İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Paylaşmayı Seviyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Haziran 2020, Çarşamba

Aşk 40%
Para 30%
Sağlık 80%

Bugün, etrafınızdaki atmosfer oldukça ağır. Kaygısız doğanız, günlük yaşamın gerçekleriyle doğrudan yüzleşiyor (Faturalar, hesaplar, ev işleri, vb.). Kendinize bir program yapmayı ve her gün biraz çalışmayı deneyin, böylece haftanın sonunda sizi bekleyen işler dağ gibi birikmiş olmayacak. Küçük bir organizasyon size çok iyi gelecek.

Para problemleri tırmanıyor gibi görünebilir ve şu an onlarla başa çıkmanın bir yolunu bulmak için baskı altında kalabilirsiniz. Ancak bu durum geçicidir. Tüm evrak işlerini bir kenara koyun. Eğer biraz daha az stresli hissedene kadar bir gün daha beklerseniz, durumu daha iyi ele alabilir ve bütçenizi biraz daha sarsmamaya çalışabilirsiniz. Dayanın!

Uzun zamandır yapmayı istediğiniz fakat bugüne kadar yapamadığınız birayağınıza geldi. Kendinizi buiçin kesinlikle iyi hissediyorsunuz çünkü fiziksel enerjiniz yüksek ve mental odağınız kuvvetli. Ayrıca, bazı yardımlar alabilmeniz de muhtemel: Ev halkının diğer üyeleri sizinle beraber çalışmaya hazır. Buzemin katı temizlemek veya saksıda çiçek dikmek olsa bile, bu işi hızlı ve harika bir şekilde yapacaksınız.

Kendini başkalarına nasıl sunuyorsun? Bugün kendine sorman gereken soru budur. Son dönemlerde girdiğin sosyal ortamları düşün. Çok mu fazla konuştun? Yoksa konuşmadın mı? Eğer konuşmadan önce düşünürsen, hem enerji hem nefes tasarrufu yapmış olursun. Kimse üçkağıtçıları sevmez. Olduğun kişi ol, insanların senden olmanı beklediği kişi değil.Bugün sizin için bireysel meditasyon günü olacak. Yanınızda bir not defteri varsa, aklınızdan geçenleri not edin ki bazı konularda somut sonuçlara varın. Bugün bu defterin sayfalarını sonuna dek açın. Düşünmek için birkaç dakikanızı ayırın ve hayatınızdaki tüm olaylar hakkında bir görüş sahibi olmadan dışarı çıkmayın. Bugün, buna ihtiyacınız olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Değişim iyidir, ama aniden geldiğinde korkutucu olabilir. Bugün hissettiğiniz şey budur, çünkü maiyetinizdeki bir kişi herhangi bir uyarı olmaksızın büyük bir değişikliği açıklayacak. Ok yaydan fırlamadan önce ufak bir uyarı yapmak bir nezaket kuralı değil midir? Haberlere nasıl tepki vereceğinizden emin değilsiniz ve sizi nasıl etkilediğine dair bir fikriniz yok. Artık yapabileceğiniz tek şey beklemek. Ama panik olmamaya çalışın. Sonunda, bu değişikliklerin sizin de dahil olmak üzere herkese fayda sağlayacağını göreceksiniz!

3 Haziran 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yaratıcı, sanatsal veya hizmet odaklı çalışma fikirleri kalın ve hızlı gelebilir ancak farklı olasılıklar arasında parçalanabilirsiniz. Tüm fikirleriniz uygulanabilir gibi görünüyor ancak bir an için karara varmanız gerektiğini hissediyorsunuz. Başkalarının tavsiyesini sormak iyi bir fikir olabilir. Önerilerini tam olarak yapmasanız bile, tavsiye size yeni seçenekler gösterebilir.

3 Haziran 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte yaşadığın ve tekrardan söz edilmesini istemediğin bazı konular tekrardan karşına çıkabilir. Seni üzen konularla yüzleşmek sandığın kadar kötü olmayabilir. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan karşı taraftan beklentilerin artabilir. Paylaşmayı seven bir kişi olarak tanınmaya başlıyorsun. Para yalnızca senin için bir araç olabilir. İş yerinde gelişen olaylara göre ertelemen gereken toplantılar olabilir.

3 Haziran 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yurt dışı veya ticari projelerinizle ilgili konularınız var ise onları bugün mutlaka takip etmelisiniz. Eğitim ve yeni bilgi öğrenme arzunuz bugün tetikleyin.

3 Haziran 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. İletişimde olduğunuz kişilerle ilişkilerinizi sağlamlaştıracağınız zamanlar var. Uğraştığınız işlerde kendinizi daha fazla göstermek isteyebilirsiniz. Ticari faaliyetlerinizde daha fazla özen göstermeniz gerekebilir. İlerleyen saatlerde hareketlenmeler olabilir. Olası tartışmalardan kaçının.

3 Haziran 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi kararsızlık içerisinde hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle meslek arayışı içerisinde iseniz karar vermeyi ilerleyen süreçlere bırakmalısınız...

3 Haziran 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ilgilenmeniz ve uğraşmanız gereken detaylar, ufak tefek işler oldukça hareketli bir gün geçirmenize sebep olabilir. Gündelik temponuzu yönetirken organize, düzenli olabilirsiniz ancak epeyce çaba sarf etmeyi göze almanız gerek.

3 Haziran 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ufak sorunlar yaşadığınız insanlarla tartışmaya girmeniz biraz sinirinizi bozabilir. Sakin kalmaya ve kendinizi düzgün bir şekilde ifade etmeye çalışın.

3 Haziran 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay bugün de Akrep burcundaki seyahatine devam ediyor. Günlük rutinleriniz ve çalışma hayatınızla ilgili konular gündeminizde olacaktır.Güneş'in Venüs ile burcunuzdaki kavuşumu tüm gözleri üzerinize çeviriyor. Romantik ilişkilerinizdeki problemleri çözmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

3 Haziran 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu hafta sizin için zor geçecek . Ama siz azimli kişiliğiniz sayesinde bu zorlukların altından kalkmayı herzaman başarabilirsiniz. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz. Eğer sevdiğiniz biri yoksa etraftaki insanların da dikkatini çekeceksiniz.

3 Haziran 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkizler, kolayca pes etmiyorsun ve birçok işi yapabilme gücüne sahipsin. Normal yağ yerine daha sık zeytinyağı kullanmayı deneyin. Şeker alımınızı azaltın.

3 Haziran 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün ilgilenmeniz ve uğraşmanız gereken detaylar, ufak tefek işler oldukça hareketli bir gün geçirmenize sebep olabilir. Gündelik temponuzu yönetirken organize, düzenli olabilirsiniz ancak epeyce çaba sarf etmeyi göze almanız gerek.

3 Haziran 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 58' 30"
Ay
Akrep
22° 03' 25"
Merkür
Koç
26° 22' 08"
Venüs
Balık
21° 22' 24"
Mars
Balık
04° 49' 19"
Jüpiter
Boğa
16° 45' 16"
Satürn
Balık
13° 16' 48"
Uranüs
Boğa
20° 39' 11"
Neptün
Balık
27° 48' 06"
Plüton
Kova
01° 49' 22"
Chiron
Koç
18° 46' 57"
Lilith
Başak
19° 46' 32"
True Node
Koç
15° 35' 55"
Son Güncelleme : 29/03/2024 07:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>