İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Eskileri Hatırlıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mayıs 2020, Salı

Aşk 70%
Para 10%
Sağlık 20%

Sevdiklerinize nazik davranmaya çalışın. Gezegensel enerjilerden dolayı biraz sinirli olabilirsiniz ve bunu ailenizde çıkarmak size kolay gelebilir. Huysuz bir ruh halinde olsanız bile çocuklarınızı sevdiğinizi belirtin! Ya da eşinize bazı sorunları çözdüğünüzü söyleyin ve ona karşı kaba olmayın. Kalbiniz, açın ve insanların sizi ne kadar önemsediğini görün.

Gezegenler şu anda size yardımcı oluyor: Birisi sizi yalnızca sizin yapabileceğiniz ve taklit edilemez bir işiniz sebebiyle işe almak isteyebilir. Bu gizli yetenekleriniz olabilir, kendinize has yazı yazma yeteceğiniz ya da insanları bir araya getirebilme yeteneğiniz. Yeteneğinize yüksek bir fiyat koymak size kalmış. Çalışmanızın değerini bilenler yakında bedelini ödemeye istekli olacaklar ...

Bugün nostalji havanız sizi hep eski şeylere yönlendiriyor. Eğer mobilya alışverişi yapmak istiyorsanız, modern mobilya mağazaları yerine antik dükkanlar ilginizi çekecek. Yıllandıkça güzelleşen pas.. Eşyaların dışında insanlara da yaklaşamınız böyle olacak bu da bugün kendinizden yaşça büyük insanlara yöneleceksiniz demek oluyor.

İnsanların eylemlerinde fazladan uçkunluk ve laflarında da fazladan keskinlik olabilir. Kendini iyi hissetmediğin durumlarda ortamdan arkana bakmadan ayrılma isteği hissedeceksin. Ayrıca genel olarak arka planda kalman iyi olacaktır. Acelesi olan meseleler ve günlük rutinin dışında kendini rahat bırak. Durduk yere rahatını bozma.Bugün iki ayağınız bir pabuca girmiş gibi hissedebilirsiniz. Olayların hızı sizi şaşırtabilir ve havada bir miktar çelişki kokusu olabilir. Belli bir doğrultuda ilerleyen bir anlaşmanın bir an sonra tamamen yön değiştirmesi muhtemel. Menkul kıymetler borsası da bir o kadar değişken olabilir. Soğukkanlılığınızı yitirmeyin ve her şeye hazırlıklı olun!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün felsefi fikirlerinizi edebi bir şeyler yaratmak için kullanmaya ne dersiniz? Bir hava burcu olarak, bu muhtemelen hoşunuza gidecek bir şey. Bu yüzden, daha önce kendinizi bu şekilde ifade etmemiş olsanız bile, bunu denemeniz için bundan daha iyi bir gün olamaz. Şiir ya da roman yazmayı deneyin. Bu gözünüzü çok korkutuyorsa anı defteriyle başlayabilirsiniz; zira anılarınızı yazmak, size düşüncelerinizi ve görüşlerinizi toparlamanız için bir alan sunacaktır.

26 Mayıs 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir süredir gözünüzde olan birine yaklaşmadan önce aşmanız gereken bazı engeller var, ancak bu duvarlar yakında yıkılmaya başlayacak. Bu, büyük hamlenizi yapmanın ve yeni bir şeye dalmanın tam zamanı! Daha güçlü bir bağ kurmanın zamanı geldi.

26 Mayıs 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sana yakın insanlarla vakit geçirmenin paha biçilmez olduğu bugün yaptığın telefon görüşmesinden sonra daha iyi görüyorsun. Aldığın bazı mesajlar seni eskiye götürüyor. Ailesiyle birlikte yaşayan bir İkizler burcuysan, bugün kayıp bir eşyan yüzünden bazı aile bireylerinle gergin dakikalar yaşayabilirsin. Anlam veremediğin diz ağrıların seni yorabilir.

