıkabilecek her türlü problemi çözmek için de bugünün enerjisinden yararlanın. Bu önümüzdeki birkaç gün içinde size çok yardımcı olacak.

Hızını azaltın. Ateşe atlamadan önce düşünün. Sizin ihtiyatlı ve spontane olmak istediğiniz yerde içinizde bir çatışma meydana gelebilir, ancak iyi hazırlanmış planlarınıza sadık kaldığınızda işlerin daha iyi olacağını fark edeceksiniz. Bu senaryoyu özellikle ilişkileriniz ve tüm romantik karşılaşmalarınızda doğru olduğunu göreceksiniz. Eylemleriniz hakkında gerçekçi olun.

Bugün ekstradan para kazanma şansınız olacak. Son zamanlarda çok kurnazsınız ve yatırım seçimleriniz meyve veriyor gibi görünüyor. Kesinlikle keskin birzekasına sahipsiniz. Bunu kutlayın ve son zamanlarda kafanızı kurcalayan ufak tefek problemleri unutun.

Bugün bir İkizler için mesafeli ve gösterişsiz hissediyor olsan da, arada bir caka satmaya can atıyor olacaksın. Yine de, bugün gösteriş peşinde koşarsan, aldığın tepkilerden pek hoşnut olmayabilirsin. İnsanları etkileme arayışın hayet doğan ama bunu orijinal ve çabasız şekilde yapman gerek!Bugün kendini çok sinirlendiriyorsan şaşırma. Bu durum patron ya da senden daha büyük biri otoritesi yüksek birinin pozisyonundaki biriyle ilişkili olabilir. Bugünün oluşturduğu açılar sayesinde, duygularınız yoğunlaşabilir ve uygunsuz bir şey söylemekten kaçınmak için dilinizi ısırmanız gerekebilir. Bunu söylüyor olmak, bu şekilde hissetmemeniz gerektiği anlamına gelmez, ama problemin kaynağını bulmak için bugün uygun bir gün olmayabilir. Kendinize iyi bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iki ayağınız bir pabuca girmiş gibi hissedebilirsiniz. Olayların hızı sizi şaşırtabilir ve havada bir miktar çelişki kokusu olabilir. Belli bir doğrultuda ilerleyen bir anlaşmanın bir an sonra tamamen yön değiştirmesi muhtemel. Menkul kıymetler borsası da bir o kadar değişken olabilir. Soğukkanlılığınızı yitirmeyin ve her şeye hazırlıklı olun!

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Düşünceleriniz oldukça açık ve duygularınızın zihinsel süreçlerinizi desteklediğini göreceksiniz. Hisleriniz oldukça ön planda önsezilerinize güvenmelisiniz. Bugün bolca sabrınız olacak bu da onu her zaman test eden biriyle konuşmak için mükemmel bir zaman! Bir çatışmayı veya zor bir konuşmayı hayal ediyorsanız, bugün nihayet bununla başa çıkma günü. Sabır size perspektif verir ve bu perspektif size sahip olmadığınız cesareti verir.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yalnız yaşayan bir İkizler burcuysan ev arkadaşının kayıtsız tavırları seni bugün oldukça sinirlendiriyor. Onunla bir konuşma yapıp eve yeni bir düzen getiriyorsun. Kontrolü sağlamak ilk amacın… Maddi anlamda bazı planlamaların olmasına karşın evine yeni eşyalar almış olmak seni zorluyor. Uzun zamandır okuyamadığın bir kitap varsa bugün bu aktivite için vakit ayırabilirsin.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uğradığınız bazı haksızlıklar sizi hemen gerginleştirmesin. Şartlar henüz net değil siz sabrınızı koruyun. Her şey zamanla ortaya çıkacaktır.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. İletişimde olduğunuz kişilerle ilişkilerinizi sağlamlaştıracağınız zamanlar var. Uğraştığınız işlerde kendinizi daha fazla göstermek isteyebilirsiniz. Ticari faaliyetlerinizde daha fazla özen göstermeniz gerekebilir. İlerleyen saatlerde hareketlenmeler olabilir. Olası tartışmalardan kaçının.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Burcunuzdan geçmekte olan Güneş ile beraber benlik içgüdünüz artabilir. Duygusal olarak kendinizi daha güçlü hissedebilir, umutlu olabilirsiniz.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizde vehayatınızda kendinizi ifade etme gücünüz geçici olarak düşebilir, ancak biraz yalnız kalmak, kendinizi dinlendirmek ve bireysel ihtiyaçlarınızı belirlemek için bir süre içinize çekilmeye ihtiyacınız olabilir. Finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabileceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Artık biraz risk alıp yeni bir işin içine girmenin zamanı geldi. Sonucunun ne olacağını düşünüp kendinizi olumsuz düşüncelerle boğmayın ve cesaretinizden dolayı kendinizi kutlayın.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sabah saatleri itibariyle Aslan burcunda seyahat etmeye başlıyor. Bugün iletişim yeteneklerinizle ön planda olabilirsiniz.Kardeşlerinizle, kuzenlerinizle ve komşularınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Akşam saatlerinde alacağınız haberler sizi şaşırtabilir.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkizler sanki sıkışıp kalmışsınız ve bundan sonra ne yapacağınızı gerçekten bilmiyorsunuz. Gururunuzu bir kenara bırakın ve güvendiğiniz birinden yardım isteyin. Venüs'ün size sunduğu tüm tutkuyu hissedeceksiniz.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özgürlük isteğiniz yoğundur ve hiç bir şekilde kısıtlanmasına izin vermezsiniz. Normal olmayan birtakım insanlarla garip şekilde beraber olmaktan hoşlanabilirsiniz. Çabuk alınabilir, geçimsiz bir insan haline gelebilirsiniz. Hayatınızdaki karşıt cinsle sorunlar yaşayabilir yada onların yarattığı sorunlarla uğraşabilirsiniz. Hiçbirşeye bağlanmak istemez, sizi kısıtlayacak sözlerden yada davranışlardan nefret edebilirsiniz. İnsanların gözü önünde olmak bugün sizi rahatsız edebilir. Fazla ilgi görmek yada odak noktası haline gelmek sizi keyifsizlendirebilir. Herhangi bir insanla bir konuda uzlaşmaya varmak istemez, bağlayıcı tüm olguları reddedebilirsiniz. Bugün özgür olmak ve özgürce yaşamak istiyorsunuz. Eğer kendinizi hapsolmuş gibi hissederseniz aşırı abartılı sözlerle karşılık verebilirsiniz

27 Mayıs 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 37' 39" R
Ay
Başak
07° 13' 43"
Merkür
Koç
17° 37' 45"
Venüs
Koç
17° 19' 45"
Mars
Balık
21° 09' 11"
Jüpiter
Boğa
21° 23' 43"
Satürn
Balık
15° 32' 08"
Uranüs
Boğa
21° 43' 33"
Neptün
Balık
28° 33' 12"
Plüton
Kova
02° 03' 38"
Chiron
Koç
20° 01' 14"
Lilith
Başak
22° 06' 27"
True Node
Koç
15° 36' 22"
Son Güncelleme : 19/04/2024 07:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>