26 Mayıs 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeterli gayreti gösterdiğinize inanıyorsanız sadece olayları izlemelisiniz. Abartıya yer vermemeli, bahaneler yaratmamalısınız.

26 Mayıs 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarla ilgili dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizle ilgili heyecanlı gelişmeler olabilir. Bazı konularda abartılı davranışlarda bulunabilirsiniz. İşle ilgili konularda, başkalarından destek alabilirsiniz. Parasal konularda ciddi kararlar vermemeye özen göstermelisiniz. Keyifli bir gündesiniz.

26 Mayıs 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güne finansal konularda özellikle aileden destek aldığınız etkileşimlerle başlıyoruz. Akşama doğru kontrolsüz harcamalar söz konusu olabilir.

26 Mayıs 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda oldukça cömert ve bonkör olabilirsiniz. Gösterişe, şatafata, lüks eşyalara daha fazla para harcayabilir, hesap çarşıya uymayınca rahatsız olabilirsiniz. Temkinli olmanızda fayda var.

26 Mayıs 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızdaki kişi değişmenizi istiyor diye sizi siz yapan değerlerinizden vazgeçmemelisiniz. Sizinle beraber olan kişi sizi siz olduğunuz için sevmeli.

26 Mayıs 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Yengeç burcunda seyahat edecek. Bugün gündeminizde gelirleriniz ve giderlerinizle ilgili konular olacaktır.Bütçe yönetimi yapmak kolay olmayabilir. Harcamalarınızı kontrol altında tutmaya dikkat etmelisiniz.

26 Mayıs 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün karar vermek zorunda kalabilirsiniz. Buhayatı veya özel hayat için olabilir. İyi düşünün ve geleceğinizi etkileyecek bu karar için etki altında kalmayın. Sonuca ulaşmak için herşey mevcut. Yeterki istikrarlı olun. İçinize kapanmayın.

26 Mayıs 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkizler finansal olarak iyi gidiyorsunuz. Ancak, kariyeriniz durma noktasına gelmiş durumda. Bir beyin fırtınası yapın ve tüm fikirlerinizi yazmayı unutmayın.

26 Mayıs 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bu duygularınızda değişkenlikler de görülecektir. Kimi anlarda zevk arayışınız ve kendinizi dışa vurumunuzda iyimser ruh halinizle abartılı davranışlar gösterebilir, kimi anlarda sadece kendi isteğinizin kabulunü de bekleyebilirsiniz. Büyük bir sevilme arzusu içinde, kontrolün sürekli sizde olmasını da beklersiniz. Çekici ve hoş tavırlarınızla zevk arayışı içinde oluşunuz, bir tek kişiye bağlanmanıza da engel olabilir. Dalgalanan duygularınız yaratıcılığınızla çatışabilir. Konsantrasyon sağlamanız bazı anlarda zorlaşır. Eğlenceli, yeni ve heyecanlı şeylere yönelir ve bunlara sahip olmak istersiniz. Yaşamdan, oyundan, özellikle sonsuza dek yeni kalan aşk oyunları hoşunuza gider. Dürtüsel bir şekilde oyuncu, şairane, dramatik ve tutkulu davranışlar gösterebilirsiniz. Aşkta en yüksek hedefini istersiniz.

26 Mayıs 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 57' 49" R
Ay
Akrep
25° 24' 25"
Merkür
Koç
15° 58' 56"
Venüs
Koç
25° 20' 36"
Mars
Balık
26° 10' 57"
Jüpiter
Boğa
22° 53' 25"
Satürn
Balık
16° 09' 35"
Uranüs
Boğa
22° 05' 12"
Neptün
Balık
28° 45' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
20° 23' 51"
Lilith
Başak
22° 49' 43"
True Node
Koç
15° 34' 32"
Son Güncelleme : 25/04/2024 19:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>